Abdl > Novinky

Nové fórum

<< < (2/14) > >>

Bibinko:
Tak to vypadá velmi zajímavě

nobody:
sem se v prvni okamzik lek ze jsem uplne nekde jinde. Musim si zviknout na novou grafiku a stil. Pak se da neco hodnotit ci brblat :)

pohodar76:
Mám problém ve zprávách.Nemám je tady všechny.Poslední z 19.4.2015. Jsem tady sice nový a nemám právo vám do toho kecat, ale zajímalo by mě co vede lidi měnit něco co funguje.Pro nový vzhled?Myslím že tady všichni chodí skrz obsah.
Ale i tak díky za snahu....

Clarie:
Měly by se sem nahodit nějaké pořádnější styly, pluginy, nějak to tu zpřehlednit a zpříjemnit. Teď to vypadá jako obrovské staveniště :)
Ráda bych vám trošku píchla, ale nemám teď čas ani na vlastní věci :(

raulik:

--- Citace: komisar  Dubna 27, 2015, 12:03:08 ---celé tohle nové nepřehledné forum je jeden obrovskej nedostatek. už jaksi nemám chuť sem chodit ani číst. gratuluju k absolutnímu zabití.

--- Konce citace ---

Sorry, ale mohu říct jen - díky za info, až půjdeš zavři zvenku.

--- Citace: pohodar76  Dubna 27, 2015, 18:57:39 ---Mám problém ve zprávách.Nemám je tady všechny.Poslední z 19.4.2015. Jsem tady sice nový a nemám právo vám do toho kecat, ale zajímalo by mě co vede lidi měnit něco co funguje.Pro nový vzhled?Myslím že tady všichni chodí skrz obsah.
Ale i tak díky za snahu....

--- Konce citace ---

Některá data se možná nepřevedly, s tím však nic neuděláme, minimálně pokud o tom nevíme. Jinak měnit se něco může třeba proto, že to nefunguje.

--- Citace: Clarie  Dubna 27, 2015, 19:26:42 ---Měly by se sem nahodit nějaké pořádnější styly, pluginy, nějak to tu zpřehlednit a zpříjemnit. Teď to vypadá jako obrovské staveniště :)
Ráda bych vám trošku píchla, ale nemám teď čas ani na vlastní věci :(

--- Konce citace ---

Plánuje se, snad brzy. Nicméně zatím to staveniště je  ;D Ozvi se časem, pomoc se hodí vždy - díky.

Navigace

[0] Seznam témat

[#] Další strana

[*] Předchozí strana

Přejít na plnou verzi