abdl starší - jen převedeno z minulého fóra, zamčeno > Osobní
Vendulka
petka63:
--- Citace: "Vendulka" ---... Nabídl jsem mu dokonce tu sestřičku, která se mnou byla v TABU...
--- Konce citace ---
To je pravda, abych to uvedl do poradku:
"Dekuji za nabidku, ale nemam zajem."
Jeste k TABU, nebylo to jeste nes se odtrhnul Zelezny od Americanu? Mam takovy dojem ze archiv z te doby zustal "puvodni" Nove.
Vendulka:
To je možný, že mě Dudu zná. Asi je tu pod jinou přezdívkou. Má možnost mi napsat. Jestli chce. To TABU bylo ještě v minulém století. To amíci ještě neměli. Zatím se nikdo neozval. Jak to budu mít, tak dám vědět.
Nic se neděje, že nemáš zájem. Jestli v okolí Plzně znáš někoho kdo by měl, ať mi napíše.
petka63:
OK. Pokud vím, tak zatím se tady k Plzni a okolí přihlásil jen "lizalx". Jinak o nikom dalším nevím.
Vendulka:
Psal mi, že by se rád semnou setkal, jak pojede do Ostravy. Tak mu to tady nabídnu. Je škody ji tam nechat moje peníze.
sambal:
--- Citace: "Vendulka" ---
--- Citace: "Vendulka" ---hmm
edit:
Zkus příště trochu více rozvinout svoje myšlenky, a dostat ze sebe více než se čeká od chovance ústavu pro mentálně choré. Děkuji
edit by Petka63
--- Konce citace ---
Přesně tuto reakci jsem čekal. Napsal to Vendulka a to jméno je pro někoho jak pro býka červená. Zkus si projít všechny příspěvky. Tam jednoslovných odpovědí najdeš dost. Nikdy si tam nikomu nic nevyčetl. To samo o něčem svědčí. Tu urážku na chovance předám dál.
--- Konce citace ---
--- Citace: "petka63" ---
--- Citace: "Vendulka" ---Přesně tuto reakci jsem čekal.
--- Konce citace ---
Já taky. Když jsi na tuto poznámku nezareagoval do 2 dnů (je to už měsíc), tak jsem si myslel že si ji schováváš na čas, kdy se ti bude do něčeho hodit. Evidentně ten čas nastal.
Pokud tě tato formulace nějak urazila, pak se omlouvám, nebylo to cílem.
--- Konce citace ---
--- Citace: "Vendulka" ---Na nic jsem nečekal. jen mi to nějak uniklo. To je tím jak se tu objeví hodně nových témat a to co tu bylo zmizí viz: dva příspěvky NOBDX za sebou. Já to tak neberu. Jen mě namíchne když to nenapíšeš taky těm druhým.
--- Konce citace ---
přesunuto
Tady šlo přece hlavně o to "Hmmm", já myslím, že se taky dokážeš vyjadřid lépe než jenom "hmmm". To je dost podprůměrná reakce :(
Navigace
[0] Seznam témat
[#] Další strana
[*] Předchozí strana
Přejít na plnou verzi