Poprvé jsem ji zkusil cca 2 roky zpět, zavádění bylo nepříjemné...bolelo to... Ale moment że je plinka vlhčí a vlhčí se mi líbil. Postupem času jsem experimentoval dále a z doporučené velikosti 18fr (anglické fóra) kde jsem bez větších bolesti udržel cévku přes noc nebo jen několik hodin jsem přešel na postupně menší, až jsem skončil na fr12 kterou obvykle nosím týden az 14 dní.... Teď jsem v takovém stádiu že už si ji neberu ani tak pro potěchu ale jako záruku klidného spánku 😄 ...nenávidím vstávání uprostřed noci. No s tím se ta doba i prodlužuje. Infekce zatím žádná. Jen jsem ji trochu modifikoval, prvně jsem jen řezal tlustý konec k napojení do sáčku aby mi v plence nezavazel... No to není taky úplně košér jelikož to při pohybech v plence tahá a po nějaké době člověka začne bolet měchýř. Nyní ho uriznu několik centimetrů před rozdvojením a do trubičky od balonku strčím ucpavku v podobě plomby na kamion. je to plastová tyčinka s lichoběžníkovými výstupky. Teď ani nevím že ve mě něco je. Občas zacitim teplo v plence, obcas i slabou potřebu což hned pouštím... Přeci jen se mi alespoň trubice propláchne... Závěrem, je zajímavé že je to s cevkou uvnitř horsi udrzet.
Apropo ... Nějaké úniky, naléhavost nebo zvýšenou frekvenci jsem nikdy nepociťoval....