abdl starší - jen převedeno z minulého fóra, zamčeno > Jednorázové plenky
Nejlepší jednorázové plenky
sinsemillis:
Euron nebrat, s těma mám špatné zkušenosti. Já myslím že seni super trio a abri M/L4 jsou nej zatím. V non wowen provedení (netkaná textilie).
Myslím, že nemá cenu dál hledat ;).
Drains:
Mě třeba hodně vyhovovaly Eurony, více mi seděli než abri form. Fakt to záleží na člověku co mu sedne :)
sinsemillis:
Mě na Euronech nevyhovovalo spousta věcí. Rozhodně nejvíc ze všech, co jsem zatím zkoušel.
Igelitový neprodyšný povrch. Zapářka jako prase, není to příjemné. Ale někdo kdo je ulítlej na igelitu ho určitě ocení.
Nekvalitní lepítka, která se trhají. Lepítko se nedá přelepit jinam, jen na to stejné místo jako předtim, jinak se povrch protrhne.
Připadají mi málo savé a když se promočí, tak se zducnou na jeden balík, jakoby vevnitř ta buničina a SAP nebyly nijak fixovány na místě. Balík pak na některém místě při větším počůrání může prasknout.
A plenka je málo bulky :).
Listos:
Me nejvice Abri form M4,do to jeste 2 latkovy plenky a jsem v sedmem nebi.Ty kalhotky euron jsem chtel vyzkouset,opravdu je to des?alespon co tady pisete :o
bracesfan:
Já zas považuji Eurony, spolu se Seni, za to nejlepší, co tu dnes máme :-) Hodně vezmou a lepítka mi vcelku drží. Naopak, největší dreky jsou Teny a Molicare :-((( Mizerná savost a těm se fakt lepítka trhají ...
Navigace
[0] Seznam témat
[#] Další strana
[*] Předchozí strana
Přejít na plnou verzi