abdl starší - jen převedeno z minulého fóra, zamčeno > Osobní
Ograsmus - "Temná strana plenek"
Vendulka:
Ještě jednou a snad naposled, to tady zopakuju. V žádném případě nejde vůbec o plenky, jako takové. Muži po tom co dosáhnou uspokojení, na určitou dobu nepotřebují ani partnerku. Než zase budou mít na sex chuť. Procentuální vyjadření jsem psal už výše. A je jedno, jestli k tomu mají jako stimul: plenky, kalhotky, punčocháče, nebo čert ví co ještě.
Máš hlad, nasytíš se. Chvíli se na jídlo nemůžeš ani podívat. Nemluvím o prasetech, to je kapitola sama pro sebe.
Jak se zbavit plenek? Vše záleží na pevné vůli. Buď chceš nebo nechceš.
Anonymous:
Vendulko: přesně tak. Xcool Takže poslední dobou - i když někdy mám chuť - se zase držím zkrátka. Člověk by neměl svým chtíčům podlehnout úplně - nejsme přece zvířata a umíme si říct dost.
mskvor:
Víš, Val, otázka je: vadí Ti to protože "se to nedělá" nebo doopravdy. Protože, jestli je to první důvod, tak se na to vybodni a plenek si užívej :-)
tretioko:
I ja jsem to musel vzit za tenhle konec. Jednou jsem AB a hotovo. Uchylu i blaznu (a mnohem horsich, nez cela sorta AB/DL) Ze s tim mam problemy ? Tak je resim - improvizuju - nebo nejsem docasne AB. Ale i tak jsou situace, kdy bych nejradsi se vsim prastil. Vzdycky jsem se ale k AB vecem vratil nejvyse po par mesicich. Uz to neresim, jestli jsem nejakej uchyl, kazdej jsme nejakej. Dokud s tim neni problem... I kdyz, co si budem vykladat, obcas to problem je - kdyz sverite svoje tajemstvi nespravne osobe. Da se tim i posrat zivot.
sinsemillis:
Mám to taky tak, ale pokud se udělám třeba 3x po sobě, tak je pak už mohu mít naprosto bez problémů dál. Taková ta nechuť k plenkám najednou zmizí. Asi s tím, že už mě po třetím orgasmu ty plenky ani nevzrušují.
Navigace
[0] Seznam témat
[#] Další strana
[*] Předchozí strana
Přejít na plnou verzi