Dřív jsem s tím trochu experimentoval, teď už mám jednak strach z infekce a jednak takovou dost nepříjemnou zkušenost pramenící z mojí blbosti, takže už s tím nechci nic mít. Když jsem bydlel ještě u rodičů, tak jsem měl možnost si zasunout cévku jen v koupelně ve stoje, tam jsem byl zamčený a nikdo mě nemohl překvapit. Párkrát s tím nebyl problém, možná kromě erekce :-) , to už přesně nevím. Jenže jednou jsem opět dostal nápad si ji vzít a tak jsem ji pomalu začal zasouvat a narazil jsem na místo, kdy to najednou nešlo a začalo to bolet. V tu chvíli už určitě moc nechybělo, tak jsem si řekl, že to nebude problém a prostě zatnu zuby a trochu zaberu. Taky jsem to udělal a pak jsem se probral na podlaze a vedle mě ležela ta cévka. Potvrzuji, že návody na internetu, že se nemá jít přes bolest jsou správně a mají své opodstatnění. Já už do toho nejdu a ostatním jen radím opatrnost.
Jinak po letech nepravidelného nošení plen na noc (obvykle jen víkendy) jsem v situaci, že když plenu mám, tak se často probudím až ráno se strachem, že mi moje (imaginární) maminka vynadá, že jsem se zase pochcal

, protože je prostě plná a fakt si nic nepamatuju. Pokud spím bez ní, tak se v noci běžně budím a musím na záchod. Za mě asi nejlepší stav, jakýho mohu v ABDL dosáhnout. Nic mě neomezuje a zároveň si to užívám na maximum.