Abdl > Novinky

Nové fórum

(1/14) > >>

raulik:
Dnešním dnem došlo na staré fórum a jako opravdu staré a neaktualizovatelné bylo zrušeno. Nové fórum obsahuje staré příspěvky a zároveň je tak trošku modernější. Zatím budeme ladit nedostatky. Pokud nějaký najdete, máte možnost se vyjádřit - něco asi pořešit půjde, neco pořešit holt nepůjde :-)

komisar:
celé tohle nové nepřehledné forum je jeden obrovskej nedostatek. už jaksi nemám chuť sem chodit ani číst. gratuluju k absolutnímu zabití.

tretioko:
Zatyim asi jedina vytka - vidim akorat svuj avatar a este oriznutej, asi je to tim, ze se na tom jeste stale pracuje ?

Jinak mi pijde novy system o neco vic "user friendly." Kdo s tim ma problem, tak ma problem akorat s tim, ze si s tim este moc nepohral (nektery veci jsou jinde...) anebo je PC analfabet

DLTom:
Jo zatím mi přijde fajn, uvidíme, jsem futurista, tak snad nové bude lepší, ale to zjistíme až používáním. Mě osobně přijde nevyužitej top stránky, kde je 30% monitoru je jen na zobrazení úvodu a účtu, trochu bych to zmenšil, takhle musíme kvůli tomu hodně scrolovat.

raulik:
To se bude rešit novým vzhledem, ale vše po pořade.. V reálu jsem rád, že Vám jdou loginy a že jsou převedený data. Pro začátek se dá to "okýnko" zmizet vpravo nahoře takovou světlou šipkou.

Navigace

[0] Seznam témat

[#] Další strana

Přejít na plnou verzi