abdl starší - jen převedeno z minulého fóra, zamčeno > Osobní
Ograsmus - "Temná strana plenek"
nobdx:
no ja to prestal resit bez ohledu na komunitu :-) uz davno :-) a mam partnerku ktere to nevadi, takze maximalne super :-)
Anonymous:
nobdxi, to je velké štěstí, najít partnera, který toleruje, nebo dokonce respektuje a sdílí tvé úchylky... :yes:
nobdx:
ja vim a proto taky patrim k nejstastnejsim lidem na svete :flower:
mirek:
Otevřeli (sambal) jste zajimave a ne jednoduche téma. Já se považuji za DL ale nejsem si 100% jistý. Líbí se mi i počůrání bez plenek a cizí počůrání. Na pokakání nemám žaludek a proto ho zásadně neprovozuji ale nevím. Plenky jsou jakýmsi prostředkem zesilujícím prožitek a umožňujícím nejen to provést tam kde by to nebylo možné ale i navozujícím pocit, můžu si dovolit co je nepřístojné, co jiný nemůže. Proto nemusí být bezprostředně svázány s jejich skutečným použitím. Klasický piss bez oblečení, plenek nicmoc. Nezastírám, že za mou zálibou je jistě v pozadí sexuální vzrušení i když se nemusí vždy projevit. Pokud se však projeví a dojde k vyvrcholení nastupuje zde již jinými popsaná deprese. Naštěstí jen krátkodobě je po dobu jakési relaxace - příjemné pocity jsou nahrazeny - studí to a musím to uklidit...... ale nakonec dojdu pro další plenku a neřeším to.
sambal:
Skvělé
Že jsme otevřeli možná až moc citlivé téma vím, mluvil jsem o tom s pár lidmi. Někdo z nich mi to vymlouvat, někdo z nich narhoval alespoň čáastečnou úpravu. Vím, že se o techle věcech moc nemluví a je to v podstatě takové tabu, takže jsem moc rád, že se k tomu vyjádřilo pár lidí. Jak vidíte, občas jich výše popsaný problém po vyvrcholení problém má, ale buď ho překonají, nebo s odstupem času zmizí sám a nevšímají si ho. Já sám musím říct, že ještě tak daleko nejsem. Většinou, pokud se to stane, což už je poslední dobou velmi zřídka vůbec nenávidím plenky a jak jsem popsal i sám sebe. Stydím se za to, že jsem si je na sebe oblékl a opět mě ovládly a slibuji si, že už to nikdy neudělám. Tento pocit odmítání může trvat maximálně několik mitut, ale většinou se s tím srovnávám dělší dobu. Jak bylo jednou napsáno na stránkách s názvem "Dark Side Of The Soul" Fetišismus je jisté prokletí. Nenávidíte ho a milujete. Jeden den vyhodíte celou svoji výbavu a zítra máte novou daleko lepší. Takže závěrem jenom říci, že to nejlepší na tom je bohužel pro spoustu lidí (i pro mě) stále to nejhorší. :(
Navigace
[0] Seznam témat
[#] Další strana
[*] Předchozí strana
Přejít na plnou verzi