Abdl > seriál: V jednadvaceti miminkem

Příběh

<< < (3/5) > >>

Spenser:

--- Citace: Spenser  Srpna 07, 2025, 20:39:24 ---Dobrý den chci se zeptat. Jak dostat příběh který píšu na hlavní stránku? Moc děkuji Spenser.

--- Konce citace ---

Spenser:
V jednadvaceti miminkem
Daniela: Kojila jsem miminko z obou prsů. Sunar na noc jsem mu dávat nechtěla. Je moc těžké .Když byl u druhého prsu cítila jsem v jeho plenkách tlak. ,, Zlatíčko ty kakáš "? Zakýval hlavičkou a začal plakat. ,, Neplakej miláčku. To je v pořádku broučku. Šárko prosím tě příprav věci na stolek". ,,Kolik plen"? zeptala se Šárka. ,,Na noc čtyři aby vydržely do rána. Nerada bych aby protekl do peřinky". Šárka se zvedla z pohovky kde pozorně sledovala jak maličký pije z prsu. On stále plakal. Raději jsem mu dala do pusinky dudlíka. Když přestal plakat odnesla jsem ho na přebalovací pult. Ručičky jsem zajistila pouty. Stále jsem na něho tiše mluvila aby se uklidnil. Po svléknutí a rozbalení jsem zjistila že má v plenkách pěknou nadílku. Tak jsem nastříkala pěnu. Očistila z toho nejhoršího. Pak použila vlhčené ubrousky. Šárka maličkého hladila po tváři a utěšovala. ,,No vidíš a už jsi zase čistý a voňavý prdelko. Jsi můj šikulka. Udělal jsi mamince radost miláčku". něžně jsem ho pohladila a dala pusinku na odhalené bříšku. Usmál se. Pod zadeček jsem dala připravené plenky ale ještě jsem ho nezavinula. ,, Broučku budeme chvíli cvičit s nožičkami ano"? Asi deset minut jsme cvičili.Ale pak už měl viditelnou erekci. Tak jsem radši maličkého zavinula do plenek a oblékla. Ale ještě bylo brzy dávat ho do zavinovačky a spinkat. Tak jsem položila péřovou podložku na koberec. Uvolnila mu ručičky z pout přenesla a položila na podložku. ,,Tak prdelko znáš pravidla. Budeš hodný a hajat. Žádné pokusy se posadit. Víš že nesmíš". ,,Já ho pohlídám". nabidla se Šárka. ,, Díky. Já zatím zapnu pračku. Už mi dochází plenky. A jednorázové moc používat nechci". ,, Proč" zeptala se Šárka. ,,No vlastně ani nevím. Prostě si myslím že látkové pleny jsou lepší. Ať už jde o savost nebo vliv na pokožku maminka. Neříkám v nouzi jsou použitelné ale ja chci pro našeho chlapečka to nejlepší. Moje mamka používala jen látkové a byla s nimi moc spokojená. Teď už ale musím. Až přijdu půjde naše zlatíčko do zavinovačky a hajat". Pokračování příště. Moc bych chtěl znát Váš názor na můj příběh. Beru jakýkoliv. Moc děkuji.

Malejjelen:

--- Citace: Spenser  Srpna 07, 2025, 20:39:24 ---Dobrý den chci se zeptat. Jak dostat příběh který píšu na hlavní stránku? Moc děkuji Spenser.

--- Konce citace ---
Pokud se nepletu, tak musíš napsat nejprve představení sebe samotného. Poté ti bude udělán přístup do všech sekcí

Malejjelen:
jinak příběh je to zajímavý. čekám jak se to vyvrbí :D PS jednorázové pleny jsou rozhodně lepší než látkové

Spenser:
Můžeš mi prosím vysvětlit jak a kam to pověsit. Moc děkuji.

Navigace

[0] Seznam témat

[#] Další strana

[*] Předchozí strana

Přejít na plnou verzi