abdl starší - jen převedeno z minulého fóra, zamčeno > Jednorázové plenky

Nejlepší jednorázové plenky

<< < (6/14) > >>

PetrMyslivec:
Hodně dělá jak moc ho utáhneš a jak lepítko přilepíš, když vodorovně mělo by vydržet, když jsem je přilepil tak, že lepítko směřuje směrem dolů, utrhli se mi horní lepítka téměř u všech plenek a ani dobře nedrželi.

Drains:
Prosím Vás, vím že to tu někde bylo, ale nějak se mi to nedaří najít. Měl bych dotaz ohledně toho, jaká plenka má největší savost. Zatím máme vyzkoušené super Seni trio a abri form m4, Ještě bych uvažoval od Euron. Pak už vše jde dost dolů myslím. Děkuji

jurko:
každý ma svoju značku  vela záleží ako dlho ju chceš mat na sebe a čo robíš ked si prebalený

Drains:
Tak, aby jsem jí nemusel hned měnit co jí použiji. Většinou chodím (dělám ve skladu).

tretioko:
Ne ze bych toho vyzkousel nejak moc, ani nejsem pravidelnej uzivatel (mozna je to tak i lepsi,) ale asi nejlip mi sedly Tena slip (zeleny a fialovy.) I kdyz... ty zatraceny lepitka, nekdy jsem si musel necim vypomoci, jako napriklad takto - beznou PVC elektroizolacni paskou o sirce 14mm:

Jinak v pondeli mam spicha s mejma AB/DL kamosema a bude zase veselo, yay jak ja se tesim... no a na vikend za moji AB/DL kamoskou zase nekam jinam, to zase bude rachot... Kamoska se mnou dela naprosto nepristojny veci, vicemene mix BDSM - AB, takze je to fakt zabava. Dokonce tvrdi, ze jsem autenticky DL, ja si tim sice nejsem tak jistej, ale to jedno - hlavne ze je vecirek  !!!

Navigace

[0] Seznam témat

[#] Další strana

[*] Předchozí strana

Přejít na plnou verzi