Abdl > seriál: V jednadvaceti miminkem

Příběh

<< < (2/5) > >>

Spenser:
V jednadvaceti miminkem 6
Daniela: Po umytí jsem nechala chvilku malýho ležet ve vaničce. Měl celkem výraznou erekci a nechtěla jsem ho hned první večer trestat. Na přebalovací pult jsem roztáhla velikou silnou froté osušku plus prošívanou deku. Vyndala z vaničky a položila na osušku a hned zabalila a přikryla dekou. Aby nenastydl. Dala do pusinky dudlík. Byl tak droboučký. ,, Buď hodný, žádné hlouposti." Pohrozila jsem mu prstem. Připravila jsem si čtyři látkové pleny a kalhotky. Z lékárničky jsem vzala jeden čípek. Ještě nekakal. Tak mu dám do zadečku čípek. Odkryla a rozbalila z osušky. ,,Zvedni nožičky a povol zadeček." přikázala jsem. Nožičky zvedl ale zadeček stále svíral. ,,No tak miminko uvolni prdelku!" Prsty jsem mu jemně roztáhla půlky a čípek zavedla hluboko do konečníku. Začal z hluboka dýchat. Tak jsem ho dvakrát pleskla přes obnažené půlky a přísným hlasem jsem řekla. ,,Koukej se zklidnit. Na tvé projevy nejsem zvědavá!" Poslechl věděl že je zle. Zadeček a celý rozkrok i brabečka jsem namazala a zasypala zásypem. Dala plenky oblékla do tentokrát bílé soupravičky. Byla krásná. Samá krajka a volánky. Vzala jsem si malýho do náruče a odnesla ke křeslu. Kterému jsem soukromě říkala kojící. Tentokrát jsem ho kojila asi dvacet minut. Nechala odříhnout a byl čas na zavinovačku a spinkat. Konečně byl kolébce zabalený s dudu v pusince. Na noc jsem raději dala s upínacím páskem. Pohladila jsem ho popřála dobrou noc. Zatáhla záclonku zavěsila chůvičku a šla do sprchy. Člověk by neřekl jak je náročná péče o miminko. Byla jsem unavená ale moc šťastná.

Spenser:
V jednadvaceti miminkem
Patrik: Ležel jsem v kolébce zabalený znehybněný. Ven jsem neviděl. Maminka zatáhla boudičku a zatáhla záclonku. Byl jsem konečně sám a mohl přemýšlet o své situaci. Zvláštní převýchova? Čekal jsem všechno možné ale rozhodně ne že skončím jako novorozeně. Byla teprve středa večer. Ještě dalších pět dní. Spát se mi moc nechtělo.. Maminka mi přidala ještě o jednu látkovou plenu navíc. Děsil jsem se co udělá ten čípek. Nebyl jsem nadšený že budu muset kakat do plen. Jenže jsem musel. Maminka ještě nekoupila nočník. A pokud se nepokakám dostanu klistýr. Na klasickou toaletu můžu zapomenout.. Miminka nechodí na záchod. Další věc dostanu k jídlu ještě něco jiného než mateřské mléko z prsu? Přece nebudu po celou dobu jen kojený.Jsem sice teď její miminko ale zároveň jsem dospělý člověk. Začal jsem brečet. Po chvíli se nad kolébkou stála maminka. ,, Copak je miláčku? Máš mokré plenky?" Zavrtěl jsem hlavou že ne. Stáhla boudičku vyndala mne z kolébky. V náručí si se mnou sedla do křesla. Hladila mne něžně po tváři. Kapesníčkem mi otřela slzy a nos . Stále na mne mluvila. Jak jsem krásné roztomilé miminko. Vyndala mi dudlíka z pusy. Ona odhalila svůj prs. A už jsem byl přisátý a poslušně jsem se nechal kojit. To mne zklidnilo a začínal jsem usínat. Maminka to postřehla otřela mi plenkou pusu. Jemně mi vrátila dudlíka do pusy a zajistila páskem. Pak už si jen pamatuji jak mne pokládá do kolébky. Ráno mne vzbudily křeče v břiše. Nejdříve jsem se snažil zadržet ale proč? Tak jsem trochu zatlačil. A hotovo. Byl to velmi nepříjemný pocit. Tak jsem začal hlasitě brečet. Byla u kolébky během minutky. ,, Ale ale proč ty slzičky? Aha ty jsi kakal. Neplakej miminko. Hned tě dáme vše do pořádku. Ještě v kolébce mne vysvobodila ze zavinovačky a odnesla na přebalovací pult. Ruce mi připoutala v rohu. Svlékla mne až jsem byl jen v plenách. Připravila si čistící pěnu. Po odstranění plen tam nastříkala voňavou pěnu. Pečlivě mne umyla ošetřila krémem zasypala a za pár minut jsem byl v čistých plenkách. Oblékla mi dupačky. Po celou dobu mne chválila jaký jsem šikulka a hodné miminko. Uvolnila mi ruce a v náručí jsme mířili ke křeslu. Kojení. Po něm vrátila dudlíka a vzala sebou do kuchyně. Měla krásnou kuchyň. Ale co mne zaujalo bylo na zemi. Ležela tam péřová podložka. ,, Zlatíčko teď uložím tady na podložku. Ale budeš ležet!! Nesmíš zkoušet si sednout nebo dokonce vstávat!! Je to jasné? Můžeš si kopat nožičkami ale budeš ležet. Jestli tě přistihnu že zlobíš pomažeš tryskem do zavinovačky. A dudliček bude v pusince." Podložka byla neskutečně měkká a příjemná. ,, Broučku mám pro tebe dárek. Podívej." V ruce držela krásného plyšového medvídka. Podala mi ho zase mne pohladila. Pak už se věnovala vaření.  Krásně to vonělo. Ve skrytu duše jsem doufal že dostanu aspoň trochu. Bohužel dostal jsem Sunar Complex v láhvi. A prs. Byl čas na odpolední spánek v kočárku.

Spenser:
V jednadvaceti miminkem
Daniela: Bylo krátce po poledni. Měla jsem své miminko v kočárku. Byl zabalený v zavinovačce a ještě přikrytý peřinou s dětskými motivy. Kojila jsem malýho asi 13 minut. Ale navrch dostal ještě Sunar s trochou sedativ. Byla slabá na přírodní bázi. Nedělala jsem to ráda. Ale brouček byl stále neklidný. A já potřebovala aby spinkal. Vlastnila jsem usedlost na úplné samotě s velkým pozemkem. Takže jsem mohla jezdit s kočárkem po okolí aniž bych někoho potkala. Chlapec mne stále více fascinoval a co bylo v dané situaci nejhorší. Začala jsem ho hluboce milovat. A za čtyři dny odjede já ho už neuvidím. Musím přijít na to jak zařídit aby se vrátil. Konečně usnul pravidelně dýchal. Roztomilé bylo jak cumlal dudlička. Trošku u toho mlaskal. Udělala bych cokoliv jen kdyby zůstal u mne natrvalo. V sobotu se vrátí má partnerka Šárka. Ještě jsem o tom nemluvila ale žiju už několik měsíců v lesbickém vztahu s krásnou černovláskou. Odjela na pár dní ke svým rodičům. Mám jí moc ráda. Volala jsem jí večer že máme miminko. Byla nadšená a nemohla se dočkat návratu. Vystudovala na zdrav. sestru má bakalářské studium. Vzpomněla jsem si že musím také zavolat paní doktorce. Je to starší distingovaná dáma. Ale hrozně hodná. Při přebalování miminka jsem zjistila menší problém. Má velmi úzkou předkožku. Vůbec nejde přetáhnout. Což je problematické při mytí maminka. Chtěla jsem se zeptat jestli by nebyla na místě obřízka. Nakonec jsem se dohodli že přijede v neděli ráno. Kompletní prohlídka. Chci mít jistotu že mám zdravé miminko. Akorát se začal probouzet. Nejspíš je mokrý tak je čas návratu. ,,Za chviličku jsme doma zlatíčko. Jsi počůraný?" zeptala jsem se. Zakýval hlavičkou. ,, Dobře broučku pojedeme domů. Potřebuješ taky nakojit a chvilku si můžeme hrát nebo mazlit ano miláčku?" To už kýval radostněji. Tak jsme jeli.

Spenser:
V jednadvaceti miminkem
Patrik: Vraceli jsme se zpátky domů. Byl jsem hodně mokrý. Když v tom maminka zstavila. A s údivem povídá ,, Šárka". Pak už začala na někoho radostně mávat a volat ,, Šárí , Šárko tady jsem". Sakra kdo je Šárka?  ,,Co tady děláš měla jsi přijet až o víkendu". mluvila maminka s někým. Odpovědět přišla záhy. ,, Ahoj když jsi do telefonu říkala že máme miminko nemohla jsem čekat,, Po chvíli do kočárku naklonila černovlasá dívka. Tak kolem pětadvaceti. Měla černé rovné vlasy stažené do zadu v culíku. ,, Panebože Danielko ten je krásný". řekla . ,, Ahoj miminko ty jsi ale roztomilý. Jsem maminka Šárka víš?" Maminka Šárka? To mám dvě maminky? ,, Musíme jet je asi dost mokrý a bude mít hlad ". slyšel jsem říkat maminku. ,,A už malýho kojíš? ptala se Šárka. ,,Ano hned ve středu. A musím říct že mne překvapil. Za chvilku už sál prs. Úplně bez problémů. Zapomněla jsem totiž doma kojící kloboučky. Je šikulka". Jeli jsme k domu. Ony dvě si povídali. Když jsem přijeli zavezli mne do haly. Maminka řekla Šárce aby mne pohlídala že za chvilku se vrátí. ,, šmudlíčku  nemusíš mít strach ano " pohladila mne Šárka a pokračovala,,Budu tvá druhá maminka. Víš moc jsme obě toužily po miminku. Budeme o tebe pečovat. Byla bych moc ráda kdyby jsi u nás zůstal natrvalo. Jako naše dítě. Jsi moc krásné roztomilé miminko broučku. Přemýšlej o tom ano?" Zakýval jsem hlavou. Vrátila se maminka. ,, Tak pojď prdelko musíme tě přebalit počůránku". Vzala mne do náruče a nesla do pokoje. Tam mne položila na přebalovací pult. Šárka mne začala rozbalovat ze zavinovačky. ,, Můžu ho přebalit". zeptala se maminky" ,, Jistě ale připoutej mu ručičky. Bude asi trochu neklidný. Je ještě stydlivý. Stále ještě si úplně nezvykl že je miminko a že může být nahatý kdykoliv kdekoliv a hlavně před kýmkoliv". odpověděla maminka. Ruce jsem položil na polštář a Šárka mi je zajisla pouty. Rozepla mezi nohama body košilku a svlékla dupačky. Stále na mne mluvila že je vše v pořádku a jak jsem krásné roztomilé miminko. Rozlepila suché zipy na kalhotkách a odhalila mne. Byl jsem hodně počůraný. Vytáhla mokré pleny a pod zadek mi dala přebalovací podložku. Samozřejmě jsem se zkoušel zakrýt svoji nahotu. Křížil nohy. ,, Ale no tak. Buď hodný zlatíčko. Musím tě umýt. Nechceš být snad opruzený? Hezky nožičky roztáhni. Nebo dostaneš na zadeček"!!!. řekla přísně. S krabice vytáhla vlhčené ubrousky a začala mne otírat. Hrozně jsem se styděl. Nemohl jsem nic dělat. Za to přirození začalo reagovat. Šárka se usmála. ,, Ale ale kdopak se nám to probudil? Jestli se braabeček neuklidní budeš tady ležet. Nebo ti zavedu cévku na čůrání. Tak buď hodná miminko". Pokračovala v mytí. Krém zásyp a konečně jsem dostal pleny. Pevně mi stáhla kalhotky kolem pasu. ,,No vidíš jaký jsi šikulka miminko". Oblékla mi dupačky zapnula košilku mezi nohama. Pohladila mne ,, Musíš být hodný a poslouchat". Jsi bezbranné miminko a potřebuješ péči. Přede mnou se stydět nemusíš. Bývalá jsem zdravotní sestřička na JIP. Tak hezky lež. Za chvilku přijde maminka a nakojí tě". Přišla maminka. ,,Tak miláčku budeme bumbat ano? Ukážeš mamince Šárce jaký si šikulka". Uvolnila mi ruce vzala mne do náruče a odnesla mne ke křeslu. Vyndala mi konečně dudlíka. Odhalila své ňadro. Tak jsem začal sát. Pokračování příště.

Spenser:
Dobrý den chci se zeptat. Jak dostat příběh který píšu na hlavní stránku? Moc děkuji Spenser.

Navigace

[0] Seznam témat

[#] Další strana

[*] Předchozí strana

Přejít na plnou verzi