Abdl > Obchody

Nový abdl shop v ČR

<< < (22/31) > >>

bulpitel:
MOzne to je, ale nijako to nemozes potvrdit ani vyvratit.

Prepacte mi nepeknu poznamku. Ak je pan Chat tu medzi nami, tak sa mu podarilo vytvorit velmi aktivnu temu. Toto tu je dlhsiu dobu najaktivnejsia tema.
Samozrejme je mi luto ako veci su , ze ste tu doplatiil na to.

Mne sa tato myslienka abdl shopu tiez pacila. Len som clovek opatrnejsi a zdrzanlivy. Tak som si povedal ze pockam. Nedoveroval som veci, ale nechcel som sled udalosti kritizovat ked bolo vsetko este len v zaciatkoch. To sa nerobi , ani neboli k tomu zavazne dovody.

Teraz si niektory asi hovoria ze sa mi tu lahko mudruje po termine.
Kto sa pouci, usetri si do buducna starosti. Poniektory ste tu reagovali priam euforicky na novu spravu o abdl shope. Tiez niesom clovek neomylny, ani bezchybny. A porobil som preslapi. Chcem len povedat ze trochu rezervovanosti sa dnes vyplaca. Lebo aj ked clovek zije cestne a povazuje to za samozrejmost. Nieje samozrejmostou ze i vsetci ostatny sa budu k nemu spravat cestne.

Kto pride s dalsim novym abdl shopom to tu bude mat urcite tazsie. To som si isty. Ale aby to tu neprepadlo v paranoju. A taktiez aby sme neruinovali to co mame radi. Drzat po hromade a preverovat je asi vhodny sposob. Ste tu komunita z Ciech ktory sa poznate. Vo Vasej situacii by som pred prvim nakuopm kontaktoval dotycneho osobne v skupinke a urcite by som nekupoval veci vo velkom. Ist spolocne, kupit 1-2 veci a pockat si na vysledok. A takto to praktizovat dostatocne dlhy cas. Takto podvodnici nebudu mat sancu.

Ja osobne s panom Chatom nemam ziadnu vlastnu skusenost. Moje nazory su zalozene len na Vasich vypovediach tu na fore.

Verim ze sa veci este daju do poriadku a urovnaju. Ze pan Chat ocisti svoje meno. A kazdy dostane to co mu patri.

Mimochodom. Mal uz niekto osobne stretnutie s Pani Monikou ?

Bol by som rad keby uz veci isli spravnym smerom

13jh02:
U mě již od začátku obchod budil rozpaky a člověk znalý obchodu se raději zdržel objednávek a počkal na vývoj situace. Je podezřelé, když v cenově porovnatelném Polsku či Maďarsku podobné věci dělají mnohem dráž a v ČR najednou přijde filantrop, který požadované zboží nabídne za neuvěřitelně nízkou cenu a ještě ho tato činnost uživí. Je vidět, že ani obchodní perpetum mobile není... Toto jednání mě jen utvrzuje, že "nejlevnější" zboží bývá zpravidla to nejdražší.

igelit007:
Predpokladam ze teda asi nikdo nedostal ani zbozi ani penize zpet? Mate na toho chlapa nejakej kontakt? Krome teda emailu na tom nereaguje

PetrMyslivec:
Kontakt můžeš vyčíst na whoisu jeho domény, předpokládám, že je pravý: http://whois.smartweb.cz/object/adultbaby.cz/

igelit007:
pokud je to prave cislo tak je stejne nedostupne...

od igelit007 v 04 bře 2011, 17:34

uz se nekdo vydal na tu jeho asi taky udajnou adresu?

Navigace

[0] Seznam témat

[#] Další strana

[*] Předchozí strana

Přejít na plnou verzi