Byl jsem nedávno s přítelkyní nakupovat. Ona o mě a mých perverzních zálibách ví a ačkoliv je nesdílela dokud jsme se neznali, baví nás se jich účastnit spolu, s tím, že většinou já jsem její chlapeček. Zatoulali jsme se v Tescu do oddělení věcí pro děti a přemítali jsme, čím dalším ukojit můj fetiš a tak došlo na kojení a krmení – procházeli jsme dětské lahvičky a jejich objem od 200 do 700 mililitrů nám přišel ok, ale problém byl s těmi savičkami, my to tehdy ještě nevěděli a vzali dvě náhodné dětské, načež se ukázalo, že pít jimi je opravdu na dlouho, dětské jídlo pro dospělé taky moc nedávají a to teď nedávno ani nespravila dětská savička na kaši, jejíž opěvovaný anti kolikový systém je na dospělého příliš slabý, takže jsem se málem poblinkal jako miminko, vyrůstat je těžký, hlavně když to děláte poprvý, pak už je to spíš relax

...No a tak by mě zajímalo, jestli máte v tomhle ohledu víc zkušeností a případně nějaké rady a vůbec bych tu na tohle téma rád otevřel diskuzi, co se třeba pro krmení dospělých dětí osvědčilo vám, čemu se vyhnout, co je nejlepší sladkost a tak