Autor Téma: Dovolená v plenkách 1  (Přečteno 2215 krát)

Offline cft255

• Registrovaný uživatel
  • 10 a více
Dovolená v plenkách 1
« kdy: Srpna 25, 2025, 22:11:20 »
Slovo autora/autorky:

Je to náš první příběh, takže se může stát, že se někde vyskytnou drobné nesrovnalosti. Celkově je příběh fikcí, ale některé scény nebo prožitky čerpají ze skutečných situací, které jsme spolu zažily. Příběh jsme vymyslely po naší dovolené v karavanu a na základě našich společných ABDL zkušeností. Samotná tématika ABDL bude v příběhu hojně zastoupena, ale až v pozdějších kapitolách, kterých je víc než dost.

Úvod:

Chci se s vámi podělit o svůj příběh – o to, jak jsem se dostala tam, kde jsem, a jak jsem objevila své skryté stránky, o kterých jsem dříve vůbec netušila, že je mám, nebo že jich jsem vůbec schopná.

Na úvod: jmenuji se Mia, je mi 23 let a jsem studentka vysoké školy. Mezi moje velké záliby patří cestování, příroda a turistika. Kromě toho mám i další záliby, které úplně neprezentuji navenek – patří mezi ně i láska k sexualitě se špetkou zvědavosti a exhibice.

Vždycky mě lákalo stát se modelkou, ale ne tou klasickou, která chodí po mole a předvádí drahé módní kousky. Mě vždycky přitahovalo fotit akty nebo zapózovat v plavkách, případně ve spodním prádle, s jemným erotickým nádechem. Abych to uvedla na pravou míru – myslím si, že mám co nabídnout a že moje tělo za něco stojí. Jsem brunetka menší postavy. Často jsem od kluků slýchávala, že jsem „krev a mlíko“. Přeci jen, prsa velikosti D a k tomu širší boky takový dojem vyvolávají. Přitom jsem nikdy neměla bříško ani faldíky navíc. Prostě normální holka s výraznějšími křivkami, pěknými boky a zadečkem k tomu  :).

Když jsem nastoupila na vysokou školu, musela jsem se v prváku hodně ohánět, abych si mohla dovolit nejen kolej, ale i nějaké to studentské povyražení. Všichni víme, co studentský život obnáší. Později se mi ale naskytla možnost splnit si jedno ze svých přání – nafotit reklamu na legíny pro jeden e-shop. K legínám se pak přidaly i plavky a nakonec mě přemluvili i k focení sportovních podprsenek. Nějakou dobu jsem si tím docela hezky přivydělávala. Jenže, jak už to tak bývá, nic netrvá věčně, a i tahle spolupráce nakonec skončila. Musela jsem se proto poohlédnout po něčem novém.
Tato forma brigád se mi ale zalíbila, takže jsem chtěla v „oboru“ zůstat. Jenže sehnat něco podobného není jednoduché, protože holek, které se chtějí fotit, je spousta, zatímco firem, které něco takového nabízejí, není tolik. A právě tímto se pomalu dostávám k okamžiku, kdy začal můj příběh…

Kapitola první: Seznámení

Je krásný jarní večer a po úspěšně zvládnuté poslední zkoušce v semestru jsem si řekla, že si zasloužím odpočinek. Den byl hodně náročný a po všech těch přípravách na testy jsem se potřebovala konečně uvolnit. Zapnula jsem počítač, hupsla do postele a otevřela si svoje oblíbené stránky. Po chvilce hledání a brouzdání jsem našla přesně to, po čem moje buchtička toužila.

Rukou jsem sjela pod kraťásky a dala se do práce. Po tak dlouhé době a po všem tom stresu to bylo zase neošahané a mělo to svoje kouzlo – „jako poprvé“. Nějak jsem se ten večer rozdivočela, dostavila se totiž potřeba přeřadit na vyšší kalibr. Ze šuplíku jsem vytáhla svého oblíbeného kamaráda Roberta.

Večer krásně plynul, několikrát jsem se dostala na hranu, kde to mám nejraději. Videa a fotky jsem projížděla rychleji a rychleji, pomalu přestávaly stačit, až jsem z té rychlosti přišla o to kouzlo a moje nadrženost byla fuč. Říkám si: „No nevadí, dám si pauzu.“ Napila jsem se a zašla na záchod, protože přece jenom to držení na hraně si vždycky vybere svou mokrou daň.

Mimochodem – nikdy se mi nepovedlo mít mokrý orgasmus. Vždycky, když se takhle držím na hraně, chce se mi strašně čůrat, ale nikdy ze mě nic nešlo. Nějakou dobu jsem si dokonce myslela, že je to ve videích jen fake.

Po krátké přestávce mi to ale nedalo a vrátila jsem se k počítači. Začala jsem koukat, kam všude jsem vlastně vlezla a co všechno jsem si rozklikla, že chci vidět. Na asi čtvrté záložce na mě vyskočila erotická stránka, kde svítil nápis: „Letní brigáda, kterou si nechceš nechat ujít.“ Ze zvědavosti rychle koukám, co se tam vlastně píše.

Jsem content creator, který hledá novou modelku pro svůj projekt. Jedná se o tvorbu obsahu pro webové stránky – především focení s nádechem erotiky a s tím spojené aktivity.

Hned mě napadlo, co je asi myšleno těmi „aktivitami“, ale nechávám to být a čtu dál.

Pojeď na luxusní dovolenou, během které si vyděláš peníze. Je jen na tobě, kolik si vyděláš a jak moc budeš ochotná tvořit obsah. U mě platí jednoduchá rovnice: čím víc a žhavější bude tvůj obsah, tím víc si na konci odneseš.

U těchhle frází mi hned proběhlo hlavou, že to zní jak z blbé reklamy na podvodné stránky. No nic, pokračuju dál.

Koukni se níže a podívej se, čím pojedeš na dovolenou snů.

V galerii byla hromada fotek luxusního karavanu a dalších věcí, jak z katalogu pro milionáře.

Pokud ještě teď váháš, zda napsat, podívej se na modrou fajfku u jména. Všechno je real a ověřené.

OK, tohle už vypadalo, že by to skutečně mohlo být reálné. Datum bylo dle domluvy a výlet měl trvat dva měsíce. „Pokud máš zájem, ozvi se.“

Chvíli jsem nad tím přemýšlela, ale pak jsem mávla rukou a řekla si, že to bude nějaký podvod. Shodila jsem anonymní okno a šla si pustit film. Jenže celý film jsem na to nemohla přestat myslet. Na jedné straně myšlenka, že je to celé podvod. Na druhé straně hlas v hlavě: „Když nic nezkusíš, nic nezažiješ. A navíc – za napsání přece nikdo nic nechce. A prachy by se teď hodily víc než kdy jindy.

Po filmu zavírám okno s přehrávačem a ejhle – nabídka brigády tam pořád je. Tak dobře, když už tady pořád svítí, prostě zkusím napsat. Klikla jsem na „odpovědět“ a během pár minut měla připravenou zprávu – pár obecných vět o sobě a několik dotazů. Pak už zbývalo jen kliknout na odeslat.

Následující týden se nic nedělo, skoro bych na to i zapomněla, ale pak mi přišel e-mail s odpovědí:

Pokud máš zájem, nejprve si dáme schůzku a poté se uvidí, co dál.

Rovnou bylo přiložené místo a čas setkání – obchodní centrum, kavárna. Moje touha a zvědavost mi prostě nedala a na tu schůzku jsem musela vyrazit. Součástí mé odpovědi byla i fotka, takže dotyčný věděl, koho má hledat.

V den D jsem se pořádně vyfikla. Nahodila jsem pořádný výstřih, ale zase s elegancí a grácií. Nejsem žádná laciná coura. Všechno bylo dokonalé. Ve stanovený čas sedím u stolečku na domluveném místě. Očekávám, kdo asi přijde, a přiznávám, že jsem z toho byla dost nervózní.

Koukám po lidech v davu a najednou mě zaujal jeden konkrétní chlap. Hezky upravený, vysoký, sportovní postava… prostě můj typ. V hlavě mi hned začaly naskakovat myšlenky: Jak ho má asi velkýho? Jak to s ním umí? A podobné životně důležité otázky. V samém zápalu přemýšlení jsem si ani neuvědomila, že se ke mně blíží a dívá se přímo na mě. Moje představy a rozjímání rozbil až jeho pozdrav. Myslím, že v ten moment jsem možná i seděla s otevřenou pusou z úžasu.

Přisedl si a začali jsme probírat, proč jsme se vlastně setkali. Bylo to rychlé, bez zbytečných slov. Řekl rovnou, že je content creator a všechny jeho pracovní výlety jsou především o maximálním zisku. Dodal, že si na cesty rád vybírá submisivní holky – jednak se mu s nimi lépe pracuje, a hlavně má rád, když je všechno nastavené jasně v rovině pán–subinka. Mluvil klidně, sebejistě a přímo. Já jen seděla, poslouchala a snažila se vstřebat každé jeho slovo.

Řekl, že ve skutečnosti vypadám ještě líp než na fotce a že je spokojen. Pak pokračoval: pokud mám vážný zájem, čeká mě vstupní zkouška. Uchazeček je prý víc a on nemá zájem ztrácet čas ani peníze na holce, která by ho chtěla jen využít na luxusní dovolenou. Zdůraznil, že je to především práce. Dovolená a luxus kolem jsou jen jedna z příjemných odměn.

Na konci našeho pohovoru jsme si odsouhlasili, že máme zájem spolupracovat, a slíbil mi, že informace ke zkoušce přijdou během pár dnů. Pak vstal a odešel. Z celého pohovoru jsem byla nadšená, a zároveň jsem si říkala, jestli je to vůbec dobrý nápad. Ale při představě, že bych mohla spolupracovat právě s ním, jsem si v hlavě řekla: „Jdu do toho.

Offline JiříS

• Registrovaný uživatel
  • 101 a více
Re:Dovolená v plenkách 1
« Odpověď #1 kdy: Srpna 25, 2025, 22:44:41 »
Super 👍👌

Offline goodnite

• 101 a více
Re:Dovolená v plenkách 1
« Odpověď #2 kdy: Srpna 27, 2025, 23:14:26 »
 Super teším se na další pokračování