V jednadvaceti miminkem.
Daniela: Zavázala jsem mu oči. Stála jsem za dveřmi a přemýšlela jestli se nemám vrátit a pásku sundat. Ale nakonec jsem šla do kuchyně. Šárka seděla u stolu popíjela horkou čokoládu.
,, Tak co už spinkal?" zeptala se.
,,Ne. Nevím jestli jsem teď neudělala chybu."
,,Cos provedla?" zeptala se podezřívavě Šárka.
,, Zavázala jsem mu oči."
,, Cože!?"
,, Slyšela jsi dobře. Zavázala oči. Přišla jsem a on nespal. Jak před tím kňoural že nechce být v zavinovačce myslela jsem že schválně zlobí. Chtěla jsem ho potrestat."
,, Víš jak jsi říkala že jsi pitomá?" zeptala se Šárka.
,, Ano pamatuju. Proč?"
,, Tak jsi měla pravdu. My se snažíme aby zůstal. Domluvíme se že budeme opatrné. A ty ho potrestáš že nespí? Nenapadlo tě že spinkal celé odpoledne. Nejdřív v kočárku pak v zábalu že se mu možná nechce.? Vím že musí mít výchovu ale někdy jsi moc přísná." setřela mne Šárka a bylo vidět že je naštvaná.
,, Promiň jsem ve stresu. Stále nemáme jistotu že zůstane a teď ta horečka."
,,Jo to jsme obě. Ale uvědom si že máme v plenkách a zavinovačce dospělého chlapce. Je submisivní a má křehkou dušičku. On potřebuje hlavně naší lásku pohlazení. Kdoví co zažil v těch dětských domovech nebo u Mili. Když ho budeš trestat za každou maličkost tak pochybuju že zůstane."
,, Dobře. Zase jsem to zvorala. Ale co teď?" zeptala jsem
,,No teď už ty oči necháme zavázané než se probudí. Pak mu pásku sundáme. Jdu se podívat jestli spí."
Když Šárka odešla propukla jsem v pláč. Celá tahle záležitost. Možná jsem nikdy neměla souhlasit že uděláme z dospělého chlapce mimino. Jenže v ložnici mi spí bezbranný submisivní chlapec kterého hluboce miluju. Otřela jsem si slzy. Ne teď už je pozdě. Přísahám že bude mít nejkrásnější dětství. Plné lásky a péče.
Šárka se vrátila.
,, Spinká." řekla.
,, Dobře. Jdu do sprchy a asi taky spát. Dneska nemám svůj den."
,, Danielko jsi skvělá maminka."
,, Děkuji lásko. Miluju tě Sárí."
,,I já tebe miláčku."
Následoval dlouhý polibek. Ještě že ji mám. Šárka je úžasná. Tím jsem se uklidnila a napustila jsem si plnou vanu. Čtyřicet minut jsem tam relaxovala.
Když jsem vylezla šla jsem se hned podívat na malýho.
Jenže už tam byla Šárka. Zrovna ho přebalovala. Ručičky měl zajištěné ale neměl dudlička. Už jsem chtěla vyletět ale z kolébky na mne koukal usmívající se miminko.
,, Miláčku" pohladila jsem ho. ,, Všechno v pořádku? Můžeš chvilku mluvit."
,, Děkuju maminko. Ano je mi moc dobře."
,, Broučku musím se ti znovu omluvit. Nechci tě tak přísně trestat ale stále nevím jestli zůstaneš tak jsem ve stresu. Víš miláčku?"
,, Ale já přece u vás zůstanu. Miluji Vás obě. Měly jste pravdu. Nemůžu být na svobodě. Jsem moc submisivní. A vy musíte být přísná když zlobím moje milovaná maminko."
Když jsem slyšela tahle slova byla jsem nejšťastnější maminka na světě.
Uvolnila jsem mu ručičky. A tak jak byl dole ještě nahatý jsem si vzala do náruče a líbala tiskla ho k sobě. Všimla jsem si jak se Šárka šťastně směje.
,, Miláčku zlatíčko já tě také moc miluju. My obě. Musíme ale zajet do tvé práce."
řekla jsem.
,, Ano já vím maminko a co nejdřív." souhlasil.
,, Dobře prdelko. Když nebudeš mít do čtvrtka teplotu tak v pátek vyrazíme. Ale broučku za zavinovačka stále platí ano?"
,,Ano maminko já vím. Musím být v teploučku abych neměl horečku."
,, Správně prdelko." pohladila ho. Byl tak roztomilý. Ležel mi v náručí jen v body košilce. Dole nahatý. A všimla jsem si že nemá erekci. Začínal si už zvykat na svojí nahotu.
,, Tak dobře vy dva " ozvala se Šárka. ,,Tady někdo nemá plenky. Kdopak to asi je co?"
,, Já maminko."
,,No právě náš počůránek a nemá pleny. Tak šup hajnout."
,, Dobře, dobře." a položila malýho zpátky do kolébky.
,,Tak dudlička do pusinky. A jdeme na to. Už je dost hodin. A ty jsi měl už dávno spinkat prdelko" pohladila jsem ho.
Šárka zatím zabalila do plenek. Společně jsme ho zavinuly do zavinovačky.
,,Tak šmudlíčku chceš nakojit?"
Horlivě kýval hlavičkou.
,, Tak pojď prdelko." zase jsem ho kojila z obou prsů víc jak dvacet minut. Po kojení jsem samozřejmě nechala miminko odříhnout. Dala dudlička a položila do kolébky.
,,Spinkej miláčku. Moc tě miluju ano prdelko? Dobrou noc miminko.
Šárka byla ve sprše. Když jsem na ní čekala usnula jsem. Šťastná že konečně mám své vysněné miminko.
Pokračování příště.