Abdl > Plenky

Plenky pod oblečením

<< < (3/8) > >>

nappynka:
Je to zajímavý pocit, když člověk chce aby to všichni věděli a součastně ne. Taková plná plína Abriform X-Plus je docela vidět ve všem pokud nenosíš sukni což je dosti velká výhoda u našich drahých poloviček.  :P

Sonya:
Stačí si vzít volnější oblečení a vidět nebude. :D Ale ženy nepochybně výhodu mají, volná sukně zakryje vše.

nappynka:
To bych neřekl, pokud je plína plná tak je dost vidět, hlavně na prdelce pěkně to tam visí, alespoň abriform X-plus.

Sonya:
Tak to chce stahovací kalhotky přes ně. Používám výhradně Abri Form X-Plus a myslím, že vidět nejsou.

nappynka:
Záleží na tom jaké máš kalhoty, já mám raději volnější, aby měla plína taky nějaký prostor. Když je to moc stažený a plína se začně plnit, tak zvětší svůj objem a pak to nepříjemně tlačí tam kam nemá.  :P . Je fakt, že mám teď jedny nový rifle, které se přizpůsobí.
Horší to je v létě to nosím látkové kalhoty a fakt je to vidět. Možná by pomohlo nějaké body. Budu muset něco do léta ušít aby to vypadalo jako tričko, zatím má všechny ušity z froté. No což alespoň je v nich teploučko.  :D

Navigace

[0] Seznam témat

[#] Další strana

[*] Předchozí strana

Přejít na plnou verzi