Mám takové malé morální dilema

. Za mnoho let se mi povedlo dát dohromady docela úctyhodnou sbírku materiálů s plenkovou tématikou a tak nějak si říkám, jestli není škoda, aby to neocenil i někdo další. Celkově to je 706 GB (!) a skoro 24 tisíc souborů. Tak si tak říkám, jestli to nenabídnout za nějakou symbolickou cenu třeba 500 Kč, nebo dobrovolně více (aby to alespoň trochu pokrylo náklady, které to za celou tu dobu spolykalo), aby z toho mělo užitek více lidí. Celkově jsou za tím hodiny práce stahování, třídění a pojmenovávání videí. No a sám vím, co bych za něco podobného dříve dal. Poslání anonymně přes box flashka + hotovost + adresa boxu pro zpětné odeslání, komunikace přes DM, aby se nemusely sdílet údaje. No a teď ta druhá strana věci. Není to samozřejmě úplně košer a někdo by to mohl vnímat negativně. Navíc je to odeslání "naslepo" 1TB flasky (která sama o sobě není zadarmo) a nějaké drobné hotovosti s tím, že by mi dotyčný musel důvěřovat, že to dostane zpět. Tak spíš nahazuji zatím k diskuzi - co si o tom myslíte?
Jenom pro inspiraci, co konkrétně je obsahem :-)
- Diapered online - 225 videí
- DiaperMess - 204 videí
- ABDreams - 1 042 videí + 261 fotosetů
- UK diaper girls - 532 videí
- FR diaper girls - 476 videí