V jednadvaceti miminkem
Patrik: Vraceli jsme se zpátky domů. Byl jsem hodně mokrý. Když v tom maminka zstavila. A s údivem povídá ,, Šárka". Pak už začala na někoho radostně mávat a volat ,, Šárí , Šárko tady jsem". Sakra kdo je Šárka? ,,Co tady děláš měla jsi přijet až o víkendu". mluvila maminka s někým. Odpovědět přišla záhy. ,, Ahoj když jsi do telefonu říkala že máme miminko nemohla jsem čekat,, Po chvíli do kočárku naklonila černovlasá dívka. Tak kolem pětadvaceti. Měla černé rovné vlasy stažené do zadu v culíku. ,, Panebože Danielko ten je krásný". řekla . ,, Ahoj miminko ty jsi ale roztomilý. Jsem maminka Šárka víš?" Maminka Šárka? To mám dvě maminky? ,, Musíme jet je asi dost mokrý a bude mít hlad ". slyšel jsem říkat maminku. ,,A už malýho kojíš? ptala se Šárka. ,,Ano hned ve středu. A musím říct že mne překvapil. Za chvilku už sál prs. Úplně bez problémů. Zapomněla jsem totiž doma kojící kloboučky. Je šikulka". Jeli jsme k domu. Ony dvě si povídali. Když jsem přijeli zavezli mne do haly. Maminka řekla Šárce aby mne pohlídala že za chvilku se vrátí. ,, šmudlíčku nemusíš mít strach ano " pohladila mne Šárka a pokračovala,,Budu tvá druhá maminka. Víš moc jsme obě toužily po miminku. Budeme o tebe pečovat. Byla bych moc ráda kdyby jsi u nás zůstal natrvalo. Jako naše dítě. Jsi moc krásné roztomilé miminko broučku. Přemýšlej o tom ano?" Zakýval jsem hlavou. Vrátila se maminka. ,, Tak pojď prdelko musíme tě přebalit počůránku". Vzala mne do náruče a nesla do pokoje. Tam mne položila na přebalovací pult. Šárka mne začala rozbalovat ze zavinovačky. ,, Můžu ho přebalit". zeptala se maminky" ,, Jistě ale připoutej mu ručičky. Bude asi trochu neklidný. Je ještě stydlivý. Stále ještě si úplně nezvykl že je miminko a že může být nahatý kdykoliv kdekoliv a hlavně před kýmkoliv". odpověděla maminka. Ruce jsem položil na polštář a Šárka mi je zajisla pouty. Rozepla mezi nohama body košilku a svlékla dupačky. Stále na mne mluvila že je vše v pořádku a jak jsem krásné roztomilé miminko. Rozlepila suché zipy na kalhotkách a odhalila mne. Byl jsem hodně počůraný. Vytáhla mokré pleny a pod zadek mi dala přebalovací podložku. Samozřejmě jsem se zkoušel zakrýt svoji nahotu. Křížil nohy. ,, Ale no tak. Buď hodný zlatíčko. Musím tě umýt. Nechceš být snad opruzený? Hezky nožičky roztáhni. Nebo dostaneš na zadeček"!!!. řekla přísně. S krabice vytáhla vlhčené ubrousky a začala mne otírat. Hrozně jsem se styděl. Nemohl jsem nic dělat. Za to přirození začalo reagovat. Šárka se usmála. ,, Ale ale kdopak se nám to probudil? Jestli se braabeček neuklidní budeš tady ležet. Nebo ti zavedu cévku na čůrání. Tak buď hodná miminko". Pokračovala v mytí. Krém zásyp a konečně jsem dostal pleny. Pevně mi stáhla kalhotky kolem pasu. ,,No vidíš jaký jsi šikulka miminko". Oblékla mi dupačky zapnula košilku mezi nohama. Pohladila mne ,, Musíš být hodný a poslouchat". Jsi bezbranné miminko a potřebuješ péči. Přede mnou se stydět nemusíš. Bývalá jsem zdravotní sestřička na JIP. Tak hezky lež. Za chvilku přijde maminka a nakojí tě". Přišla maminka. ,,Tak miláčku budeme bumbat ano? Ukážeš mamince Šárce jaký si šikulka". Uvolnila mi ruce vzala mne do náruče a odnesla mne ke křeslu. Vyndala mi konečně dudlíka. Odhalila své ňadro. Tak jsem začal sát. Pokračování příště.