Abdl > Srazíky, akce a setkání

Sraz 16.5.2020

<< < (5/9) > >>

nobody:
Jelikož mám osobní zkušenosti s Corona virem ( nejsem pozitivní - jen v karanténě) pro tento rok se žádného srazu nezucastim. Omlouvám se, ale to co děje u nás v práci z důvodu covid mi stačí. Ne že bych někomu přál dostat virus, ale těžko pak vysvetlujte hygieně kde jste se nakazil.

Díky za pochopení.

nobody:
No asi bych to letos zrušil. A naplanoval na příští rok. Vypadá to že letos akcím covid 19 naboural co mohl. A nehledě k tomu, že může přijít ta druhá etapa a bude hůř. Nikdo neví

fsi:

--- Citace: nobody  Května 19, 2020, 18:20:21 ---No asi bych to letos zrušil. A naplanoval na příští rok. Vypadá to že letos akcím covid 19 naboural co mohl. A nehledě k tomu, že může přijít ta druhá etapa a bude hůř. Nikdo neví

--- Konce citace ---

Nevím, odkud čerpáš, ale já vidím několik dnů R=0,7. Stejně je to vše panika kvůli chřipce...

nobody:
Netvrdím že to R je vysoké, ale já sem teď v karanténě jen že jsem potkal kolegu co je pozitivní. Říkám jen soukromí názor. Omlouvám se ale letos nikam nejedu.

cesestka:
Vzhledem k tomu že Koronavirus už asi nikdy nezmizí, tak to tě lituju. Nevím kolik ti je let ale mít představu že dalších 40let do smrti nikam nepojedu?? :) :D

Navigace

[0] Seznam témat

[#] Další strana

[*] Předchozí strana

Přejít na plnou verzi