Abdl > seriál: V jednadvaceti miminkem
Příběh
nikos28:
pribeh zatim moc fajn,zase neco trochu jineho...latkove jsou bezesporu alespon pro mne no.1...mekke,nadychane,baculate,miminkovske,save,objemne,v rozkroku silnejsi,ve spojeni s plastovymi kalhotkami neni co resit alespon na noc,,,co se tyce diskretnosti a prakticnosti vitezi u me jednorazove...ale dokazi pochopit,ze to kazdy vnima uplne jinak..
Spenser:
Děkuji za pozitivní ohlas. Jen úplně nevím kam se bude příběh odvíjet. Máte někdo nápad?
nikos28:
kazdy ma rad neco jineho,za me treba spojeni s klistyrem,verejne ponizeni,cudnost,cuckolding,pvc kalhotky na plinky,zbaveni svepravnosti,manipulace..
Malejjelen:
--- Citace: Spenser Srpna 08, 2025, 15:08:23 ---No vidíš ale moje maminka měla zcela opačný názor. Používala jen látkové pleny. Jednorázové plenkové kalhotky mi dávala jen výjimečně. To je věc názoru. Nevím jak dlouho jsi byl v plenách. Ale po jednorázových jsem byl dost opruzený. Tak dovnitř dávala ještě látkovou plenu.
--- Konce citace ---
Jako dítě si to nepomatuji. Ted jsem v plínce klidne 12 a vice hodin v kuse a niky nic. Samozrejme i v plné. Vyjimečne se mi stane ze jsem 10 hodin i v pokakané. Látkové mě absolutne neberou. Radeji velmi savé jednorázovky klidne s boosterem kdyz chci balík
ababyi:
Presúvať už založené vlákna/témy môže admin alebo moderátor.
Nabudúce stačí vlákno založiť pod sekciou, kam patrí ;)
Navigace
[0] Seznam témat
[*] Předchozí strana
Přejít na plnou verzi