Abdl > Plenky
Plenky pod oblečením
Sonya:
Body určitě pomůže :-) V létě je to připouštím horší a proto s plenkami trochu pauzíruji :D
Vendulka:
Tak to pak nevím, jak to bude u mne. Mimo té jednorázovky tam mám deset bavlněných, a toto neřeším. Body nebo stahovací kalhotky to podrží. Jestli je to vidět, nad tím se nezamýšlím. Mám rád hodně plínek mezi nohama. Tak je třeba pro své potěšení něco udělat. :P
nappynka:
Docela by mě zajímalo jak Vendulko chodíš? Já když si vezmu jednu abriform X-plusku a do ní ještě jednu velkou bavlněnou(používá se při koupaní miminek), tak už standardně chodit skoro nemůžu, alespoň ne delší dobu. Na to jak ty říkáš má tedy taky jedny speciálky lacláče, který nemaji standardně šitý rozkrok, ale mají mezi nohama ješte asi 12 cm látky, která na zadečku a vepředu přechazí do kopie plíny. A to ti řeknu parkrát jsem s tím byl venku a kachna chodí líp. :lol:
babyna:
Já kachnu dělat nemusím, ale v jednorázovkách klidně vyrazím i je naplním, ale beru si přes ně dámský stahovací kalhotky. Nechodím zrovna v místě bydliště a je mi to jedno když se toho někdo všimne.
nappynka:
A netlačí tě to pak moc na pytlíka, když plína zvětší svůj objem. A kolik si jich bereš? Ono taky záleží jakou má člověk postavu, jestli sportovní nebo více prostorově rozvinutou, to se pak lépe schová.
Navigace
[0] Seznam témat
[#] Další strana
[*] Předchozí strana
Přejít na plnou verzi