Abdl > Plenky

Plenky pod oblečením

<< < (2/8) > >>

Vendulka:
Dobrý vtip :D  :D

PetrMyslivec:
Ono možná by se to dalo trochu překrýt hodně těsnými igelitovými kalhotkami. Mě by ale docela zajímala reakce lidí, když by jste vstoupily dejme tomu do nějakého dopravního prostředku, na veřejném místě, do fronty s pořádnou nadílkou.

babyna:
Já mám zkušenost že ten pach jde ovládnout. Nosím jednorázovky a přes ně beru igelitové plenkové kalhotky, které mají vyšší pas a kolem stehen a pasu je všitý kaloun na stažení. přes ně si beru ještě vyšší stahovací kalhotky aby igelit přimáčkl k tělu a ven nic nejde. Klidně si plenku naplním i v marketu mezi lidma a pak si v tom vystojím frontu u pokladny. Nic necítím a ani nepozoruji nějaké reakce u mne stojících lidí. Pak už mne jen čeká příjemná cesta domů autem. :D

Vendulka:
Tady nám většinou témat sklouzne k úplně něčemu jinému. Plenky pod oblečením je téma o tom, kdo kolik, a jak se to, když už tají zakrýt, aby to nebylo poznat. Jestli si do nich nakadí nebo načurá, není podstatné. :oops:

nappynka:
Já používám Abriform X-Plus. Jde o to v jakém stavu se plínka nachází, pokud je suchá nic se nepozná, horší když je to na hraně možností plíny ještě něco pochytit. Vůbec není špatná kombinace této plíny se šusťákovými kraťasy s vnitřní síťkou.
Výhody: šustení plíny se ztratí v šustení kraťasů a síťka solidně plínu přidržuje.

Pokud jsou kraťasy akorát a miminko si klekne, tak je plínečka v rozkroku nádherně vidět a ještě když už není uplně čístá, tak je to super pocit.

Navigace

[0] Seznam témat

[#] Další strana

[*] Předchozí strana

Přejít na plnou verzi