Abdl > Srazíky, akce a setkání

Sraz 2023 20-21.5

<< < (25/46) > >>

cesestka:
Já jen doufám, že to skončí totálním fiaskem, aby si tento člověk uvědomil, že když na to nemá, tak ať to nepořádá. Třeba se toho chytne někdo, kdo to opravdu uspořádá a bude dávat včas a v předstihu dostatečné relevantní informace.

FrantaM:
Kamikaze 3214 by se už konečně měl vyjádřit, jestli sraz bude nebo ne. Pravda, psal o nějakých problémech s účtem, a žádal ty, kteří již zaplatili, aby se mu ozvali do SZ. Pokud vím, psal, že se mu ozvali tři lidi (já, themara a ještě někdo), a teď je jakoby slepý: zaplatili jen tito tři lidé, nebo ještě někdo? Má smysl pořádat sraz? Pak je tu ovšem ještě další fakt, a to ten, že do srazu zbvá 30 dnů, a ti, kteří by se zúčastnit chtěli a zaplatili, by už rádi věděli, na čem vlastně jsou. Má smysl si v práci vyřizovat volno, nebo nakonec se sraz nekoná? Take organizátor by se konečně měl vyjádřit, jestli sraz bude nebo nebude, a pokud ne, ať to dá s konečnou platností vědět. Pokud se sraz bude konat, ať dá účastníkům, kteří zaplatili, vědět, kde se bude konat a v kolik začne.

fusak:
Zaplatil som za troch ľudí a túto informáciu som mu poskytol, tak, ako žiadal.
Pozerám, že sa už niekto aj odhlásil, ak ma pamäť neklame, ešte včera tam bolo 14 + 3x2, dnes 13 + 2x2.
Ale môžem sa mýliť, nie som Sheldon Cooper :)
Verím, že sa tento uzol čoskoro rozpletie. Alebo roztne  ;D

raulik:
Myslím, že se nemýlíš.

Maker:
"Organizátor" na to zjevně hází fakáče :/ Takže mám to chápat tak, že všichni platící jentak vyhodili 2700,- do kanálu? Slušelo by se fakt říct alespoň něco...

Navigace

[0] Seznam témat

[#] Další strana

[*] Předchozí strana

Přejít na plnou verzi