Abdl > Plenky
Plenky a sex ...jedno jsou
Vendulka:
Je to manželka a zjístila to sama. Teď už jen čeká až to semnou definitivně sekne a bude klid.
Anonymous:
:D a myslíš, že kdybys jí to býval řekl, že by to bylo lepší?
Ale zpátky k sexu. Spousta z vás mluvila o "pocitu bezpečí", který provází nošení plenek. Nevím, jestli to prohlásil někdo z ábéček, nebo jestli je to obecnější. Já to asi nedovedu nijak specifikovat. Jenom vím, že mě plenky neskutečně vzrušují a zvlášť když je vidím na muži, který je pro mě atraktivní. Nějaký sex - kromě autoerotiky - jsem v nich neprovozovala. Někdo z vás ano? Ábéčka prominou, :wink: ale jestli to u nich není také provázeno libými erotickými pocity, tak tedy čím? Co jiného než nutkavá potřeba "sexuálního vyžití" může dospělého člověka přimět nosit plenky? Sambal myslím uvedl něco jako "útěk od reality - a to co nejdál do dětství"- to je podle mě hrozně slabá motivace pro tuhle činnost, ale třeba se pletu?
vacco:
I mě plenky neskutečně vzrušují.A sex v nich a s nimi? Nejlepší je odpovědí je ten příběh který jsem napsal.Jsou to mé touhy, které se nejspíše nikdy nenaplní. Zestárnu se svými sny a s masturbací :-) :-(...
Vendulka:
Ne. To si nemyslím to vím. Nošení plínek je pro mne neustalý sexuální stimul
Vendulka:
Neonanuji starýma kolenama. Normálního sexu už jsem si užil. Teď mám raději Vánoce. jsou hezčí a jsou častěji.
Navigace
[0] Seznam témat
[#] Další strana
[*] Předchozí strana
Přejít na plnou verzi