Autor Téma: Dvě miminka 13. díl  (Přečteno 1917 krát)

Offline Fanda mimi

• Registrovaný uživatel
  • 50 a více
Dvě miminka 13. díl
« kdy: Ledna 27, 2022, 13:09:00 »
Nastala naše společná sobota, kdy jsme si s Klárkou řekli své  "ano". Na svatbu jsme pozvali všechny své kamarády ze školky, a to včetně Hedviky a všech naších učitelek. K oltári mně vedla Hedviky a Klárku Pavlicek, protože jsme již oba neměli rodiče.
Když jsem Klárku viděl vycházet z pokoje, užasle jsem na ni pohlédl. Strašně moc ji to slušelo a dlouhé bílé šaty úspěšně zakryvaly balík plen v jejím rozkroku. Mně Jana oblékla do elegantního černého obleku, a na závěr jsem dostal černý frak. Ten mi pomohl zakrýt plenky. "Oběma vám to moc sluší," řekla Maruška, když jsme vycházeli ven, a udělala nám křížek.
Po obřadu nás čekal sváteční oběd v naší vile. Bylo to z toho důvodu, ze at na naše uccitelky, Hedviku a Marušku jsme všichni nosili pleny a byla tam jedná z mála možností prebaleni. "Máš to tady moc hezký, Fanousku," řekl Venousek, když nahlédl do mého pokoje. "Jo, ten mi Klára nechala udělat, když se mi stal ten úraz a pro mne se plinečky stálý nutností."
"Aha,  tak to máš docela dobrý, já si takový komfort mužů dovolit jen ve školce," odpověděl Venoušek smutně. "Ale, nic si z toho nedělej. Dneska se bavíme," odpověděl jsem, a odešli jsme do salónku, kde probíhala zábava. Nastal večer, ostatní se rozešli do svých domovů, a Jana mně a Klárce řekla: "Máme pro vás ještě jedno překvapení, pojďte." Šli jsme za Janou, která nás dovedla do jednoho pokoje. Původně měl sloužit jako zasedací místnost, kde by se konaly pořady a školení, ovšem nyní v něm stála nádherná postel s nebesy pro novomanzele. V rohu byl velký pult na prebalováni, na který jsme se ja i Klárka v pohodě vešli a celý pokoj byl vymalován v nádherných barvách. Nemohli jsme se na to vynadivat, a Petra řekla: "Tak to je pro dnešní noc vaše hnizdečko lásky. Ale prvně vás pěkně vykoupám, abyste byli hezké miminka." Při těchto slovech nás s Janou svlekla a odvedla do koupelny, kde byla pro nás prostorná vana. Chvilku nás nechali o samotě, abychom si v soukromí užili svůj den. Po vykoupáni nás hezký oblekly na spaní, a odvedly do naši společné ložnice. Tam jsme oba po dlouhém milování usnuli v těsném objetí s vědomím, ze nám začíná nová kapitola v životě.
« Poslední změna: Února 07, 2022, 18:38:11 od Fanda mimi »