abdl starší - jen převedeno z minulého fóra, zamčeno > Osobní
Ograsmus - "Temná strana plenek"
gumidek:
Když se vrátím k původní Sambalově otázce,pak odpověď je asi taková.Pocit bezprostředně po orgasmu skvělý.Fakt si to užiju.Ale stačí pár vteřin a najednou žiju realitou.Co s tím "nadělením" v plínce?To v případě,že plínku použiju.Občas to také skončí jen v igelitu.Pak řeším problém,jak se očistit,jak se převléknout a kam uklidit použité prádlo.No a v dřívějších dobách přicházel ještě onen pocit provinění,studu.A občas následovalo předsevzetí,že už ne.Končím,balím to,jsem podivín,který dělá něco fuj a to se nesmí.Uplynulo pár desetiletí od dětských let a plenkové kalhotky a plínky používám dodnes.Pro potěšení.A jde to i bez orgasmu a tudíž i bez toho pocitu provinění.Zvykl jsem si a dnes to beru jako příjemný relax.
Andy:
--- Citace: "petka63" ---napadlo mě, zda tyto pocity u AB zaměřených lidí, nevycházejí z toho, že se k životu dítěte sex nehodí. A takové pocity pak vycházejí z rozepře mezi zálibou (životním stylem, jako malé dítě = žádný sex) a realitou – pudy a potřeba sexuálního uspokojení. Obojí přináší uspokojení a je nezbytné (pro dotyčné) k životu, ale podstata toho uspokojení se vzájemně vylučuje.
--- Konce citace ---
Tento topic jsem otevřel jen ze zvědavosti o čem se je tu řeč. Normálně se takovýmto tématům obloukem vyhýbám.
Ačkoliv je tato diskuze snad 8 let stará... našel jsem tu něco, co bych ani neměl sílu nahlas říct. Viz výše.
Ten text krásně vystihuje patovou situaci/konflikt, ve které jsem od dospívání do dnes.
Já se o tom více bavit nechci. Ale jsem rád a děkuji, že přeci jen někdo to napsal. Je dobré vědět, že ta situace není ojedinělá - že to tak mám jen já.
Navigace
[0] Seznam témat
[*] Předchozí strana
Přejít na plnou verzi