Abdl > seriál: V jednadvaceti miminkem

Re:Příběh

<< < (12/12)

Spenser:
V jednadvaceti miminkem.
Patrik: Stále jsem klečel nahý ruce svázané za zády. Zadek mne pálil. Naštěstí Šárka mi zadek hned po výprasku namazala krémem. Měl jsem žízeň. Tak jsem se docela těšil na kojení. Hlavně až budu mít pleny. Stále jsem se dost styděl. Konečně maminka řekla že už stačí.
,, Tak doufám že máš ponaučení. Příště by byl trest horší. Je to jasné?" zeptala se sundavala přitom pouta. Rychle jsem kývl hlavou.
,, Dobře teď maminka Šárka vykoupe. Půjdeš ihned do zavinovačky." a nesla na přebalovací pult. Jelikož jsem měl v puse dudlíka a nesměl mluvit tak jsem se snažil ji rozepnout zástěru. A tím naznačit že potřebuji nakojit. Pochopila to rychle.
,, Miláčku ty chceš bumbat? Já úplně zapomněla. Tak pojď maminka tě trošku nakojí. Po koupeli až už budeš v zavinovačce tak pak ti dám pít z obou prsů." sedla si do křesla a rozepnula kojící podprsenku. Hned jsem se přisál.
,,Tys ale musíš mít hladíček broučku.."
Šárka mamince přinesla mobil.
Tak mne maminka nejdřív položila do vaničky a pak si vzala telefon.
,, Volá Mili." dodala Šárka.
Maminka s mobilem šla za dveře. Šárka mne mezitím koupala. Vždy byla velmi něžná. Pomaličku mne mydlila. Říkala jak jsem krásné roztomilé miminko že jsem maličký bezbranný a musím mít neustálou péči.
,, Tak prdelko maminka se zakecala a ty bys byl ve vaničce do Vánoc. Chyť si mne kolem krku a snad tě přenesu na pultík." 
Poslechl jsem a celkem v pohodě mne Šárka v náručí přenesla a položila na přebalovací pult. Chtěla mne zabalit do osušky ale naznačil jsem jí že potřebuji čůrat.
,,Ty chceš lulat miminko? Dobře vydrž." Ze stolku vyndala močovou láhev které se říká ,, bažant". Podržela mi penis abych čůral do bažanta. Chvíli trvalo než jsem se vyčůral. Přece jenom mi krásná mladá dívka držela penis. Strašně jsem se styděl.
Ona to poznala.
,, Ale naháčku přece by ses nestyděl? Víš co říkala maminka? Tady jsi miminko brabečka máš jen na čůrání do plenek. Ty se nemáš prdelko za co stydět."
Když jsem konečně vyčůral zabalila mne do osušky a přikryla dekou. V ten moment vešla maminka.
,,Tys zvládla ho přenést na přebalovací pult?"
 ptala se Šárky.
,,Jo bez problémů. A dala jsem ho vyčůrat do bažanta."
,,To čůral sám?"
,, Né. Držela jsem mu brabečka než se vyčůral. Naznačil že potřebuje. Dát mu pleny aby byl hned mokrý je nesmysl."
Maminka mne pohladila. ,, Jsi můj šikulka miminko viď? Tak ale radši už dáme plenky a šupem do zavinovačky miláčku."
Za pár minut jsem byl v plenách oblečený. Pak už jen zavinovačka. Zase mne bezpečně stáhly tak že jsem se nemohl pohnout. Maminka mne potom asi čtvrt hodiny kojila. Dostal jsem od obou polibek. A maminka mne uložila do kolébky..
Pohladila mne,, Sladké sny šmudlíčku." Zatáhla boudičku i záclonku a odešla. Zůstal jsem sám. Přemýšlel jestli jsem neudělal chybu. Mohl jsem dneska odjet a naplno si užívat dovolené. Místo toho jsem dostal výprask a jsem v plenkách a znehybněný v zavinovačce. Do neděle je daleko. Potom jsem usnul.
Pokračování příště.

Spenser:
V jednadvaceti miminkem
Daniela: Po uložení miminka do kolébky jsem šla do kuchyně připravit oběd. Šárka už tam seděla.
,,Co chtěla Mili? zeptala se Šárka
,,Chtěla přijet i s Monikou. Podívat se na miminko. Ale řekla jsem že teď ne. Dokud nebude maličký rozhodnutý u nás zůstat."
,, Správně. Teď je hlavní udržet miminko v klidu. Jejich přítomnost by byla katastrofa. Danielko už jsi mluvila s doktorkou Aničkou o té obřízce?"
,,Zatím ne. Jak si sama řekla. Teď ho musíme udržet v klidu. Až podá výpověď v práci a přivezeme zpět tak ji uděláme. Nechci nic riskovat. Tak oběd je hotový."
V tichosti jsme se najedly. Šárka dala nádobí do myčky.
,, Hele Danielko svítí sluníčko. Škoda že jsme nedaly miminko do kočárku." litovala Šárka. ,, Mohla jsem s ním jet na procházku."
,, Já ho opatrně přenesu a můžeme jít obě. V zavinovačce už je. Neměl by se probudit."
,,Tak na co čekáme!?Já připravím kočárek a láhev a můžeme vyrazit." řekla nadšená Šárka.
,, Dobře já pro něho dojdu. Prosím tě nezapomeň na peřinu. Zase takové teplo venku není."
,, Dobře." a byla pryč.
Potichoučku jsem otevřela dveře. Rozhrnula záclonku. Tvrdě spinkal. Dudlička stále v pusince. Byl tak roztomilý. Opatrně jsem ho vzala do náruče. Trošku zakňoural.
,,Pšššt prdelko spinkej všechno je v pořádku.,"  mluvila jsem na něho tiše.
V hale už byl připravený kočárek. Opatrně pomaličku jsem do něho miminko položila. Přikryla ještě peřinou a zajistila dvěma popruhy. Zatáhla jsem boudičku a vyjela na dvůr. Po chvilce přišla Šárka s lahví teplé výživy.
,, Jen si vezmu kabát." řekla jsem.
,, Počkám. Je překrásný Danielko. Podívej jak cumlá dudlička."
,, Ano je. Potichu ať se neprobudí. Hned jsem zpátky."
Vzala jsem si kabát a mohly jsme vyrazit.
,, Když jsi ráno ještě spala tak jsem objednala u paní Brandl Frejkovu peřinku  padesát plen a patery látkové kalhotky. Protože plenky opravdu potřebujeme. Napsala že je odešle ještě dnes."
,, To je super. Věděla jak vypadá nebo vo vlastně je Frejkova peřinka?" zeptala se Šárka.
,, Poslala jsem jí několik fotek z internetu malých miminek. Ušije podobné jen na velikost malýho. Aby se daly zabezpečit proti sundání.  Ty by měly dorazit příští týden."
,, Hned jak se vše vyjasní a on už bude trvale naše děťátko objednala bych tu ohrádku. Koupím mu nějaké hračky."
,, Ale nekupuj jich moc a jen hračky do tří měsíců věku.. Na nějaké autíčka je ještě brzy. Dokud bude mít omezovací rukavičky tak je zbytečný utrácet."
,, Jo já vím. To mi připomnělo. Budeme potřebovat kšíry a zádržné popruhy. Doktorka ti slíbila doporučení." vzpomněla si Šárka.
,,Taky jsem na to už myslela. Až přijdeme domů hned Aničce zavolám."
,, Už se ale těším až všechno bude náš. Budu se s ním mazlit. Přemýšlela jsem že bude potřebovat masáže. Koupím nějaký léčivý hřejivý gel aby měl zdravou pokožku." zasnila se Šárka.
,,Jestli pojedeš do lékárny vezmi tam i krém na opruzeniny a dětský zásyp. Pomalu obojí dochází."
,, Hele Danielko už pomaličku probouzí.!"
Pokračování příště

Spenser:
Žádost. Rád bych požádal moderátora těchto stránek jestli by nemohl celý můj psaný příběh seřadit a dát na hlavní stránku. Pod názvem: ,,V jednadvaceti miminkem."
Moc děkuji Spenser.

ababyi:
Už som to raz presúval tam kam to patrí, pod Príbehy. Netuším, prečo si znovu založil vlákno tu pod Vitajte. Môžem to znovu spojiť, tak uvidíme, či vznikne tretie podvlákno ;) Komentáre vymazávať nebudem, keď s nimi vedia žiť ostatné príbehy, zvládne to aj tento

Navigace

[0] Seznam témat

[*] Předchozí strana

Přejít na plnou verzi