Autor Téma: Kdo jste kdo ?  (Přečteno 54868 krát)

Offline Vendulka

• Banánek
  • 101 a více
(Bez předmětu)
« Odpověď #45 kdy: Listopadu 18, 2006, 19:50:40 »
Jsou to jen kecy. To jen někdo hledá výmluvu na svou zálibu. Sportovci jsou v takovém stresu, že mají potíž dát vzorek moči po závodě a problém, že by se jim chtělo močit během závodu? Nesmysl! Většinou jim trvá několik hodin, než jsou schopni odevzdat svůj vzorek k dopingovým účelům,
« Poslední změna: Ledna 01, 1970, 01:00:00 od Vendulka »

Offline petka63

• Jsem modrej
  • 101 a více
  • *
(Bez předmětu)
« Odpověď #46 kdy: Listopadu 18, 2006, 19:57:23 »
?? Vendulko prosím tě, můžes doplnit na jaký příspěvek jsi reagoval ??

Pokud to mělo být na předchozí příspěvek od Leplena, tak tam byla řeč o létání v UL, kdy jsou lidé dlouho ve zvduchu bez možnosti si odskočit na WC. Nevím co do toho pleteš dopingové zkoušky po závodě?
« Poslední změna: Ledna 01, 1970, 01:00:00 od petka63 »
Věci se prostě rozbíjejí. A komplexní systémy se rozbíjejí komplexně.

Offline Vendulka

• Banánek
  • 101 a více
(Bez předmětu)
« Odpověď #47 kdy: Listopadu 18, 2006, 20:14:02 »
ne by mě v capa, že to bez plen nevydrží. jsou to jen kecy. situace je obrácena, naopak mají problém aby se vůbec vymočili, ono stresová inkontinence nemá nic společného s adrenalinovém sportě, a takový sport přináší spíš pravý opak, ne strach z pomočení, ale se vůbec vymočit. a pak přichází ten problém odevzdat vzorek moči. je to tak těžké pochopit, těm co si stojí na vedení rád vysvětlím.

Offline jaja-cz

• 101 a více
(Bez předmětu)
« Odpověď #48 kdy: Listopadu 20, 2006, 20:25:50 »
Vendulko? Co to zase plácáš? S UL se pokud vím lítá i více než 6 hodin, a další věcí je, že se lítá vysoko i za chladnějšího počasí. A topení tam není.

A zadalší se mi nelíbý to, že si pořád stěžuješ, že nikdo nepíše. Když někdo něco napíše, tak ho hned seřveš. Tak pak se div.
« Poslední změna: Ledna 01, 1970, 01:00:00 od jaja-cz »

Offline Vendulka

• Banánek
  • 101 a více
(Bez předmětu)
« Odpověď #49 kdy: Listopadu 21, 2006, 20:19:25 »
Opakujete furt to stejný a mi pak nezbývá než vám tím stejným odpovídat. Jelikož mne to už nebaví tak vás při tom nechám, že většina při těch sportech nosí plínky. Hlavně, že se je na co vymluvit.

Offline Sonya

• Jsem modrej
  • 101 a více
  • *
(Bez předmětu)
« Odpověď #50 kdy: Listopadu 23, 2006, 17:54:09 »
Co já vím, tak podle výzkumů mají aktivních sportovkyně, zejména gymnastky a basketbalistky, problémy s udržením moči. O tom, že by nosily pleny, aspoň během cvičení, nevím (bylo by to v přiléhavém drsu vidět), ale vložky určitě a viděl jsem i fotky, kde vzpěračky i gymnastky čůraly do dresu přímo během cvičení, aniž by to mohly ovlivnit!
A pokud jde o ty déletrvající sporty, je to klidně možné, co my víme, co sportovci nosí pod kombinézami. Proč by se mezi nimi nějaký plenkař nenašel?
Pokud jde o vydání vzorku moči, tak mají povoleno dát si pivo, aby jim to šlo lépe, ale netrpí těmito problémy se vzorky všichni. Stejně je to podle mně spíš otázka psychiky, že se jim nechce. V cizím prostředí, před cizími lidmi a hlavně na požádání...
« Poslední změna: Ledna 01, 1970, 01:00:00 od Sonya »

Offline Anonymous

• 101 a více
(Bez předmětu)
« Odpověď #51 kdy: Listopadu 24, 2006, 17:25:23 »
Já v zimě na běžky i na sjezdovky nosím jednorázovky (Tena nebo Abri) pod kombinézou vždycky, krásně to hřeje a je to super, i když jsou mokré. Chce to ale ty nejsilnější a raději ještě nějakou vložnou plenku dovnitř a igelitové kalhotky navrch, aby to během dne neprosáklo. S výměnou plínek v kombinéze na mrazu je přeci jenom trochu potíž.
« Poslední změna: Ledna 01, 1970, 01:00:00 od Anonymous »

Offline Anonymous

• 101 a více
(Bez předmětu)
« Odpověď #52 kdy: Listopadu 29, 2006, 10:09:46 »
Výjimečně musím souhlasit s Vendulkou - opravdu mi přijde, že někteří si hledají omluvy pro nošení plen v tom, že je to vlastně pro spoustu lidí "normální". Copak je tak těžké přiznat, že jsme jiní? Jde jen o to se s tím vyrovnat.
Pavle: to mě ještě nenapadlo :D Ale asi máš pravdu - pod zimním oblečením to vážně nemusí být tak vidět. Takže příští zimu hurá na lyže.  :lol:

Offline Sonya

• Jsem modrej
  • 101 a více
  • *
lyze
« Odpověď #53 kdy: Listopadu 29, 2006, 16:44:28 »
Pavle, díky moc za tip, hlavně ženám by mohl pomoci, protože mít v zimě holý zadek a čůrat do sněhu není nic příjemného. Určitě pleny vyzkouším, ale jen na sjezdovky, kde je leckdy problém (hlavně v ČR) si někam dojít. Navíc mám obavy, že až budou těžké, tak se s nimi na běžkách moc dobře nepojede. Předpokládám, že nejezdíš sám. Co na to tvé okolí, že nosíš na lyže pleny? Ví to, nebo je dokonce taky nosí?
Valerie: Proč až příští? Já už chci tuhle sezonu. Nehodlám čekat další rok. A hodily by se i na kolo, když nebude moc horko.

Offline Vendulka

• Banánek
  • 101 a více
(Bez předmětu)
« Odpověď #54 kdy: Prosince 01, 2006, 14:16:25 »
Dobrá rada, hlavně proto aby naše hory zůstaly co možná nejdéle čisté. Pěkně v mokých plenkách celý den a pak se přebalit až doma.

Offline Anonymous

• 101 a více
(Bez předmětu)
« Odpověď #55 kdy: Prosince 01, 2006, 17:12:50 »
to je pěkná prasárna bejt v nich celej den. :P

Offline Anonymous

• 101 a více
(Bez předmětu)
« Odpověď #56 kdy: Prosince 01, 2006, 19:21:33 »
to Sonya: na sjezdovky to skutečně není problém, tam se vejde balík jako hrom na celý den a není to ani vidět. A hlavně holky, když mají kombinézu a záchod je v nedohlednu, tak ty to musí ocenit určitě.
Na běžkách  si musím vzít ne zrovna ty nejsilnější plenkové kalhotky, takže tak jednou za den to chce plínky vyměnit. Taky v
 moc velkém balíku bych se hůř na běžkách pohyboval a mohl si dřív odřít vnitřní stranu stehen. To mám vždycky dilema, zda si vzít před jednorázovky ješte igelitové kahotky, která sice poskytují spolehlivější ochranu před protečením, ale se snadněji odře kůže.
A nezapomeňte na body, nebo jinak budete mít nasáklé plínky večer v rozkroku.
Pod pod přiléhavějším oblečením to trochu vidět je, ale zatím se mne nikdo cizí neptal. Aspoň je nějaká legrace, když vidíte, jak se někteří po očku dívají a vrtá jim to v hlavě.
A když jedu s kamarády, tak ti to ví a těm prostě řeknu, že mi to doporučili doktoři po zánětu močového měchýře. Když jsou to nějak BDSM činní, tak ti to pochopitelně ví, jak to je  a nediví se. A s druhým ABDL jsem byl na lyžování jenom jednou.
Na kolo, když není zrovna moc horko, slabší jednorázovky taky nosím hlavně pod elasťáky, které nemají to vypolstrování v rozkoku. Plínky je krásně nahradí a vypadá to podobně. Že je to v těch elasťákách vidět, to si dovedete představit, ale vypadá to trochu jako jinak udělané polstrování a ne plínky.

Offline Vendulka

• Banánek
  • 101 a více
(Bez předmětu)
« Odpověď #57 kdy: Prosince 01, 2006, 19:38:54 »
Citace: "valerie"
to je pěkná prasárna bejt v nich celej den. :P
Prasárna je znečisťovat naše hory!

Offline Sonya

• Jsem modrej
  • 101 a více
  • *
(Bez předmětu)
« Odpověď #58 kdy: Prosince 01, 2006, 21:52:17 »
Pavel: S temi bezkami to jsem si prave myslel. Jednou jsem chodil s docela plnou plenou po meste a pak jsem mel docela dost sedrenou levou vnitrni stranu stehna.
Body mam, urcite si vezmu. Take si myslim, ze to nema smysl tajit pred lidmi, s nimiz jedes. A ty, ktere jen mines, ti ti mohou byt jedno.
Na kolo nosim vycpavane kalhotky s temi se pleny snadno mohou splest pro okoli. Kazdopadne diky za tipy, tesim se, jak bude reagovat okoli.

Offline Anonymous

• 101 a více
(Bez předmětu)
« Odpověď #59 kdy: Prosince 10, 2006, 20:42:29 »
Kdo mluví o znečišťování lesa? existují horské boudy a odpadkové koše na toaletách.