abdl starší - jen převedeno z minulého fóra, zamčeno > Jednorázové plenky

Nejlepší jednorázové plenky

<< < (11/14) > >>

Pan J2:
To si musí osahat každý sám. Já osobně nedám dopustit na Abeny. M3 na den a M4 na noc. Podle mě je blbost nosit silné plenky přes den. Kdo se s tím má po řádném použití tahat a navíc byste museli mít kalhoty tak o dvě čísla větší aby vám to nedrtilo rozkrok.

Dobré byly MoliCare Super Plus. Hlavně rozvod vlhkosti i při použití vestoje. Nestalo se mi pak že bych měl po sednutí pocit jako kdybych si sednul na morký hadr a tudíž ani neprotékaly.

Attends M10. Opravdu nechápu jak mohou být nejsavější u této značky. Srovnatelné tak s M3, možná ještě slabší.

Depend Super Plus. Něco jako MoliCare. Neurazí, nenadchnou.

Poslední dobou zkouším Tena Slip Maxi Medium. Jsou dobrý, pohodlný, příjemný. Až na ta už zde několikrát zmiňovaná lepítka. Mně se teda sice jen rozjíždí, ještě se mi nikdy nerozlepily, ale je to slabina. Kdysi jsem zkoušel i Flex ale nenadchly mě. Výměna snadná a rychlá, ale neměl jsem z toho ten pocit že mám na sobě plenku. Jo a Slip Plus ještě než jsem přešel na Abenu. Taky nebyly špatný.

Ostatní jsem nezkoušel z důvodu jejich mrzké savosti. A Seni ne už jen proto že jsou polské.

bracesfan:
A právě Seni jsou hodně hodně dobré.
Obecně Molicare šunt, Tena šunt na druhou, Depends a Attends hodně dobré, Abri tak průměr ....

goodnite:
Musím podotknout  že se Teny docela zlepšili alspon co se savosti týče jinač lepítka velký problem malo drží mě se sice také neodlepili ale docela se povolujou a pak hrozí protečení . Já niní použivam Tena Slip super a musim říc že docela faj což se niní nedá říc o Molicare to jsou jen drahé kšunty kterým se virovnají i  ty nejlacnější jednorazovky pro děti.Je to sice velice individualní jeden preferuje ty a druhý zase tadyty.Ještě požívam abeny a musim také podotknout že uměvedou mam ještě balení s igelitovím povrchem tušim že jde o M1 ale na dení použití prostě super ani jednou nezradili což nemohu soudit o ostanich značkác co jsem vyskoušel (atends,tena,molicare,euron a depends.) a hlavnědocela levné.  Do budoucna chci vyskoušet Febiny lákají mě už jen tím že jsou potištěné jako dětské akorat až se vyhrabu s finanční tísně.

Drains:
Tak attends byli fajn... měl jsem jak ty slip tak i activ. Slip se mi zdály lepší. Nosil jsem M10 a savost ujde. Není nijak velká, ale ty 2 půrání to vydrží, ale pak si člověk nesmí sedat. Neradší jsem měl aeron from elastic. Něktří to tu neměli v oblibě. Asi fakr záleží na člověku nebo jakou várku chytně. Ale já jsem byl maximálně spokojený. Ty nejvíce savé vydrželi jak abri form M4. Stím že se mi zdáli tenčí.

tretioko:

--- Citace: "goodnite" ---Musím podotknout  že se Teny docela zlepšili alspon co se savosti týče jinač lepítka velký problem malo drží mě se sice také neodlepili ale docela se povolujou a pak hrozí protečení.
--- Konce citace ---

Tohle potvrzuju, ale jaky tena pouzivas ??? Me se to stane jedine pokud to odlepim a zase prilepim na jiny misto. Proste Tena nejsou na hrani s lepitkama staveny.

Navigace

[0] Seznam témat

[#] Další strana

[*] Předchozí strana

Přejít na plnou verzi