Autor Téma: zubař  (Přečteno 3421 krát)

Offline Malejjelen

• Registrovaný uživatel
  • 50 a více
zubař
« kdy: Června 26, 2025, 08:05:09 »
Čeká mě návštěva u zubaře na opravu zubu. Tak přemýšlím, že bych si vzal plenu. Prý to bude trvat asi 3 hodiny. Plena na veřejnosti pro mě není nic nového, ale být v těsném kontaktu s někým cizím ano. Berete si k zubaři pleny ?? Teoreticky by si toho nijak všimnout neměl.

Offline paja-cr

• 10 a více
Re:zubař
« Odpověď #1 kdy: Června 26, 2025, 13:16:31 »
Beru a vždy. Nikdy problem nenastal a to jsem minimalne 5x použil. Zubař je doktor jako každej jinej a prekvapenej nebude.
Co tě nezabije, to tě posílí !!!

Offline Malejjelen

• Registrovaný uživatel
  • 50 a více
« Odpověď #2 kdy: Června 26, 2025, 16:18:29 »
Taky si říkám, jen mám rád na sobě i bodyčko aby vše drželo,  to si zase říkám aby mi nebylo vedro. musím si koupit nějaké diskrétní ty mám sice dvě co jsou jednobarevné. Ale ty nedrží tak pěkně jako ty s abdl vzorem co mám :D jen mít body a přes to tričko v tomhle horku nic moc :D

Offline boy_in_nappies

• Existující tvor
  • 101 a více
« Odpověď #3 kdy: Června 26, 2025, 17:53:02 »
Beru si plenku naprosto všude proč by mě mělo zajímat co si kdo myslí?

Offline gumplík

• Registrovaný uživatel
  • 101 a více
« Odpověď #4 kdy: Června 26, 2025, 21:59:49 »
Já si k zubaři taky beru plenku, jednou jsem měl průjem a plenka mě zachránila od trapasu. Ještě že jsem ji měl. :)

Offline babyserba

• Registrovaný uživatel
  • 101 a více
« Odpověď #5 kdy: Června 26, 2025, 23:04:39 »
Já ji měl u zubařky několikrát a myslím si, že je to rozumný. Když jsem pak dlouho v čekárně a do toho mi ještě chce vrtat zub, tak se cítím daleko víc v klidu.

Offline Malejjelen

• Registrovaný uživatel
  • 50 a více
« Odpověď #6 kdy: Června 27, 2025, 10:35:50 »
Tak jsem to v plínce zvládl. Mokrá byla až po odchodu ale super pocit. Tak snad si nikdo nevšiml

Offline kluk-v-plenkach

• Registrovaný uživatel
  • 50 a více
« Odpověď #7 kdy: Června 27, 2025, 13:07:56 »
K zubaři si plenu beru běžně, tam nehrozí že bych se svlékal :-D K praktikovi, nebo na kontrolu na onkologii radši ne. A na CT taky ne, většinou si můžu nechat tričko (a spodní prádlo samozřejmě), ale nevím jak bych se cítil ležet tam jen v pleně (i když zdravotníci jsou na to zvyklí, nebyl bych první v pleně koho viděli), ale jde o moje pocity.

Offline Rudlla79

• Registrovaný uživatel
  • 10 a více
« Odpověď #8 kdy: Června 27, 2025, 15:23:04 »
No k zubaři vůbec.  Ta mě zná od mala a bydlí kousek ode mě.  Na CT raději také ne ale po vyšetření ihned na WC a už sem vykračoval domu z plenkou. Jelikož sem musel vypít 2l nějaké vody tak to šlo samo.

Offline Little_johny_cz

• Registrovaný uživatel
  • 10 a více
« Odpověď #9 kdy: Září 30, 2025, 16:02:53 »
Zubař se zaměřuje na zuby a ne na to, co mas mezi nohama  ;D byl jsem taky na CT ted a ležel jsem tam jen v tricku a v plíně a uplne v pohode, jako kdyby se nic nedělo. Zdravotníci jsou zvykli, oni to neřeší. Řešíme to jen my.

Offline JiříS

• Registrovaný uživatel
  • 101 a více
« Odpověď #10 kdy: Října 01, 2025, 21:56:18 »
Dnes jsem byl u zubařky na trhání zbytku zubu ve vedlejším městě a měl jsem na sobě natahovací Tena plenku a i lehce počuranou a úplně pohodě.

Offline gxl

• 50 a více
« Odpověď #11 kdy: Října 02, 2025, 12:55:16 »
Zubař se zaměřuje na zuby a ne na to, co mas mezi nohama  ;D byl jsem taky na CT ted a ležel jsem tam jen v tricku a v plíně a uplne v pohode, jako kdyby se nic nedělo. Zdravotníci jsou zvykli, oni to neřeší. Řešíme to jen my.

Manželka pracuje v nemocnici na výše zmíněněm oddělení a urgentním příjmu. A plínky u pacientů jsou pro ní stejně běžná věc jako prodej šunkového salámu pro řezníka. Nemluvě o tom, že většina lidí co vyšetřuje stejně o sobě neví.... Těch ambulantních je menšina.
Takže pokud nemáte mezi nohama mokrý flek, nebo špatně zamaskovaný meloun, tak je jim to úplně buřt.

Offline gumplík

• Registrovaný uživatel
  • 101 a více
« Odpověď #12 kdy: Listopadu 02, 2025, 11:53:21 »
Byl jsem na CT ve spodním prádle a plíně, na lumbální punkci jsem si vzal pod boxerky taky plínu, ležel jsem tam 4 hodiny na lůžku a nemohl jsem jít na záchod, tak jsem použil plínku a navíc jsem u toho musel vypít asi 3 litry tekutin. Pak jsem šel na WC a musel se přebalit, už byla hodně nacucaná. U lékařů je to tak, že jim to opravdu nevadí, spíše vás upozorní na to, že máte flek na kalhotách, nebo na to, že vám okraj plenky leze z kalhot.

Offline umpalump

• Registrovaný uživatel
  • 101 a více
  • Hledám kohokoliv mladšího
« Odpověď #13 kdy: Listopadu 04, 2025, 21:16:14 »
proboha je to doktor a ti jsou na pleny zvyklí a chápou to navíc nějakou rozumnou plenku pod oblečením ani nemá šanci vidět ja jako dítě byl pře zubařem strašně nervozní a chtelo se mi mockrát na malou no te dsi vemu plenku a jsem v klidu