Abdl > seriál: V jednadvaceti miminkem
Re:Příběh
Spenser:
V jednadvaceti miminkem.
Patrik: Šel jsem na pokoj. Zavolal jsem pár lidem. Pak jsem asi půl hodiny koukal do stropu. Nakonec jsem se rozhodl. V kuchyni už seděla Šárka.
,, Dobré ráno maminko." pozdravil jsem.
,, Ahoj broučku. Pojď ke mne." Posadila si mne na klín. ,,I já se musím omluvit. Naše včerejší chování je nepřípustné. Tak tě moc prosím odpusť mi zlatíčko."
,, Odpouštím maminko mám vás obě rád. Ale budu mít ještě raději když dostanu hrnek kafe." Obě se začaly smát.
,, To je ale vydírání. prohlásila Šárka.
,, Je a nestydaté!! se smíchem řekla maminka. ,, Presso rozpustné nebo turka?"
,, Turka prosím. Bez mléka a dva cukry. Děkuji."
,, Už jsi se nějak rozhodl?" zeptala na Šárka.
,,Ano ale výsledek povím až vypiju kafe."
,,Je chytrý přímo vyčůraný." smála se Šárka.
,,Neboj se. V klidu tě to kafe nechám vypít. Teprve potom tě strčím do zavinovačky." prokoukla mne maminka.
,, Už jsem se domluvil s maminkou když jste ještě spala. Prý puberťačky spí do oběda." řekla jsem Šárce.
,,Ty lumpe." začala mne lechtat.
,,To říkala maminka." bránil jsem se.
,,Aha. To je jí podobné. Nejsem žádná puberťačka! Náhodou jsem mladá vzdělaná a distingovaná dáma." nadmula se Šárka. Což způsobilo huronský smích mne a maminky .
, Trhněte si nohou! Oba dva!" tvářila se naštvaně Šárka. Tak jsem jí objal a dal pusu.
,, Tak co kafe vypité?" zeptala se maminka.
,, Ano. Jsem jen váš maminko."
,, Dobře zlatíčko. Šárí dudlička do pusinky."
Šárka vyndala dudlíka z kapsy a strčila mi do pusy.
Maminka mne přenesla do dětského pokoje a položila na přebalovací pult. Hned mne svlékla do naha.
,, Tak broučku jelikož jsi včera zlobil. Opil jsi se. Tak tě musíme potrestat. Šárka se nabídla že ti dá na sama na zadek. Pak budeš třicet minut klečet v koutě. Ano? Myslím že je to adekvátní trest."
Jen jsem kývl hlavou. Šárka se posadila do křesla. Na klín si položila polštář. Maminka mi zase spoutala ruce za zády a přenesla ke křeslu. Já si lehl přes Šárky kolena. Zadek vystrčený. A Šárka mne začala vyplácet. Neměla takovou sílu jako maminka ale i tak jsem brečel. Nesměl mi vypadnout dudlík z pusy. Jinak by byl přídavek.
,, Myslím že už stačí." řekla maminka.
Vzala mne zase do náruče. Šárka ten polštář dala do rohu pokoje.
,, Tak teď budeš hezky poslušný a klečet." přikázala maminka.
Šárka mi utřela nos a oči. ,, Promiň ale musela jsem ti naplácat. Opíjet se nesmíš. Ano miminko?"
Jen jsem kývl hlavou.
Zase mi namazala krémem zadek. A nechala klečet. Poslušně jsem klečel a koukal do zdi. Nahý a ruce svázané za zády.
Pokračování příště.
Spenser:
Dobrý den rád bych požádal moderátora jestli by moje kapitoly seřadil do jedné stránky. Tak aby příběh dával smysl . A kolik kapitol může mít jednotlivý příběh? Můj příběh je běh na dlouhou trať. Moc děkuji za odpověď. Spenser.
Spenser:
Ahoj MidwaySVK stále jsi neodepsal na obhajobu mého příběhu. Nevím kde jsi vzal ty hlouposti a nesmysly co jsi napsal jako kritiku mého příběhu. Ale měl bys je umět obhájit. Pokud někoho kritizuji tak ji musím mít podloženou. A né napsat lži a výmysly. Tak co jsi chlap a napíšeš? Spenser.
JiříS:
Moc pěkný příběh po dlouhé době tu. Jsme moc rád a už se moc těším na pokračování. Četl jsem všechny díly až do 2 do rána 🙈
Rozhodně bych byl pro klidně lépe víc rozepsat to cévkování a přidat někdy i čípky klystýr nebo do lahvičky tekuté, nebo víc návštěv kontrol paní doktorky.
Děkuji pěkný den 🍀
Spenser:
Moc děkuji JiříS za pochvalu.Určitě v příběhu cévkování a čípky ještě budou. Patrik si ještě užije.
Navigace
[0] Seznam témat
[#] Další strana
[*] Předchozí strana
Přejít na plnou verzi