Abdl > Obchody
Nový abdl shop v ČR
Milánek:
Ahoj chtěl jsem jenom napsat jak jste se někdo ptal zda je spokojený se zbožím. U pana Chatta jsem měl objednávku asi za 5000,- a žádné zboží jsem nedostal ani se mě nikdo neozval. naštěstí jsem ho chtěl poslat na dobírku tak jsem nic neplatil .Zkusil jsem napsat paní Monice tak mě objednávku poslala za poloviční cenu overal na spinkání je super akorát jsem chtěl pokrátit rukávy a nohavice tak mě to zcela zdarma přešila a jsem spokojéný a ostatní věci mě sedí dobře. Pokud Vám mohu doporučit i cenově to bude lepší obrátit se přímo na ní.
mimino:
Ti, kteri dostali zbozi od svadleny a nemeli zaplacenou zalohu, budou doplacet rozdil mezi cenou od svadleny a cenou e-shopu. Protoze zbozi bylo objednano na eshopu, pouze ho vydala jina osoba.
Pokud si prectete predchazejici moje prispevky, pochopite, proc to vyzaduji. Kompenzaci za cekani budu resit pres e-mail.
pdbrno:
Tak to tedy nevým proč bych měl doplácet rozdíl ceny mezi švadlenou a e-shopem.Dodnes jsem nedostal zboží i když bylo zaplaceno předem.Na dotaz v e-shopu v návštěvní knize mě sice bylo odpozeno ale asi za pár dnů můj dotaz i z odpovědí byl asi smazán.Jenom se slibuje a nic se neděje.Ani mě nikdo z eshopu nekontaktoval jak emailem tak ani telefonicky.
Hlavně že to bylo slibů jak za pár dnů to bude vše vyrešeno.Ani té autohaváriji nevěřím.Pokud to tak bylo tak ať pan Chatt to něčím zde dokáže.Určitě má propouštěcí správu z nemocnice.
Přikladám jednu z mnoha emailových komunikací:
>>> Datum: 05.1.2011 20:27:11
>>> ----------------------------------------
>>> Dobrý den,
>>> včera byla všem zákazníkům, kteří čekají na doručení objednávky,
>>> odeslán e-mail. Pokud jste ho neobdržel, někde nejspíše došlo k
>>> chybě...
>>> Jde o to, že paní švadlena leží s vážnými komplikacemi v nemocnici,
>>> zboží je hotové, nicméně nemá nikdo jiný k němu přístup. Tato
>>> situace
>>> může trvat ještě týden ...
>>> Samozřejmě ze zákona máte právo na odstoupení od smlouvy a vrácení
>>> peněz. Pokud se rozhodnote počkat, dostanete zboží za výrobní cenu
>>> (rozdíl Vám vrátíme zpět na účet).
>>> Děkujeme za pochopení a za tuto nepříjemnou situaci se omlouváme...
>>> S pozdravem
>>>
newbie:
--- Citace: "mimino" ---Ti, kteri dostali zbozi od svadleny a nemeli zaplacenou zalohu, budou doplacet rozdil mezi cenou od svadleny a cenou e-shopu. Protoze zbozi bylo objednano na eshopu, pouze ho vydala jina osoba.
Pokud si prectete predchazejici moje prispevky, pochopite, proc to vyzaduji. Kompenzaci za cekani budu resit pres e-mail.
--- Konce citace ---
Tohle bylo doufam mysleno jako spatny vtip, pokud nejste schopen dostat svym zavazkum at uz byly vase duvody jakekoliv (myslim ze Vasi historku zde nikdo brat vazne nebude dokud nepredlozite dukaz), tak byste mel byt rad ze lide alespon castecne dostali to co chteli, to ze Vas obesli je pouze dusledkem Vasich cinu. Pokud se zde pouze slibuje, lze a vymlouva, potom se hold nesmite divit, ze si lide najdou ke svemu zbozi jinou cestu. Z pravniho hlediska, klidne mohou odstoupit od kupni smlouvy a to i bez udani duvodu do 14dnu po obdrzeni zbozi. (jsou zde urcita omezeni) Pokud zadne zbozi nedostali od Vas a ani se s Vami nebylo mozne spojit at jiz jste byl v nemocnici ci ne, potom je odstoupeni od kupni smlouvy na miste, to ze stejne zbozi potom dostali jinde a za jinou cenu je vec jina. Pokud to stale myslite s podnikanim vazne, tak by to chtelo otevrit oci, doresit zbyle resty a zacit neco delat.
Mimi1975:
--- Citace: "mimino" ---Ti, kteri dostali zbozi od svadleny a nemeli zaplacenou zalohu, budou doplacet rozdil mezi cenou od svadleny a cenou e-shopu. Protoze zbozi bylo objednano na eshopu, pouze ho vydala jina osoba.
--- Konce citace ---
Neskutečná drzost ... ten člověk si opravdu koleduje ...
Navigace
[0] Seznam témat
[#] Další strana
[*] Předchozí strana
Přejít na plnou verzi