Abdl > Plenky
Plenky a sex ...jedno jsou
ve11va:
V plínkách výhradně masturbuji. Také si je velmi ráda představuji při sexu s přítelem. Ale asi bych nechtěla, aby jsme je při sexu používali. Leda, že by mne přebaloval a při tom mne uspokojoval:-)
sinsemillis:
Koukám že i ženy mají mnoho zástupců v řadách ABDL, ale asi se jen bojí tuto zálibu zveřejnit, i když by to bylo jen na těchto a jiných anonymních stránkách a nebo si vůbec bojí i samy tuto skutečnost připustit. Jsou konzervativnější i při vyjadřování se o jiných intimních věcech a ABDL je VELICE intimní věc. A nebo jsou to transky. Milá ve11va jseš žena, nebo jen muž, hrající si na ženu?
tretioko:
--- Citace: "ve11va" ---V plínkách výhradně masturbuji. Také si je velmi ráda představuji při sexu s přítelem. Ale asi bych nechtěla, aby jsme je při sexu používali. Leda, že by mne přebaloval a při tom mne uspokojoval:-)
--- Konce citace ---
To se da zaridit, mam v tom docela velkou praxi :D
ve11va:
--- Citace: "sinsemillis" ---Koukám že i ženy mají mnoho zástupců v řadách ABDL, ale asi se jen bojí tuto zálibu zveřejnit, i když by to bylo jen na těchto a jiných anonymních stránkách a nebo si vůbec bojí i samy tuto skutečnost připustit. Jsou konzervativnější i při vyjadřování se o jiných intimních věcech a ABDL je VELICE intimní věc. A nebo jsou to transky. Milá ve11va jseš žena, nebo jen muž, hrající si na ženu?
--- Konce citace ---
Jsem pravá žena :)
sinsemillis:
Ajé :). Tak to je skvělé. To budeš mít plnej mailbox :). Tak se nám trošku představ :). Letokruhy, fotka a ták :D :D.
Navigace
[0] Seznam témat
[#] Další strana
[*] Předchozí strana
Přejít na plnou verzi