Abdl > Srazíky, akce a setkání

Sraz 2023 20-21.5

<< < (24/46) > >>

JiříS:

--- Citace: cesestka  Dubna 12, 2023, 07:02:58 ---Podle mě každému kdo trochu uvažoval o nějaké účasti chybí jedná opravdu zásadní informace a to je oblast konání!!! Nikdo po něm nechce GPS souřadnice, ale určitě se každý rozhoduje podle toho jak to má daleko. Když to bude v Aši nebo v Košicích, tak určitě z Brna nepojedu, když to bude na Vysočině, nebo okolo Prahy, tak o tom budu aspoň trochu uvažovat, když to bude v Bratislavě, Olomouci apod. tak už budu o účasti uvažovat více, když to bude u nás na brněnsku budu asi uvažovat o účasti už reálně. A u lidí z Aše nebo Sokolova (Šumavy apod.) to bude přesně opačně. Pokud ani tuto základní informaci není schopen pořadatel oznámit, tak mu přeji, aby na tom prodělal gatě a už to nikdy nepořádal a aby to pořádal někdo kdo to umí a hlavně kdo umí aspoň trošku komunikovat s možnými účastníky. nejedná se o ty co zapaltili ale o ty co mohli reálně se účastnit a zaplatit!!

--- Konce citace ---

Předně uvažoval jsem ale jsem právě z toho Sokolova Karlovarský kraj takže vždy daleko od setkání 🥺 jak sraz tak s někým takže informaci jakém kraji by se dost hodila alespoň 🥺

tretioko:
Chcou sraz, ale pak nikam nechou jet... Já bych třeba jel, ale mám to několik tisíc km. Jet z Karls Badu do Prahy, Brna nebo HK je pro někoho opravdu nepřekonatelná překážka.

FrantaM:
Vzhledem k tomu, že zbvá málo přes měsíc ohledně konání srazu, hodily by se nějaké informace alespoň pro ty, kteří již zaplatili. Nebo se sraz nakonec konat nebude?

cesestka:
Nechci malovat čerta na ze´d, ale já bych se vsadil že žádný sraz nebude, když vidím tu NEkomunikaci!! Takže ne palec dolů, ale minimálně dva palce dolů.

Maker:
Hmm divný...

I když jsem většinou optimista, tak začínám chytat pocit, že tohle fakt nevyjde (rád bych se mýlil). Nechci hejtit, ale nepřijde mi moc fér jednání stylem - "příští víkend/týden/měsíc už zašlu definitivní info" a pak je ticho po pěšině. Když vím, že to nesplním, tak to snad neslibuju. To, že můžu mít problémy je naprosto pochopitelný, zvlášť v téhle době, ale čas na to byl celý rok, a za celou dobu nikdo neví vlastně nic. A stačilo by klidně říct: "hele lidi, mám teď problémy, teď na to nemám čas, odložíme to... atd. atd." Nevím něco, ať lidi, co zaplatili vědí, na čem jsou.

Navigace

[0] Seznam témat

[#] Další strana

[*] Předchozí strana

Přejít na plnou verzi