Autor Téma: Tri "sudičky": teta Mirka  (Přečteno 594 krát)

Offline ababyi

• Administrator
  • 101 a více
    • mmmm.sk
Tri "sudičky": teta Mirka
« kdy: Března 16, 2026, 14:00:30 »
Prikolísal som sa k prvej „tete“. Zhruba dvadsaťpäťročné dievča, ktoré sedelo na kraji sedačky, sa na mňa naširoko usmievalo.
„Aké si ty krásne zlatíčko, Lucinka, v tých chutnučkých dupačkách!“ zaštebotala. „Čo to tam máš, zlatko? Ukáž tete Mirke... Jéj, jednorožce? A malé ružové zajačiky? Ach jaj, také pekné dievčatko! Prečo sa trochu neotočíš, aby teta Mirka všetko videla aj zozadu?“
Neochotne som vyhovel a natočil sa k nej chrbtom. Cítil som, ako ma rukou pohladila po vypchanom zadku.

„Aaaa...čo to tu máme? Čo má Lucinka schované pod tým krásnym pyžamkom? Plienočku? Má Lucka pod pyžamkom plienočku ako malé bábätko? Je slečinka ešte maličká na nočníček?“
V izbe sa ozval smiech. Naklonila sa bližšie a jej hlas sa znížil na šepot.

„Teta Mirka dúfa, že budeš pre mamičku dobré malé bábätko... Vieš, čo robia bábätká, keď im mamička dá plienočky, všakže, zlatko? Povedz to tete! Povedz: Bábätká používajú svoje plienočky!“
Zamrmlal som. S veľkým, zamknutým cumlíkom, ktorý som mal v ústach, to vyšlo ako skomolené: „áeá uíaú enoky.“

„Čo to bolo, zlatko? Bábätká používajú plienočky? Presne tak, zlatko! A povie Lucinka tete Mirke, na čo používajú bábätká svoje plienočky?“
Zahryzol som sa do cumlíka. Tvár mi horela od hanby, keď som hľadel na koberec, Mirka sa ale nedala odradiť.

„Aké si ty len hanblivé malé bábätko, Lucka! Teta Mirka si myslí, že poznáš odpoveď, ale pomôže ti... Opakuj za tetou, zlatko: bábätká sa do plienočiek pocikávajú a pokakávajú!“
Snažil som sa, ako som mohol, ale cumlík skreslil slová na „áeá ao ieoie oiáaiú a oaáaiú!“

„Perfektné!“ pochválila ma. „Ty budeš dobré bábätko, všakže, Lucinka? Mamička ťa uloží do postieľky, a ty sa do svojej plienočky najskôr poriadne oiá, teda pocikáš, a potom ešte aj oaá, čiže pokakáš, však? Oiá a oaá! Budeš poslušné malé divečatko a do rána pekne pre mamičku naplníš tú veľkú plienočku, čo máš na zadočku... Nie je to tak, zlatko?“

Mohol som len prikývnuť s pohľadom upretým na podlahu.
„Taký anjelik! Dobrú nôcku, chrobáčik! Oiá a oaá!“
Poťapkala ma po zadku a so smiechom ma odviedla k ďalšej „tete“.

Offline lukas.lithium

• Registrovaný uživatel
  • 5 a více
Re:Tri "sudičky": teta Mirka
« Odpověď #1 kdy: Března 17, 2026, 06:51:02 »
Čte se to výborně, už se těším až es dozvím jestli se děťátku podaří naplnit plenky podle sudičky.

Offline gumplík

• Registrovaný uživatel
  • 101 a více
Re:Tri "sudičky": teta Mirka
« Odpověď #2 kdy: Března 17, 2026, 11:48:49 »
Taky se těším na další pokračování a jsem zvědav, jak se to bude vyvíjet dál.