Abdl > Srazíky, akce a setkání
Sraz 16.5.2020
fsi:
https://www.novinky.cz/koronavirus/clanek/reprodukcni-cislo-uz-nedava-smysl-zadne-plosne-drama-neni-rekl-dusek-40325046
fsi:
Napíšu to tedy jasně. Korona virus je nejspíš uměle upravený vir chřipky, opatření a panika jsou přehnané, čísla vymyšlená a buď začneme normálně žít jako před tím podvodem, nebo si to můžeme jít hodit....
Můj názor vychází z názorů odborníků (mikrobioložka Dr. Peková, senátor Dr. Žaloudík), dále z informací z médií, vč. zahraničních, dále z osobních konzultací s přáteli v Itálii, Švýcarsku, Německu, Belgii, Lucembursku, Slovensku...
cesestka:
fsi - Mám stejný názor jako ty!!!
raulik:
Bylo by prima sraz usporadat - at jiz tento, nebo jiny, ovsem delsi nez ctvrtecni vecer. Rad bych forum nekomu predal a sraz je idealni pro diskusi. Pokud se nikdo rozumny nevyskytne, pak asi bude forum bez admina. Jak by to probihalo, to nevim.
kamikaze3214:
čau lidi mám ten stejný názor jak má raulík byly by dobře ten sraz uspořádat jen ted nevím kdy protože nevím kdy kdo muže a asy to bude podle rauliiká kdy on bude mít čas a ano i podlě mě bude korona vir u nas už na vždy a že to je jen proste druhá chřipka na chřipku se taky umíralo když vyukla poprvé jako na každou nemoc
Navigace
[0] Seznam témat
[#] Další strana
[*] Předchozí strana
Přejít na plnou verzi