Autor Téma: Re:Příběh  (Přečteno 3195 krát)

Offline Spenser

• Registrovaný uživatel
  • 50 a více
Re:Příběh
« kdy: Září 04, 2025, 21:23:10 »
V jednadvaceti miminkem
Daniela: Maličký ale jen tiše zakňoural a spinkal dál.
,, Myslím že se jen vyčůral." poznamenala jsem.
,,Jo. Ještě je brzy aby se probudil. Spinká teprve hodinku." potvrdila Šárka.
,, Myslíš že teď už zůstane?" zeptala se.
,, Teď už ano. Vždyť mohl odjet a užívat si dovolené. Ale přesto zůstal. Teď ale musíme být zvláště opatrné. Nejradši bych do té jeho práce zajela už tento týden. Už ho chci mít plně pod kontrolou."
,,S tím souhlasím. Co s ním promluvit? Ve čtvrtek nejpozději v pátek tam zajet. O víkendu by se udělala ta obřízka. Hlavně musíme objednat spoustu věcí."
,,No právě. Nechci zatím nic objednávat dokud nebudu mít jistotu. Vše bude stát hromadu peněz. Nerada bych měla plně vybavený dětský pokoj bez miminka." řekla jsem.
,,To mi povídej. Ta nejistota je hrozná. Danielko po večeři s ním promluvíme!"
V ten moment se z kočárku ozvalo tiché kňourání. Obě jsme se naklonily nad kočárek.
,,Pšššt miláčku. Spinkej." pohladila jsem ho po tváři . ,, Něco se mu zdá."
Ale jak jsem měla dlaň na jeho tváři přišlo mi že je horká.
,, Šárí mám pocit že má teplotu."
Šárka položila dlaň na čelo.
,, Máš pravdu. Jedeme domů."
,, Snad nebude nemocný." řekla jsem si obavou.
Než jsme dojeli plně se probudil a plakal.
V hale jsem ho vyndala z kočárku a odnesla do dětského pokoje. Položila na přebalovací pult. Šárka šla hned za mnou.
,, Nejdříve ho vyndáme ze zavinovačky a svlékni ho do naha." nařídila Šárka.
,, Pššt broučku všechno bude v pořádku." Stále poplakával. Začala ho svlékat. Byl úplně propocený. Soupravička byla mokrá.
Šárka přinesla teploměr.
,,Je úplně zpocený." řekla jsem.
,,Sundáme pleny. Hlavně klid. To zvládneme.." uklidňovala mne Šárka. ,,Připoutej mu ručičky.."
On už měl poslušně ručičky na polštáři. Tak jsem jen zajistila.
Šárka mezitím odstranila mokré pleny a umývala intimní partie. Pak jemně pomalu zavedla teploměr do zadečku.
,,A máme problém." řekla Šárka po vytáhnutí teploměru. ,,38,6°C. Takže nejdřív dáme čípek na snížení teploty. A zábal. Dani myslím že by měl spát v naší ložnici. Teď musí být pod stálým dohledem.."
Namočila jsem prostěradlo. Šárka mu dala čípek do zadečku a jednorázové plenkové kalhotky. Já jsem zatím připravila na podložce zábal. Uvolnila mu ručičky přenesla a položila. Mokré prostěradlo froté osuška zavinovací deka a spací pytel.
,, Tak zlatíčko teď se musíš vypotit. Neboj se budeme stále u tebe miláčku." mluvila jsem na něho. Byl uplakaný. Vzala jsem ho do náruče.
,, Chceš bumbat?" zeptala jsem se.
Zakýval hlavičkou že ano. Což mne potěšilo.
,, Udělej mu čaj a já zajedu do lékárny. Koupím nějaké léky." oznámila Šárka.
,, Dobře. Vezmi tam krém a zásyp. Máš peníze?"
,, Mám. Hele letím než zavřou." a byla pryč.
Všimla jsem si že zlatíčko při kojení pomalu usíná. Dala jsem mu do pusinky dudlička a položila na podložku. Rychle jsem šla uvařit čaj s medem a citronem. Nechtěla jsem aby byl dlouho sám. Panebože ať to není nic vážného. Modlila jsem se v duchu.
Pokračování příště.

Offline Spenser

• Registrovaný uživatel
  • 50 a více
« Odpověď #1 kdy: Září 04, 2025, 22:38:29 »
V jednadvaceti miminkem.
Patrik: Probudil jsem se v ložnici maminek. Byl jsem zabalený a spocený. Šárka mi vlhkou žiňkou otírala čelo.
,, Ahoj miminko. Jak je ti prdelko? Chceš nabumbat? Ano. Dobře zlatíčko. Dostaneš čajíček s medem ano?"
Zakýval jsem hlavou. Podržela mi hlavu vyndala dudlíka a dala mi pít. Čaj byl moc dobrý. Do ložnice přišla maminka.
,, Tak jak je ti miláčku?" zeptala se.
,, Myslím že jsme to zvládli. Teplota vypadá už v normálu. Až se napije vyndáme ho ze zábalu zkontrolujeme. Ale rozhodně půjde hned do zavinovačky. Určitě bych teď dva tři dny nechala v zavinovačce." řekla Šárka.
,,S tím plně souhlasím. Kolébku přeneseme sem do ložnice. Teď bude 24 hodin pod dohledem. Nechci nic podcenit. Prdelko tys nás ale vystrašil. Ale bude zpocený musíme ho umýt."
,, Teď bych ho nekoupala. Dani jen vlhkou žiňkou ho umyjeme."
,, Dobře přinesu nepromokavou podložku a lavor." řekla maminka.
,,No tys měl žízeň broučku. Tak teď už vyndám ze zábalu a změříme teplotu. Ano prdelko?" vrátila mi dudlíka do pusy.
Pomalu mne vysvobodila. Byl jsem úplně mokrý potem a dost počůraný. Vrátila se maminka. Přinesla pleny zavinovačku lavor. Nejdříve mne obě umývaly. Byl to krásný pocit. Každou chvíli jsem dostal polibek na bříško na tvář a dokonce i na zadeček. Po umytí mi Šárka zavedla teploměr do zadečku. Musel jsem vydržet pět minut. Což znamená ležet v docela ponižující poloze. Ale už jsem nějak přestal stydět. Taky proč? Jsem před nimi nahatý vlastně neustále. I když před Šárkou jsem stále cítil určitý stud. Přece jenom je jen o pět let starší než já. Přesto je moje maminka kterou musím poslouchat. Mění mi plenky koupe mne a dokonce jsem od ní dostal výprask na holou. Oběma jsem musel vykat. Byl jsem plně v jejich péči.
,, Tak prdelko vytáhnu ti teploměr." řekla Šárka. Konečně. Těch pár minut bylo dlouhých.
,,No už je to lepší.37,4°C.  Jsi šikulka miminko. Tak ale dáme ještě jeden čípek do zadečku. A příštích pár dní budeš nonstop v zavinovačce. Ano miláčku?"
Zakňoural jsem že nechci být tak dlouho v zavinovačce.
,, Zlatíčko to si kňourej jak chceš. Ale budeš v zavinovačce ať se ti to líbí nebo ne!"
Takže jsem dostal pleny růžovou soupravičku a šel do zavinovačky. Zase mne pevně zavinuly. Potom mne maminka nakojila z obou prsů. Přinesly kolébku. Tam mne položila. Dostal jsem polibek jak od maminky tak Šárky. Dudlíka do pusy. A bylo. Ležel jsem. Spát se mi nechtělo. Přemýšlel jsem. Teď už jsem věděl že zůstanu.Obě jsem nesmírně miloval. Jen to ale musím vyřídit v práci a na pokoji mám dost svých věcí. I když tady je potřebovat nebudu. Asi po dvaceti minutách se rozhrnula záclonka.
,,Ty nespinkáš miminko?" zeptala se maminka. Zavrtěl jsem hlavou že ne.
,,Ty chceš zlobit? Mám tě snad potrestat?"
Né vrtěl jsem hlavou.
,, No dobře zlatíčko. Tak to uděláme jinak."
Odešla. Když se vrátila nesla bílou pásku určenou na zavazování očí.
,, Tak když zlobíš zavažu ti oči." Navlékla mi pásku. Byl jsem úplně ve tmě.
,,Dobrou noc miminko." popřála mi. Pak už jsem jen slyšel zavírání dveří. Už jsem měl několikrát zavázané oči u tety Mili. Ta mne svázala do kozelce dala roubík a zavázala oči. Jednou mi je nechala dva dny. Byl jsem po celou dobu spoutaný. Jen mne čtyřikrát denně odvedla na záchod. Ale stále jsem měl ruce svázané za zády. Po návratu z toalety mne znovu svázala nohy. Některé polohy byly dost bolestivé. Byl jsem její otrok. Vyčůral jsem se. Nakonec usnul.
Pokračování příště.

Offline Spenser

• Registrovaný uživatel
  • 50 a více
« Odpověď #2 kdy: Září 05, 2025, 00:21:04 »
V jednadvaceti miminkem.
Daniela: Zavázala jsem mu oči. Stála jsem za dveřmi a přemýšlela jestli se nemám vrátit a pásku sundat. Ale nakonec jsem šla do kuchyně. Šárka seděla u stolu popíjela horkou čokoládu.
,, Tak co už spinkal?" zeptala se.
,,Ne. Nevím jestli jsem teď neudělala chybu."
,,Cos provedla?" zeptala se podezřívavě Šárka.
,, Zavázala jsem mu oči."
,, Cože!?"
,, Slyšela jsi dobře. Zavázala oči. Přišla jsem a on nespal. Jak před tím kňoural že nechce být v zavinovačce myslela jsem že schválně zlobí. Chtěla jsem ho potrestat."
,, Víš jak jsi říkala že jsi pitomá?" zeptala se Šárka.
,, Ano pamatuju. Proč?"
,, Tak jsi měla pravdu. My se snažíme aby zůstal. Domluvíme se že budeme opatrné. A ty ho potrestáš že nespí? Nenapadlo tě že spinkal celé odpoledne. Nejdřív v kočárku pak v zábalu že se mu možná nechce.? Vím že musí mít výchovu ale někdy jsi moc přísná." setřela mne Šárka a bylo vidět že je naštvaná.
,, Promiň jsem ve stresu. Stále nemáme jistotu že zůstane a teď ta horečka."
,,Jo to jsme obě. Ale uvědom si že máme v plenkách a zavinovačce dospělého chlapce. Je submisivní a má křehkou dušičku. On potřebuje hlavně naší lásku pohlazení. Kdoví co zažil v těch dětských domovech nebo u Mili. Když ho budeš trestat za každou maličkost tak pochybuju že zůstane."
,, Dobře. Zase jsem to zvorala. Ale co teď?" zeptala jsem
,,No teď už ty oči necháme zavázané než se probudí. Pak mu pásku sundáme. Jdu se podívat jestli spí."
Když Šárka odešla propukla jsem v pláč. Celá tahle záležitost. Možná jsem nikdy neměla souhlasit že uděláme z dospělého chlapce mimino. Jenže v ložnici mi spí bezbranný submisivní chlapec kterého hluboce miluju. Otřela jsem si slzy. Ne teď už je pozdě. Přísahám že bude mít nejkrásnější dětství. Plné lásky a péče.
Šárka se vrátila.
,, Spinká." řekla.
,, Dobře. Jdu do sprchy a asi taky spát. Dneska nemám svůj den."
,, Danielko jsi skvělá maminka."
,, Děkuji lásko. Miluju tě Sárí."
,,I já tebe miláčku."
Následoval dlouhý polibek. Ještě že ji mám. Šárka je úžasná. Tím jsem se uklidnila a napustila jsem si plnou vanu. Čtyřicet minut jsem tam relaxovala.
Když jsem vylezla šla jsem se hned podívat na malýho.
Jenže už tam byla Šárka. Zrovna ho přebalovala. Ručičky měl zajištěné ale neměl dudlička. Už jsem chtěla vyletět ale z kolébky na mne koukal usmívající se miminko.
,, Miláčku" pohladila jsem ho. ,, Všechno v pořádku? Můžeš chvilku mluvit."
,, Děkuju maminko. Ano je mi moc dobře."
,, Broučku musím se ti znovu omluvit. Nechci tě tak přísně trestat ale stále nevím jestli zůstaneš tak jsem ve stresu. Víš miláčku?"
,, Ale já přece u vás zůstanu. Miluji Vás obě. Měly jste pravdu. Nemůžu být na svobodě. Jsem moc submisivní. A vy musíte být přísná když zlobím moje milovaná maminko."
Když jsem slyšela tahle slova byla jsem nejšťastnější maminka na světě.
Uvolnila jsem mu ručičky. A tak jak byl dole ještě nahatý jsem si vzala do náruče a líbala tiskla ho k sobě. Všimla jsem si jak se Šárka šťastně směje.
,, Miláčku zlatíčko já tě také moc miluju. My obě. Musíme ale zajet do tvé práce."
řekla jsem.
,, Ano já vím maminko a co nejdřív." souhlasil.
,, Dobře prdelko. Když nebudeš mít do čtvrtka teplotu tak v pátek vyrazíme. Ale broučku za zavinovačka stále platí ano?"
,,Ano maminko já vím. Musím být v teploučku abych neměl horečku."
,, Správně prdelko." pohladila ho. Byl tak roztomilý. Ležel mi v náručí jen v body košilce. Dole nahatý. A všimla jsem si že nemá erekci. Začínal si už zvykat na svojí nahotu.
,, Tak dobře vy dva " ozvala se Šárka. ,,Tady někdo nemá plenky. Kdopak to asi je co?"
,, Já maminko."
,,No právě náš počůránek a nemá pleny. Tak šup hajnout."
,, Dobře, dobře." a položila malýho zpátky do kolébky.
,,Tak dudlička do pusinky. A jdeme na to. Už je dost hodin. A ty jsi měl už dávno spinkat prdelko" pohladila jsem ho.
Šárka zatím zabalila do plenek. Společně jsme ho zavinuly do zavinovačky.
,,Tak šmudlíčku chceš nakojit?"
Horlivě kýval hlavičkou.
,, Tak pojď prdelko." zase jsem ho kojila z obou prsů víc jak dvacet minut. Po kojení jsem samozřejmě nechala miminko odříhnout. Dala dudlička a položila do kolébky.
,,Spinkej miláčku. Moc tě miluju ano prdelko? Dobrou noc miminko.
Šárka byla ve sprše. Když jsem na ní čekala usnula jsem. Šťastná že konečně mám své vysněné miminko.
Pokračování příště.

Offline ababyi

• Administrator
  • 101 a více
    • mmmm.sk
« Odpověď #3 kdy: Září 05, 2025, 10:46:11 »
@Spenser,

ako ťažké je napísať ďalší príspevok / ďalší diel príbehu do témy, ktorú som špeciálne na to vytvoril?
https://abdl.cz/index.php/board,195.0.html

Tretia veta Pravidiel fóra (https://abdl.cz/index.php/topic,5418.0.html) znie "Príspevky vkladajte do vhodných kategórií."
Do budúcna poprosím dodržiavať.
Ak ti tam náhodou nejde písať -- aj to sa stáva --, ozvi sa, opravíme.

Pekný víkend
- admin