Abdl > Plenky

Plenky a sex ...jedno jsou

<< < (18/20) > >>

karel:
Já dokonce takovou ženu hledám.
Upřednostňuju ale jednorázové plenky.
Látkové plenky mi nevyhovovaly.
Jednou sem měl dokonce možnost vyzkoušet jaké to je mýt jednorázovou plenku na zalepování a moc se mi to líbilo.
Zato látkovou sem neměl ani 10. min.
A tak věřím že sex v plenkách je hezký.
Takže plenky a sex ...jedno jsou.
Dokonce bych byl i teď ochoten na sebe na její přání plenku nechat nandat a to přímo od ní.
S pozdravem váš Karel.

raulik:
Vsechna cest Karle, ale mam-li predpokladat ze nejde z Tve strany o vtip, pak si myslim, ze by ses mel trochu zamyslet nad zpusobem, jakym to beres.
Jednak tady mas minimalni sanci takovou zenskou najit, jinde naopak vetsi, nez si myslis. A pote, hledas-li zenu, se kterou by sis rozumel v tomto smeru, pamatuj na to, ze zeny chteji byt dobyvany. Pristup, ze bys obyl ochoten podstoupit neco, po cem vlastne touzis, je trochu dosti zvlastni. Nicmene, preju abys nasel !

tretioko:
Ja uz od ctrvrtka si uzivam plinkovyho sexu s jednou moji kamoskou, ale zejtra rano zas odjizdim (nnneeeeeeeeee :cry:  )

ve11va:
S fotkou bohužel zklamu. Necítím se na to a hlavně nikdy nevím, kdo to může objevit. Ale jinak je mi 24 a  jsem dlouhovlasá bruneta, 172 cm, 65 kg, velká prsa a celkově je mne za co chytit. Modelka vážně nejsem, ale asi nejsem ani nijak ošklivá.

Pan J2:
Mohla bys aspoň prozradit ze kterého jsi města?

Navigace

[0] Seznam témat

[#] Další strana

[*] Předchozí strana

Přejít na plnou verzi