Abdl > Novinky

Nové fórum

<< < (3/14) > >>

mskvor:
Bylo by prima, pokud by šlo nastavit čas na český formát, tj. 23,40 a ne 11,40 odpoledne. MS

raulik:

--- Citace: mskvor  Dubna 27, 2015, 23:42:49 ---Bylo by prima, pokud by šlo nastavit čas na český formát, tj. 23,40 a ne 11,40 odpoledne. MS

--- Konce citace ---

Dá se v user profilu, ale nastaveno i pro celé fórum

mskvor:
Aha, sorry, nenašel jsem to tam, až teď, na druhý pokus. Dík.

marco:
Asi jsem našel menší problémek a to SZ, napsal jsem jí a dal odeslat a jen se mi zobrazil přehled starých SZ a nic víc, nikde není (ani v odeslaných) dále došlo ke zmizení zpráv tak 2-3 týdny zpětně, starší jsou ok.
P.S. Tenhle vzhled je hezčí a modernější ale bude chvilku trvat než si zvyknu na trošku chaotičtější uspořádání.

raulik:

--- Citace: marco  Dubna 28, 2015, 00:22:08 ---Asi jsem našel menší problémek a to SZ, napsal jsem jí a dal odeslat a jen se mi zobrazil přehled starých SZ a nic víc, nikde není (ani v odeslaných) dále došlo ke zmizení zpráv tak 2-3 týdny zpětně, starší jsou ok.
P.S. Tenhle vzhled je hezčí a modernější ale bude chvilku trvat než si zvyknu na trošku chaotičtější uspořádání.

--- Konce citace ---

Vse se tak nejak stale resi, nicmene ukladani odeslanych zprav je potreba nastavit v profilu uzivatele.

Navigace

[0] Seznam témat

[#] Další strana

[*] Předchozí strana

Přejít na plnou verzi