Autor Téma: Příběh  (Přečteno 6990 krát)

Offline Spenser

• Registrovaný uživatel
  • 50 a více
Příběh
« kdy: Srpna 05, 2025, 16:01:22 »
V jednadvaceti miminkem.
Jmenuji se Patrik. Měřím 1,73cm a vážím asi 68kg. Vždy jsem byl silně submisivní a jezdil ke starší ženě  jménem Mili, která si hrála na dominu. Líbili se mi celkové bondage . Bohužel moc nesplňovala moje představy. Až mi jednou zavolala že má o mne zájem paní na zvláštní převýchovu. Pokud bych souhlasil musím splnit několik podmínek. Musím na slovo poslouchat a nechat si oholit kompletně celé tělo. Zatím mimo hlavy. Byly Velikonoce já měl 5 dní volna v práci. Zapomněl jsem dodat že s Mili bydlela ještě mladá žena Monika s malým dítětem. Byla to kamarádka která po rozvodu neměla bydlení. Přijel jsem ve středu v pět hodin odpoledne. Překvapením bylo že jsem se hned musel svléknout do naha. Musel jsem si lehnout na lůžko kde bylo prostěradlo. Obě mne společně oholily celé tělo Pak mi Monika nařídila abych nahý šel do koupelny. Tam mne vykoupala sama umyla. Po koupeli mne zabalila do velké osušky a odvedla zpět do pokoje. Musel jsem si lehnout na nějakou bílou látku. Byla to silná třikrát přeložená látková plena. Plus jsem dostal jednorázové plenkové kalhotky. Byl jsem zcela v šoku. Ptal jsem se proč? Nařízení paní Daniely. Mili mi oblékla bílé dětské punčocháče, zvláštní bílý rolák který se zapínal mezi nohama. Na ruce mi Monika navlékla rukavice bez prstů. Byly bez prstů a úzké. Musel jsem mít prsty stále u sebe a spodní část byla silně vycpané. Kolem zápěstí je zajistila širokými popruhy. Až později jsem se dozvěděl že se jim říká omezovací rukavičky. A pochopil proč. Když to řeknu ve zkratce tak jsem měl ruce vyřazené z provozu. Poté mi ruce připoutaly u hlavy. Přivázali nohy. ,, Otevři pusinku!" nařídila Mili. Poslechl jsem. Dostal jsem něco jako roubík. Ale měl zvláštní tvar. Řemínkem kolem hlavy zajistila abych ho nemohl vyplivnout. Nakonec mne Monika přikryla peřinou. ,, Buď hodný!" řekla Monika a obě odešly. Ležel jsem a přemýšlel co se vlastně stalo. Mluvily na mne jak na dítě. Jejich jednání vůči mé osobě se zcela změnilo. Asi po hodině jsem potřeboval nutně na malou. Tak jsem začal přes ten roubík kňourat. Po chvíli přišla Monika. ,, Copak je?" zeptala se. Mluvit jsem nemohl tak jsem hlavou a očima ukazoval že potřebuji na záchod. ,, Máš pleny. Vyčůrej do plenek a buď hodný. Večer tě přebalíme." A odešla. Po hodině trápení jsem se fakt počůral. Nakonec jsem usnul. Probudil mne zvuk otvíraných dveří. A vešla,, amazonka. Pokračování příště. Když bude zájem.

Offline Spenser

• Registrovaný uživatel
  • 50 a více
Re:Příběh
« Odpověď #1 kdy: Srpna 05, 2025, 17:29:15 »
V jednadvaceti miminkem 2
Amazonka dokonale vystihl vzhled nově příchozí. Musela měřit ke dvěma metrům. Byla statná velká ňadra minimálně číslo pět. Dlouhá blond mírně vlnité vlasy. Bílá halenka se na jejím hrudníku napínala. Dlouhé krásně tvarované nohy v úzkých černých kalhotách a černé kozačky vysoký podpatek ještě ji dělal vyšší než opravdu byla. Jemně nalíčená. Na tváři měla mírný úsměv. Začal jsem panikařit. Trhal jsem pouty na zápěstí a kňourat .Přišla k lůžku a  hladila mne něžně po tváři. ,,Pssst zlatíčko všechno je v pořádku. Přijela jsem si pro tebe miminko." Miminko!? Proč mi říká miminko? Pak mi vše došlo!! Pleny oblečení a v ústech to nebyl roubík. Mám v ústech dudlíka!!! Zvláštní převýchova. Ona je moje maminka. Stále mne hladila a tichým hlasem utěšovala. ,,To je v pořádku broučku. Až přijedeme domů budeš mít intenzivní něžnou péči. Ale teď tě musí maminka přebalit. Jsi počůraný?" Kýval jsem hlavou že ano. ,, Dobře miláčku maminka ti vymění plenky abys nebyl opruzený. Potom dostaneš bumbat ano miminko?" Zase jsem jen mírně kýval hlavou. Nic jiného jsem nemohl. ,,Za chvilku přijdu buď hodný ano?" Odešla. V hlavě jsem měl naprostý zmatek. Nikdy by mne nenapadlo že se ve svém věku stanu miminkem. Vždyť to není normální. Než jsem mohl dál přemýšlet o své šílené situaci tak se vrátila. Nesla dvě velké červené sportovní tašky. ,,Tak prdelko celého si tě převléknu na cestu. Což znamená že tě musím svléknout do naha. A přitom uvolnit ručičky. Nebudeš zlobit? Budeš hodné a poslušné miminko? Jinak bych ti musela dát na zadeček. A to přece nechceme že ne?" Zavrtěl jsem hlavou že ne. Nejdříve mi uvolnila nohy a stáhla punčocháče. Rozlepila plenku a celého mne odkryla. ,,Ty jsi můj šikulka moc hodný. Jsi úplně mokrý. A zlatíčko nezapomeň musíš také kakat ano? Nechci abys byl nemocný." Z tašky vyndala vlhčené ubrousky a celý rozkrok přirození a zadek mi utírala . Snažil jsem se křížit nohy ale plácla mne jemně přes stehna. ,, Ale no tak miminko buď hodný. Maminka tě musí umýt a ošetřit. Hezky mi nožičky roztáhni musím tě umýt počůránku. Za chviličku už budeš mít suché voňavé plenky. Jinak ti ač nerada dám na zadeček." Dala mi tři látkové pleny plus fakt tlusté látkové plenkové kalhotky. Když jsem byl v už v plenách uvolnila mi ruce a sundala ty rukavičky. Radoval jsem se předčasně. Nejdříve mi nasadila přiléhavou čepičku s krajkou body košilku jejíž součástí byly zase ty omezovací rukavičky.. Poté mi oblékla dupačky a košilku zapnula mezi nohama. Celá ta souprava byla v růžové barvě!!!" Chvilku jsem se zahlédl v zrcadle. Byl jsem miminko!! Ještě předtím mi vyměnila dudlík s upínacím páskem za dudlík který už ten pásek neměl ale nesměl jsem ho vyndat nebo vyplivnout. ,, Tak broučku teď tě maminka poprvé nakojí ze svého prsu." Vyvalil jsem oči. Ona mne chce KOJIT!!! Prosím o Váš názor. Když se bude příběh líbit bude pokračování.

Offline Spenser

• Registrovaný uživatel
  • 50 a více
« Odpověď #2 kdy: Srpna 05, 2025, 19:06:52 »
V jednadvaceti miminkem 3
Když jsem byl oblečený poručila mi ,,Ruce před sebe." Natáhl jsem ruce a ona mi je spoutala. To samé i kotníky. ,,To je pro tvé bezpečí miláčku." Bez sebemenší námahy mne zvedla a odnesla v náručí ke křeslu které stálo v rohu. ,,Tak broučku než tě začnu kojit musíme si vyjasnit pár věcí. Za prvé teď jsi mé miminko novorozeňátko. Máš přísný a úplný zákaz mluvit.  Miminka neumí artikulovat. Budu s tebou jednat a chovat jako k miminku. Dudliček budeš mít v pusince většinu dne. Nesmíš opakuji  nesmíš dudu vyplivnout. Dnes si tě odvezu k sobě domů. Vím že v úterý po Velikonocích musíš na odpolední tak tě ráno odvezu na autobus. Ale do té doby jsi můj. Mám už pro tebe celkem slušnou výbavičku. Kolébku kočárek přebalovací pult a hlavně budeš budeš většinu dne v péřové zavinovačce. Mám dvě a jednu mám samozřejmě sebou. Po kojení před cestou si tě zabalím. Domů už pojedeš hezky v zavinovačce. Tak teď kojení. Mám v prsech spoustu mateřského mléka. Což znamená že tě budu kojit minimálně šest až sedmkrát denně. Pro miminko je mléko od maminky to nejlepší. Časem ti ještě vše vysvětlím.Teď ti vyndám dudlička ale nezapomeň ani slovo. Jasné!?" Jen jsem zakýval hlavou. Maminka si začala rozepínat halenku a pokračovala . ,,Při kojení nesmíš použít zoubky. Né abys mne kousnul. Hezky jen rtíky a jazyk." Když si rozepnula kojící podprsenku ukázalo se nádherné ňadro. Držela mi hlavu a nevedla mi svůj prs do pusy. Zkoušel jsem sát. Prs mi ucpal celá ústa. Nejdříve mi to moc nešlo. Měl jsem strach abych jí nekousl. Ale nakonec jsem přišel jak na to. Mléko teklo skoro proudem. Nedokázal jsem si představit jak mateřské mléko chutná. Nebylo to tak hrozné jak jsem čekal. A musím poctivě přiznat že mi docela chutnalo. Kojila mne asi patnáct minut. Během kojení se ozvalo klepání na dveře. Přišla Monika. Maminka jí požádala aby připravila na posteli zavinovačku. Dokonce mne nechala odříhnout. Přes rameno si dala jednu látkovou plenu a jemně mne plácala po zádech. Opravdu jsem si odříhnul a dost hlučně. Styděl jsem se. Ale maminka povídá. ,,To je v pořádku broučku. Jsi můj šikulka.Nechci miláčku aby tě bolelo bříško."Hned jsem dostal do pusy dudlík. Maminka i se mnou v náručí vstala. Přešla k lůžku a položila mne na zavinovačku. Byla bílá a měkká. Nejdříve mi zajistila ruce  položené podél těla. Na zápěstí navlékla široké měkké smyčky a a a s citem pevně utáhla. Pak i kotníky. Potom mne důkladně zabalila a čtyři široké růžové stuhy mne znehybněla. Nemohl jsem se vůbec pohnout. Zavinovačka byla silná péřová. Byl mi vidět jen obličej. ,,Hezky hajej a buď hodný zlatíčko. Maminka s tetou Monikou si dají kávu. A pak pojedeme. Ano miláčku?" A odešly. Zůstal jsem sám. Samozřejmě jsem zkoušel se dostat ze zavinovačky. Marná snaha. Byl jsem bezmocný znehybněný. Takže jsem toho nechal a klidně ležel. Přemýšlel jsem jak jsem se do téhle situace vůbec dostal.A to mne čekali dalších pět dní. Ale o tom zase příště.

Offline Spenser

• Registrovaný uživatel
  • 50 a více
« Odpověď #3 kdy: Srpna 05, 2025, 21:49:21 »
V jednadvaceti miminkem 4
Daniela: Když jsem malého pevně zavinula do péřové peřinky věděla jsem že je zabezpečeny. Bez možnosti se sám z peřinky dostat. Byl rozkošný. Myslím že stále odmítal uvěřit že se stal miminkem. Ještě jsem mu celkem zbytečně řekla aby byl hodný poslala vzdušný polibek a s Monikou jsme odešly. Přišla jsem do kuchyně kde Mili připravovala malé pohoštění a kafe a pro mne čaj. Mám ráda kafe ake teď budu kojit tak kafe vynechám. Mili ,,Tak jak to šlo?" Místo mne odpověděla Monika ,,Nikdy bych neřekla že je Patrik tak submisivní. Poslouchá Danielu na slovo." Mili ,,A co kojení?" Teď jsem už odpověděla já ,, Musím se přiznat jsem překvapená. Po chvíli úplně skvěle sál prs. Celých patnáct minut jsem ho měla u prsu a bumbal. Monika má pravdu je fakt těžce submisivní. Mili ,,To mne dost překvapuje. Tady nejevil známky takové submisivity." ,,Myslím že záleží na přístupu" Nemám tušení jaké měl dětství ale přijde mi touží po pohlazení." odpověděla jsem,, Něha láskyplná péče to je co hledá." Snědla jsem večeři vypila čaj a byl čas vyrazit. Večer mne čekali mateřské povinnosti. Šla jsem do pokoje. Potichu jsem otevírala dveře. Ležel klidně dudlík stále v pusince. Došla jsem k lůžku prosadila se vedle něho. Pohladila jsem ho po tváři. ,, Všechno v pořádku broučku?" Kýval hlavou že sno. Byl tak roztomilý. I když mu bylo 21 let vypadal spíše na patnáct. ,, Za chviličku pojedeme domů miláčku. Co plenky? Jsi počůraný?" zeptala jsem se. S obavami v očích přikývl. Znovu jsem ho pohladila ,,To je v pořádku miláčku. Proto máš plenky jelikož se počůráváš. Jsi můj šikulka." Ujistila jsem ho aby neměl strach. , Ale zlatíčko přebalíme tě až doma. Ano?" Začala jsem balit vybavení do tašek. Přišla Mili s pomohla mi vše odnést do auta. Nakonec jsem vzala miminko do náruče a odnášela ven. Mili mu pohrozila ,, Buď hodný a poslušný. Jinak přijedu a dám ti výprask! Je to jasné?" Miláček jen horlivě kýval hlavičkou. ,,Bude hodný" řekla jsem ,,Je moje zlatíčko." Venku jsem měla VW CARAVELLE. Mezi sedačkami jsem měla hlubokou vaničku z tvrdého plastu. Byla tam péřová podložka a polštář. Malýho jsem tam položila přikryla ještě peřinou a dvěma popruhy zajistila. Rozloučila jsem se s holkama a vyrazila k domovu. Ve zpětném zrcátku jsem viděla své miminko. Byla jsem nevýslovně šťastná. I když by mé mateřství mělo trvat jen pár dnů.

Offline Spenser

• Registrovaný uživatel
  • 50 a více
« Odpověď #4 kdy: Srpna 05, 2025, 22:45:36 »
V jednadvaceti miminkem 5
Patrik: Auto zpomalilo a bylo cítit že sjíždí ze silnice na nějakou cestu. Maminka se ve zpětném zrcátku na mne usmála ,, Miláčku jsme doma."Měl celkem strach co mne čeká. Bydlela někde na samotě. A já jí byl vydán na milost. Auto zastavilo. Maminka vystoupila s tím že za chviličku přijde. Čekal jsem asi tři minuty. Pak otevřela dveře. Pohladila mne. ,, Teď uložíme miminko na pár minut do kočárku." Odepla oba popruhy sundala peřinu. Vzala mne zase do náruče. A začala mne pokládat do kočárku. Byl velký hluboký. Uvnitř zářivé bílý. Vrátila se do auta a přinesla peřinu. Přikryla mne pohladila. ,,Hajej miminko. Já jen uklidím věci a pak budeš na řadě." Kousek s kočárkem poodjela zabrzdila a někam odešla. Moc jsem toho neviděl. Vrátila se asi za deset minut. S kočárkem vjela do haly domu. ,, Tak miláčku teď tě odnesu do tvého pokojíčku. Který se stane pro příští dny tvým královstvím." Vyndala mne z kočárku a šli jsme někam dovnitř domu. Byl to celkem velký pokoj. Modře vymalovaný s obrázky z pohádek. Dvě velké skříně kolébka vanička na mé koupání přebalovací pult skládací pohovka. Položila mne na pult. Kolem dokola byly dřevěné vysoké postranice. Pomalu mne vysvobodila ze zavinovačky. ,,Tak broučku ještě si řekneme pár důležitých věcí. Za prvé nemám ráda vulgaritu. Tvému přirození budeme říkat braabeček. A pokud jde o něho tak tady platí pravidlo. Nesmíš opakuji nesmíš se svého brabečka dotýkat. A to o myslím opravdu vážně. Jak tě chytím že si s ním hraješ nebo se snažíš onanovat přísně tě potrestám. Je to jasné?" Tvářila se hodně přísně tak jsem honem honem kýval hlavou. ,, Já tě budu koupat umývat přebalovat ošetřovat krmit a co je hlavní kojit.Tak teď tě vykoupu broučku. Už jsi měl být dávno v kolébce a spinkat." řekla nakonec. Svlékla mi ty mokré pleny a položila do vaničky. Bylo tam jen trochu vody. Velmi něžně a pomalu mne umývala. Ten dole se probudil. Ona dělala že si toho nevšimla. Jen letmý úsměv ji prozradil.

Offline Spenser

• Registrovaný uživatel
  • 50 a více
« Odpověď #5 kdy: Srpna 06, 2025, 00:07:05 »
V jednadvaceti miminkem 6
Daniela: Po umytí jsem nechala chvilku malýho ležet ve vaničce. Měl celkem výraznou erekci a nechtěla jsem ho hned první večer trestat. Na přebalovací pult jsem roztáhla velikou silnou froté osušku plus prošívanou deku. Vyndala z vaničky a položila na osušku a hned zabalila a přikryla dekou. Aby nenastydl. Dala do pusinky dudlík. Byl tak droboučký. ,, Buď hodný, žádné hlouposti." Pohrozila jsem mu prstem. Připravila jsem si čtyři látkové pleny a kalhotky. Z lékárničky jsem vzala jeden čípek. Ještě nekakal. Tak mu dám do zadečku čípek. Odkryla a rozbalila z osušky. ,,Zvedni nožičky a povol zadeček." přikázala jsem. Nožičky zvedl ale zadeček stále svíral. ,,No tak miminko uvolni prdelku!" Prsty jsem mu jemně roztáhla půlky a čípek zavedla hluboko do konečníku. Začal z hluboka dýchat. Tak jsem ho dvakrát pleskla přes obnažené půlky a přísným hlasem jsem řekla. ,,Koukej se zklidnit. Na tvé projevy nejsem zvědavá!" Poslechl věděl že je zle. Zadeček a celý rozkrok i brabečka jsem namazala a zasypala zásypem. Dala plenky oblékla do tentokrát bílé soupravičky. Byla krásná. Samá krajka a volánky. Vzala jsem si malýho do náruče a odnesla ke křeslu. Kterému jsem soukromě říkala kojící. Tentokrát jsem ho kojila asi dvacet minut. Nechala odříhnout a byl čas na zavinovačku a spinkat. Konečně byl kolébce zabalený s dudu v pusince. Na noc jsem raději dala s upínacím páskem. Pohladila jsem ho popřála dobrou noc. Zatáhla záclonku zavěsila chůvičku a šla do sprchy. Člověk by neřekl jak je náročná péče o miminko. Byla jsem unavená ale moc šťastná.

Offline Spenser

• Registrovaný uživatel
  • 50 a více
« Odpověď #6 kdy: Srpna 06, 2025, 03:01:52 »
V jednadvaceti miminkem
Patrik: Ležel jsem v kolébce zabalený znehybněný. Ven jsem neviděl. Maminka zatáhla boudičku a zatáhla záclonku. Byl jsem konečně sám a mohl přemýšlet o své situaci. Zvláštní převýchova? Čekal jsem všechno možné ale rozhodně ne že skončím jako novorozeně. Byla teprve středa večer. Ještě dalších pět dní. Spát se mi moc nechtělo.. Maminka mi přidala ještě o jednu látkovou plenu navíc. Děsil jsem se co udělá ten čípek. Nebyl jsem nadšený že budu muset kakat do plen. Jenže jsem musel. Maminka ještě nekoupila nočník. A pokud se nepokakám dostanu klistýr. Na klasickou toaletu můžu zapomenout.. Miminka nechodí na záchod. Další věc dostanu k jídlu ještě něco jiného než mateřské mléko z prsu? Přece nebudu po celou dobu jen kojený.Jsem sice teď její miminko ale zároveň jsem dospělý člověk. Začal jsem brečet. Po chvíli se nad kolébkou stála maminka. ,, Copak je miláčku? Máš mokré plenky?" Zavrtěl jsem hlavou že ne. Stáhla boudičku vyndala mne z kolébky. V náručí si se mnou sedla do křesla. Hladila mne něžně po tváři. Kapesníčkem mi otřela slzy a nos . Stále na mne mluvila. Jak jsem krásné roztomilé miminko. Vyndala mi dudlíka z pusy. Ona odhalila svůj prs. A už jsem byl přisátý a poslušně jsem se nechal kojit. To mne zklidnilo a začínal jsem usínat. Maminka to postřehla otřela mi plenkou pusu. Jemně mi vrátila dudlíka do pusy a zajistila páskem. Pak už si jen pamatuji jak mne pokládá do kolébky. Ráno mne vzbudily křeče v břiše. Nejdříve jsem se snažil zadržet ale proč? Tak jsem trochu zatlačil. A hotovo. Byl to velmi nepříjemný pocit. Tak jsem začal hlasitě brečet. Byla u kolébky během minutky. ,, Ale ale proč ty slzičky? Aha ty jsi kakal. Neplakej miminko. Hned tě dáme vše do pořádku. Ještě v kolébce mne vysvobodila ze zavinovačky a odnesla na přebalovací pult. Ruce mi připoutala v rohu. Svlékla mne až jsem byl jen v plenách. Připravila si čistící pěnu. Po odstranění plen tam nastříkala voňavou pěnu. Pečlivě mne umyla ošetřila krémem zasypala a za pár minut jsem byl v čistých plenkách. Oblékla mi dupačky. Po celou dobu mne chválila jaký jsem šikulka a hodné miminko. Uvolnila mi ruce a v náručí jsme mířili ke křeslu. Kojení. Po něm vrátila dudlíka a vzala sebou do kuchyně. Měla krásnou kuchyň. Ale co mne zaujalo bylo na zemi. Ležela tam péřová podložka. ,, Zlatíčko teď uložím tady na podložku. Ale budeš ležet!! Nesmíš zkoušet si sednout nebo dokonce vstávat!! Je to jasné? Můžeš si kopat nožičkami ale budeš ležet. Jestli tě přistihnu že zlobíš pomažeš tryskem do zavinovačky. A dudliček bude v pusince." Podložka byla neskutečně měkká a příjemná. ,, Broučku mám pro tebe dárek. Podívej." V ruce držela krásného plyšového medvídka. Podala mi ho zase mne pohladila. Pak už se věnovala vaření.  Krásně to vonělo. Ve skrytu duše jsem doufal že dostanu aspoň trochu. Bohužel dostal jsem Sunar Complex v láhvi. A prs. Byl čas na odpolední spánek v kočárku.

Offline Spenser

• Registrovaný uživatel
  • 50 a více
« Odpověď #7 kdy: Srpna 06, 2025, 08:50:06 »
V jednadvaceti miminkem
Daniela: Bylo krátce po poledni. Měla jsem své miminko v kočárku. Byl zabalený v zavinovačce a ještě přikrytý peřinou s dětskými motivy. Kojila jsem malýho asi 13 minut. Ale navrch dostal ještě Sunar s trochou sedativ. Byla slabá na přírodní bázi. Nedělala jsem to ráda. Ale brouček byl stále neklidný. A já potřebovala aby spinkal. Vlastnila jsem usedlost na úplné samotě s velkým pozemkem. Takže jsem mohla jezdit s kočárkem po okolí aniž bych někoho potkala. Chlapec mne stále více fascinoval a co bylo v dané situaci nejhorší. Začala jsem ho hluboce milovat. A za čtyři dny odjede já ho už neuvidím. Musím přijít na to jak zařídit aby se vrátil. Konečně usnul pravidelně dýchal. Roztomilé bylo jak cumlal dudlička. Trošku u toho mlaskal. Udělala bych cokoliv jen kdyby zůstal u mne natrvalo. V sobotu se vrátí má partnerka Šárka. Ještě jsem o tom nemluvila ale žiju už několik měsíců v lesbickém vztahu s krásnou černovláskou. Odjela na pár dní ke svým rodičům. Mám jí moc ráda. Volala jsem jí večer že máme miminko. Byla nadšená a nemohla se dočkat návratu. Vystudovala na zdrav. sestru má bakalářské studium. Vzpomněla jsem si že musím také zavolat paní doktorce. Je to starší distingovaná dáma. Ale hrozně hodná. Při přebalování miminka jsem zjistila menší problém. Má velmi úzkou předkožku. Vůbec nejde přetáhnout. Což je problematické při mytí maminka. Chtěla jsem se zeptat jestli by nebyla na místě obřízka. Nakonec jsem se dohodli že přijede v neděli ráno. Kompletní prohlídka. Chci mít jistotu že mám zdravé miminko. Akorát se začal probouzet. Nejspíš je mokrý tak je čas návratu. ,,Za chviličku jsme doma zlatíčko. Jsi počůraný?" zeptala jsem se. Zakýval hlavičkou. ,, Dobře broučku pojedeme domů. Potřebuješ taky nakojit a chvilku si můžeme hrát nebo mazlit ano miláčku?" To už kýval radostněji. Tak jsme jeli.

Offline Spenser

• Registrovaný uživatel
  • 50 a více
« Odpověď #8 kdy: Srpna 07, 2025, 09:03:15 »
V jednadvaceti miminkem
Patrik: Vraceli jsme se zpátky domů. Byl jsem hodně mokrý. Když v tom maminka zstavila. A s údivem povídá ,, Šárka". Pak už začala na někoho radostně mávat a volat ,, Šárí , Šárko tady jsem". Sakra kdo je Šárka?  ,,Co tady děláš měla jsi přijet až o víkendu". mluvila maminka s někým. Odpovědět přišla záhy. ,, Ahoj když jsi do telefonu říkala že máme miminko nemohla jsem čekat,, Po chvíli do kočárku naklonila černovlasá dívka. Tak kolem pětadvaceti. Měla černé rovné vlasy stažené do zadu v culíku. ,, Panebože Danielko ten je krásný". řekla . ,, Ahoj miminko ty jsi ale roztomilý. Jsem maminka Šárka víš?" Maminka Šárka? To mám dvě maminky? ,, Musíme jet je asi dost mokrý a bude mít hlad ". slyšel jsem říkat maminku. ,,A už malýho kojíš? ptala se Šárka. ,,Ano hned ve středu. A musím říct že mne překvapil. Za chvilku už sál prs. Úplně bez problémů. Zapomněla jsem totiž doma kojící kloboučky. Je šikulka". Jeli jsme k domu. Ony dvě si povídali. Když jsem přijeli zavezli mne do haly. Maminka řekla Šárce aby mne pohlídala že za chvilku se vrátí. ,, šmudlíčku  nemusíš mít strach ano " pohladila mne Šárka a pokračovala,,Budu tvá druhá maminka. Víš moc jsme obě toužily po miminku. Budeme o tebe pečovat. Byla bych moc ráda kdyby jsi u nás zůstal natrvalo. Jako naše dítě. Jsi moc krásné roztomilé miminko broučku. Přemýšlej o tom ano?" Zakýval jsem hlavou. Vrátila se maminka. ,, Tak pojď prdelko musíme tě přebalit počůránku". Vzala mne do náruče a nesla do pokoje. Tam mne položila na přebalovací pult. Šárka mne začala rozbalovat ze zavinovačky. ,, Můžu ho přebalit". zeptala se maminky" ,, Jistě ale připoutej mu ručičky. Bude asi trochu neklidný. Je ještě stydlivý. Stále ještě si úplně nezvykl že je miminko a že může být nahatý kdykoliv kdekoliv a hlavně před kýmkoliv". odpověděla maminka. Ruce jsem položil na polštář a Šárka mi je zajisla pouty. Rozepla mezi nohama body košilku a svlékla dupačky. Stále na mne mluvila že je vše v pořádku a jak jsem krásné roztomilé miminko. Rozlepila suché zipy na kalhotkách a odhalila mne. Byl jsem hodně počůraný. Vytáhla mokré pleny a pod zadek mi dala přebalovací podložku. Samozřejmě jsem se zkoušel zakrýt svoji nahotu. Křížil nohy. ,, Ale no tak. Buď hodný zlatíčko. Musím tě umýt. Nechceš být snad opruzený? Hezky nožičky roztáhni. Nebo dostaneš na zadeček"!!!. řekla přísně. S krabice vytáhla vlhčené ubrousky a začala mne otírat. Hrozně jsem se styděl. Nemohl jsem nic dělat. Za to přirození začalo reagovat. Šárka se usmála. ,, Ale ale kdopak se nám to probudil? Jestli se braabeček neuklidní budeš tady ležet. Nebo ti zavedu cévku na čůrání. Tak buď hodná miminko". Pokračovala v mytí. Krém zásyp a konečně jsem dostal pleny. Pevně mi stáhla kalhotky kolem pasu. ,,No vidíš jaký jsi šikulka miminko". Oblékla mi dupačky zapnula košilku mezi nohama. Pohladila mne ,, Musíš být hodný a poslouchat". Jsi bezbranné miminko a potřebuješ péči. Přede mnou se stydět nemusíš. Bývalá jsem zdravotní sestřička na JIP. Tak hezky lež. Za chvilku přijde maminka a nakojí tě". Přišla maminka. ,,Tak miláčku budeme bumbat ano? Ukážeš mamince Šárce jaký si šikulka". Uvolnila mi ruce vzala mne do náruče a odnesla mne ke křeslu. Vyndala mi konečně dudlíka. Odhalila své ňadro. Tak jsem začal sát. Pokračování příště.

Offline Spenser

• Registrovaný uživatel
  • 50 a více
« Odpověď #9 kdy: Srpna 07, 2025, 20:39:24 »
Dobrý den chci se zeptat. Jak dostat příběh který píšu na hlavní stránku? Moc děkuji Spenser.

Offline Spenser

• Registrovaný uživatel
  • 50 a více
« Odpověď #10 kdy: Srpna 07, 2025, 20:56:49 »
Dobrý den chci se zeptat. Jak dostat příběh který píšu na hlavní stránku? Moc děkuji Spenser.

Offline Spenser

• Registrovaný uživatel
  • 50 a více
« Odpověď #11 kdy: Srpna 08, 2025, 07:41:26 »
V jednadvaceti miminkem
Daniela: Kojila jsem miminko z obou prsů. Sunar na noc jsem mu dávat nechtěla. Je moc těžké .Když byl u druhého prsu cítila jsem v jeho plenkách tlak. ,, Zlatíčko ty kakáš "? Zakýval hlavičkou a začal plakat. ,, Neplakej miláčku. To je v pořádku broučku. Šárko prosím tě příprav věci na stolek". ,,Kolik plen"? zeptala se Šárka. ,,Na noc čtyři aby vydržely do rána. Nerada bych aby protekl do peřinky". Šárka se zvedla z pohovky kde pozorně sledovala jak maličký pije z prsu. On stále plakal. Raději jsem mu dala do pusinky dudlíka. Když přestal plakat odnesla jsem ho na přebalovací pult. Ručičky jsem zajistila pouty. Stále jsem na něho tiše mluvila aby se uklidnil. Po svléknutí a rozbalení jsem zjistila že má v plenkách pěknou nadílku. Tak jsem nastříkala pěnu. Očistila z toho nejhoršího. Pak použila vlhčené ubrousky. Šárka maličkého hladila po tváři a utěšovala. ,,No vidíš a už jsi zase čistý a voňavý prdelko. Jsi můj šikulka. Udělal jsi mamince radost miláčku". něžně jsem ho pohladila a dala pusinku na odhalené bříšku. Usmál se. Pod zadeček jsem dala připravené plenky ale ještě jsem ho nezavinula. ,, Broučku budeme chvíli cvičit s nožičkami ano"? Asi deset minut jsme cvičili.Ale pak už měl viditelnou erekci. Tak jsem radši maličkého zavinula do plenek a oblékla. Ale ještě bylo brzy dávat ho do zavinovačky a spinkat. Tak jsem položila péřovou podložku na koberec. Uvolnila mu ručičky z pout přenesla a položila na podložku. ,,Tak prdelko znáš pravidla. Budeš hodný a hajat. Žádné pokusy se posadit. Víš že nesmíš". ,,Já ho pohlídám". nabidla se Šárka. ,, Díky. Já zatím zapnu pračku. Už mi dochází plenky. A jednorázové moc používat nechci". ,, Proč" zeptala se Šárka. ,,No vlastně ani nevím. Prostě si myslím že látkové pleny jsou lepší. Ať už jde o savost nebo vliv na pokožku maminka. Neříkám v nouzi jsou použitelné ale ja chci pro našeho chlapečka to nejlepší. Moje mamka používala jen látkové a byla s nimi moc spokojená. Teď už ale musím. Až přijdu půjde naše zlatíčko do zavinovačky a hajat". Pokračování příště. Moc bych chtěl znát Váš názor na můj příběh. Beru jakýkoliv. Moc děkuji.

Offline Malejjelen

• Registrovaný uživatel
  • 50 a více
« Odpověď #12 kdy: Srpna 08, 2025, 07:43:15 »
Pokud se nepletu, tak musíš napsat nejprve představení sebe samotného. Poté ti bude udělán přístup do všech sekcí

Offline Malejjelen

• Registrovaný uživatel
  • 50 a více
« Odpověď #13 kdy: Srpna 08, 2025, 07:46:26 »
jinak příběh je to zajímavý. čekám jak se to vyvrbí :D PS jednorázové pleny jsou rozhodně lepší než látkové

Offline Spenser

• Registrovaný uživatel
  • 50 a více
« Odpověď #14 kdy: Srpna 08, 2025, 07:49:22 »
Můžeš mi prosím vysvětlit jak a kam to pověsit. Moc děkuji.