Abdl > Obchody
Nový abdl shop v ČR
mimino:
Zdravím Vás,
po dalších komplikacích jsem byl opět v nemocnici, nyní jsem zpět. Včera se mi podařilo obnovit databázi, takže Vás všechny postupně budu kontaktovat ohledně dořešení Vašich objednávek.
igelit007:
no to jsem teda zvedav....
DartVader:
Tak a teď pro všechny: Kdo dostal zboží a je s ním spokojený? Já ho dostal, zcela bez výhrady spokojený nejsem (je v rozkroku menší a časem asi přijdu o pytel), ale pan Chatt se mnou nevydrbal.
Takže po přečtení minulých příspěvků, od své recenze jsem tu nebyl, jsem nabyl dojmu, že vás p. Chatt možná trochu vodí za nos, a pokud skutečně skončil v nemocnici tak zbytečně. Osobně bych mu ji i věřil. Soudit totiž z jednoho pohledu je vždy to špatné řešení, věc má vždy 2 strany. Navíc si vemte, že jste rozhořčeni a v tomto duchu vás to i ovlivňuje v úsudku. Samozřejmě jej nijak neobhajuji, ale doufám v jeho nevinu. Protože pak byste si na to mohli v budoucnu vzpomenout, až budete nemocní vy a banka po vás bude chtít penále za nesplacenou hypotéku.
mimino:
Během včerejška a dneska jsem obvolal zhruba čtvrtinu z těch, kteří si objednali, a zboží ještě nedostali. Pokud se někomu do konce toho týdne neozvu, není to schválně a prosím, aby mě ihned kontaktovali na čísle 602 280 308.
PS: DartVader: v nemocnici jsem skončil ze svojí hlouposti - spěchat se nevyplácí. Zlomený snad všechno, co šlo, několik dní v bezvědomí. Jsem fakt rád, že jsem přežil (a mohu nyní splnit své závazky).
mimino:
Spousta zákazníků mě volá a chtějí vysvětlení, co se stalo. Jak ti, kteří objednávku dostali, tak ti, kteří na ni čekají doteď. Proto bych celou situaci rád objasnil všem, aby se mě neptal každý zvlášť. Už na to nemám sílu.
E - shop jsem otevřel v polovině minulého roku, objednávek bylo každým měsícem více. Před Vánoci bylo hodně práce, bylo na čase rozeslat objednávky. Peníze pro švadlenu jsem vozil stále sebou. Vracel jsem se od rodiny, daleko od Prahy, spěchal jsem a díky tomu jsem havaroval - bokem auta jsem vrazil ve vysoké rychlosti do mostního pilíře.
Od té doby jsem byl několik dní v bezvědomí, měl jsem vážné komplikace. Postrádám jak vlastní peněženku, tak peněžku, ve které byly peníze pro podnikání. Nebylo objasněno, jak zmizely.
V době, co jsem byl v nemocnici, za mě psala přítelkyně e-maily zákazníkům, kteří čekali na své objednávky. Co jí vedlo k tomu, že si vymýšlela, i když mohla říci pravdu, netuším, neumí to vysvětlit.
Poté vznikly různé fámy, bylo pošpiněno mé jméno. Nevím, jestli budu mít vůbec chuť se ještě do dalšího obchodávání v oblasti ABDL pouštět.
Co se týče nynější situace, jsou problémy s vracením peněz stornovaným objednávkám, proto prosím o strpení. Nakonec všechny závazky budou splněny. Jestli poté obchod budu obchod provozovat dále, netuším.
Navigace
[0] Seznam témat
[#] Další strana
[*] Předchozí strana
Přejít na plnou verzi