to Sonya: na sjezdovky to skutečně není problém, tam se vejde balík jako hrom na celý den a není to ani vidět. A hlavně holky, když mají kombinézu a záchod je v nedohlednu, tak ty to musí ocenit určitě.
Na běžkách si musím vzít ne zrovna ty nejsilnější plenkové kalhotky, takže tak jednou za den to chce plínky vyměnit. Taky v
moc velkém balíku bych se hůř na běžkách pohyboval a mohl si dřív odřít vnitřní stranu stehen. To mám vždycky dilema, zda si vzít před jednorázovky ješte igelitové kahotky, která sice poskytují spolehlivější ochranu před protečením, ale se snadněji odře kůže.
A nezapomeňte na body, nebo jinak budete mít nasáklé plínky večer v rozkroku.
Pod pod přiléhavějším oblečením to trochu vidět je, ale zatím se mne nikdo cizí neptal. Aspoň je nějaká legrace, když vidíte, jak se někteří po očku dívají a vrtá jim to v hlavě.
A když jedu s kamarády, tak ti to ví a těm prostě řeknu, že mi to doporučili doktoři po zánětu močového měchýře. Když jsou to nějak BDSM činní, tak ti to pochopitelně ví, jak to je a nediví se. A s druhým ABDL jsem byl na lyžování jenom jednou.
Na kolo, když není zrovna moc horko, slabší jednorázovky taky nosím hlavně pod elasťáky, které nemají to vypolstrování v rozkoku. Plínky je krásně nahradí a vypadá to podobně. Že je to v těch elasťákách vidět, to si dovedete představit, ale vypadá to trochu jako jinak udělané polstrování a ne plínky.