abdl starší - jen převedeno z minulého fóra, zamčeno > Jednorázové plenky
Nejlepší jednorázové plenky
goodnite:
Používám Tena slip super Medium. Přesně jak řikáš jednou přilepit adost podruhý už drží jen silou vůle. A občas Tena pants ale ti spíš ven protože nejsou tak napadný.
balicek22:
Pro mě jsou nejlepší Abri Form M4, ale jen s igelitovým povrchem a bohužel už je přestali vyrábět, i když stále jsou na skladě Abeny k dostání, ale jak dlouho... :(
Drains:
Tak, ale jsou různé igelitové plenky. Teda PVC, které si na to můžeš natáhnout a pocit budeš mít podobný a hlavně se budeš méně bát protečení :) Tak černě bych to neviděl, chcou prostě, aby ty plenky byly více ekologické.
balicek22:
Jojo já vím, budu si muset pořídit i igelitový kalhotky přes M4ky s netkanou textílií. Případně z ostatních plín mi vyhovují Euron form medium super plus, ty jsou taky igelitové ještě, ale prostě na M4ky nic nemá, ty mi padnou nejlíp a jsou pro mě prostě nejlepší... ;)
marco:
Lidičky, já bych Vám přál na měsíc si vyzkoušet bejt inkontinentní. Být 20 hodin denně v mokré plínce, řešit opruzeniny, opakující se záněty močových cest a ledvin. No a pak budete rádi za plínky z netkané textilie... Mějte se :D
Navigace
[0] Seznam témat
[#] Další strana
[*] Předchozí strana
Přejít na plnou verzi