abdl starší - jen převedeno z minulého fóra, zamčeno > Osobní
Vendulka
sambal:
Vendulka se do toho už koukám zase dostal, jsem si říkal kdepak byl :-)
Ale uděláme jednu domluvu, nezlob se, ale zkrouhnu ti všechny příspěvky o češtině a všemu co se nehodí.
1) Vytváříš OT, vůbec se to k tomu nehodí (snad chápeš)
2) Nevím co ti udělal Petka, ale jsi vůči němu zaujatej, tak toho nech, ujednejte si to když tak přes PM
Díky, doufám že s tím souhlasíš, ke spokojenosti obou stran.
Vendulka:
Máš pravdu dneska jsem v dobrém rozmaru. Nadávky píši jen písmeny. Na jeho překlepy musím reqgovat na těch stránkách kde je napsal. Já pro Petku udělám vše. Nabídl jsem mu dokonce tu sestřičku, která se mnou byla v TABU. Je totiž z Plzně. Dluží mi nějaký peníze. Tak Petka je mohl užít za mě. Bohužel pro něho neodpověděl. Dal bych mu adresu. Šte mě, co dělají ti další co tady jsou. Nikdo ani nemukne.
sambal:
Jo fakt :-) no to by jsem taky chtěl, jestli nějakou znáš v Pcích.
Ok, dobře, ale vím, že zase on určitě na to toje bude reagovat (sorry, že mluvím teď za něj) a bude to tady jedna velká hádka. A to snad nechceš ani ty.
A k tomu tabu. Já jsem na to i před chvilinkou myslel, jestli už jsi někde sehnal onu kazetu?
Vendulka:
Bohužel ne. NOVa se přestěhovla a nikdo na můj dotaz nereagoval. Neboj hádat se nebudem.
sambal:
No to je škoda. Ale Dudu mi na chatu jednou říkal, že tě zná, že s tebou byl i ohledně tohodle pořadu nějak v kontaktu a viděl scénář. To by taky nebylo špatný, alespoň mít to napsané nějak v textové podobě.
Navigace
[0] Seznam témat
[#] Další strana
[*] Předchozí strana
Přejít na plnou verzi