Je mi 25 a nošení plenek jsem jako malá nesnášela, ale asi před 2 roky jsem brouzdala internetem a narazila jsem na různá abdl videa. Začalo se mi líbit nošení plenek, ale nebavilo mě to nosit samotné. Proto jsem začala hledat nějakou maminku, která by se o mě třeba jen na víkend postarala. Našla jsem ji! Začala jsem si psát s Dominikou, které je 40 a moc ráda se stará o adult. Domluvily jsme se, že bych za ní na víkend přijela. Blížil se ten osudný víkend, v pátek ráno jsem si zabalila nejdůležitější věci a jela jsem na vlak. Cesta trvala asi 2 hodiny. Ve vlaku se mi úplně třásly nohy, byla to moje 1. zkušenost.. co když něco udělám blbě... Vlak zastavil a já pomalu vystoupila. Když v tom sem ji uviděla! Mávala na mě vysoká dlouhovlasá bruneta... Nastoupila jsem k ní do auta. V autě se mě ptala na různé otázky, když v tom jsme zasatvily před malým baráčkem na konci vesnice. Od chvíle co jsem vkročila do domu, jsem nemohla mluvit. Dominika mě vzala a položila na postel. Dala mi plenku, dudlík, čepičku na hlavičku, dupačky, botičky a rukavičky. Cítila jsem se být jako správné miminko. Dala mi dokonce i nové jméno, teď jsem byla Prdelka... Posadila mě na židličku, vytáhla v lednice přesnídávku a začala mě krmit. Byla jsem celá vzrušená, neudržela jsem se a počůrala jsem se do mé plenky. Maminka to bohužel poznala, vzala mě ze židličky a šla mě nahoru do ložnice přebalit. Jelikož byl už večer, uložila mě ke spánku do její velké postele. Byla jsem tak unavená, že jsem hned usnula. V sobotu mě nakrmila, přebalila, pak si se mnou chvilku hrála. Kolem 11. mi řekla, že náš víkend skončil. Já jsem se oblékla a jela domů

Ps: Tenhle příběh je skutečný a opravdu se stal mě