Autor Téma: s autem na STK  (Přečteno 2313 krát)

Offline Malejjelen

• Registrovaný uživatel
  • 50 a více
s autem na STK
« kdy: Září 26, 2025, 07:58:09 »
Příběh podle skutečné události. Většina z nás to asi zná, auto potřebuje novou technickou. Neexistuje snad méně zábavná činnost než čekat ve frontě na stanici technické kontrolky.
Vstávám časně ráno, aby přede mnou byla co nejmenší fronta. Koukám z okna a venku prší teploměr ukazuje 9 stupňů. Září nám letos moc teploty nepřineslo, ale mělo to své výhody. Oblékám si teplejší oblečení než doposud kraťasy a najednou mě tak napadlo, že se mi tam vždy chce strašně čůrat. Pod kalhoty se plena krásně schová. Vzal jsme si tedy jednu Megamax. přes to už jen kalhoty tričko a mikinu. Vyrazil jsem směrem na stk. vše šlo dle očekávání. asi po první hodině konečně technik na emise přebírá auto s tradiční poznámkou bude to cca půl hodina. Vyrazil jsem si pro snídani. Energy drink a párek v rohlíku. Po snědení a vypití nápoje jsem ještě chvíli čekal když technik vyvezl auto a poslal mě do další řady aut před kontrolou stavu. Tam jsem trávil další asi hodinu a ozvala se naléhavost čůrat jako vždy po energy drinku. Chvilku na to přichází další technik že mohu najet na kontrolu. Byli jsme zhruba v půlce a mě najednou píchlo ve střevech. Říkám si to nic není. Po chvíli znovu a znovu. Snažil jsem se na to nemyslet a tlak přešel. Poslední kontrola světlometů a je hotovo. Jenomže kvůli normě tam auto musí strávit předepsaný čas. Technik mi řekl at chvíli ještě počkám. Stál jsem před vraty a vrátil se opět nepříjemný tlak. Po pár minutách zápasení už to nešlo vydržet. Ano do pleny čas od času kakám, ale vždy jen doma abych se dal rychle do kupy. Snažil jsem se to zadržet - marně. Najednou exploze a šlo to ven. K mému překvapení to byla poměrně tvrdá šiška. Cítil jsem jak se mi kalhoty pod nákladem prověsili, ale cítit nic nebylo. Po pár okamžicích přišel technik že mám splněno nalepil nálepku a mohl jsem vyrazit. Musím přiznat že posadit se na sedačku s tím nákladem byl velice příjemný pocit. Vyrazil jsem k domovu. Cestou mě přepadl další tlak ale bez přemýšlení jsem jen zatlačil a citil jak se náklad hrne do přední části pleny. Byla to asi nejvíce naložená plena co jsem kdy měl. Po návratu domu následovala očista a návrat do "běžného" života bez plenky.
Ale říkám si, že mě plena v tomto případě skutečně zachránila. na stk mají toaletu pouze pro personál. A na benzínku kde jsem si kupoval snídani bych to asi nestihl donést.
Máte někdo podobný zážitek ? kdy vás neplánovaně zachránila plena ?

Offline JiříS

• Registrovaný uživatel
  • 101 a více
Re:s autem na STK
« Odpověď #1 kdy: Září 27, 2025, 20:55:12 »
👍👌

Offline Rudlla79

• Registrovaný uživatel
  • 10 a více
« Odpověď #2 kdy: Září 27, 2025, 22:05:20 »
Taky mě zachránila. Byl sem na vyšetření tenkého střeva a měl sem tam vypít už nevím kolik litrů nějakého roztoku. Po vyšetření jsem šel rychle na toaletu a nasadil plenku. Při odchodu jsem myslel, že si nenápadně ulevím, že ze mě vyjde jen vzduch.  A ne, byl to průjem.  Až po záda plná plenka a při sedání do auta sem to co nejvíce stahoval dolů aby to na zádech nevyteklo. Při dosednutí něco preteklo dopředu.  Jedna velká katastrofa.

Offline chlapeček

• 101 a více
« Odpověď #3 kdy: Září 30, 2025, 15:26:58 »
Stalo se mě to před lety . Tehdy jsem.auto ještě neměl a tak v sobotu jezdil do obchodu MHD a samozřejmě  , že zabalený v plence . No nevím co mě to napadlo a koupil jsem si ochucený zakysaný nápoj . Cesta autobusem ještě byla v pohodě . Ale cca 300 metrů od domu to přišlo . Nejdřív křeče . Řekl jsem si , že to dojdu . Po dalších 100 metrech znova . Už jsem měl dům kde jsem bydlel skoro na dohled když to přišlo . Nejdřív jsem si myslel , že si jenom trochu uprdnu . Ale v mžiku jsem měl v plence pěknou nálož . Domů jsem se spíš dobatolil . A hned šel do sprchy . Bydlel jsem a bydlím naštěstí sám , takže to nikomu nevadilo .