Ahoj všem
Psal se rok 2022 bylo mi čerstvých 30 a stále jsem hledal svou lásku .
Navštěvoval jsem různé seznamky , ale zatím bez úspěchu .
Když přišel přelom jara a léta tak jsem našel mladou slečnu , která byla opravdu milá a chápající ,pověděl jsem ji o své zálibě že mám rád plinky a hraní si na miminko . Přítelkyně to chápala a sama mi řekla že dlouho hledala někoho jako já , který má plínky rád a v podstatě vše co se tyče miminka.
A tak jsme se scházely a seznamovali se víc a víc až do dne kdy mě pozvala k sobě domu , a tam na mě čekalo překvapení měla připraveny pokojíček pro miminko ,kde měla vše v mé velikosti .
Provedla mě další části domů ,a viděl jsem velkou kuchyň ,velkou rohovou sedačku a nejvíce mě zaujala Velká televize která měřila 160 cm .
Přítelkyně šla do kuchyně udělat kafé a že si ujasníme pravidla co se bude dít , já souhlasil a tak jsem si sednul na pohovku a čekal co se bude dít dál .
Na stříbrném podnosu donesla dva šálky voňavé kávy a začala povídat one pravidla .
Tak za 1. když budeš u mě bude 24/7 v plenkách nikdy si je sám nesmíš sundat a jist budeš to co ti dám .
Za 2.spát budeš chodit jak miminka takže po večerničku svou postýlku jsi už viděl tak tam budeš spinkat před spaním dostaneš sunar aby se ti spinkalo pěkně a samozřejmě dostaneš dudlík , který ti ukážu za chvíli
Za 3. Nikdy nebudeš moct použit wc vše jen do plenek souhlasíš

Chvíli jsem přemýšlel zda to chci , ale touha vyhrala a já řekl že ano .
A pak tedy vše začalo můj 1 den jako miminko . Byl jsem ochoten jít téměř do všeho až na to že bych měl dělat do plenek velkou potřebu , do teď sem do nich jen močil , ale teď do nich budu muset dělat obě potřeby .
Tak jak jsme dopily kafé tak jsme šli na to že budu dnes spát u ní abych si zvykl na novou postel a tak mě přebalila do velmi tlusté plínky a nechala mě se batolit jelikož jsem nemohl pomalu chodit po dvou ,ale musel jsem po čtyřech .
Přicházel čas spánku a tak mi ještě udělala onen sunar na spaní , poslušně jsem vypil celou flašku odřihnul si a šlo se na kutě .
Pokračování příště