abdl starší - jen převedeno z minulého fóra, zamčeno > Osobní

Ograsmus - "Temná strana plenek"

<< < (4/11) > >>

Anonymous:
tak tam jde spíš o ten psychologický efekt: vyhodit to z hlavy (...i odjinud)

sambal:
Nic jsem ještě nikdy nevyhodil, jenom jednorázové plenky samozřejmě. Ještě se mi nikdy nestalo, že by jsem byl na tom tak špatně, že by jsem třeba vyhodil dupačky, který jsem pracně sháně snad půl roku  :yes:

Takže špatně jsem se ještě nikdy necítil, to je spíš jenom momentální pocit, že už se mi to dělat nikdy nehcce, no ale stejně to není nic platné, protože to stejně udělám všetšinou ještě ten den, tohodle se prostě zbavit nelze. A po pravdě, já se toho ani zbavit nechci. Zatím.

Anonymous:
já myslím, že člověk - když moc chce - tak se toho dovede zbavit, ale myslet na to občas bude navždycky... Zkoušela jsem tomu už mnohokrát udělat přítrž... :D

Anonymous:
ach jo - ale Martí, ne každý to bere tak samozřejmě jako součást sebe - někdo s tím i bojuje... :shrug:

Anonymous:
ja jsem nosil plenky na noc dlouho i kdyz jsem se udelal tak jsem si plenky musel nechat na sobe i kdyz nosim plenky a plenkove kalhotky pouze na noc tak kdyz se udelam tak si je necham az do rana co se tyce toho jestli by jsem byl schopen s tim prestat nebo vzit vsechny tyto veci a jit je hodit do kontejneru tak vezte ze bych to nikdy neudelal protoze jsem tim tak zatizen ze vim ze tyto veci patri ke me a ja k nim

Navigace

[0] Seznam témat

[#] Další strana

[*] Předchozí strana

Přejít na plnou verzi