Abdl > Plenky

Plenky a sex ...jedno jsou

<< < (3/20) > >>

Anonymous:
MartineLX: ne za každou cenu. Kdo mi to nakonec udělá líp než já sama?   8)  :wink: Jasně že by bylo skvělý, najít partnera, kterej by byl podobně zaměřenej, ale to by jaksi musel splňovat i jiný věci, abych s takovým člověkem mohla být šťastná, nemyslíš? Plenky nejsou všechno.
Sambale: pokud stojíš o nějaké mé fantazie, můžu se pokusit napsat nějaký příběh nebo osobně - psát to do fóra mi jaksi přijde nevhodný.

sambal:
Ano Valerie, samozřejmě že stojím

Něco jsem od tebe přeci už četl a moc se mi to líbilo, ale pokud by jsi tomu dodala něco ze svého intimního života. I tak, napsala nějakou dělší formou (taky jsme se o tom spolu bavili několikrát) jak to vlastně cítíš, co pro tebe určité věci znamenají. Taková úvaha.. "Jak to vidí Valerie" - to by byo pěkné. Určitě by jsem si to rád přečetl.

Anonymous:
Sambale, počkej - myslíš zážitky nebo fantazie?
Co se týče příběhů, docela se mi některé líbily (po erotické stránce) - například ten o tom Seanovi nebo s tím řidičem a "sestřičkou".  8)
Časem se také vynasnažím přispět svou troškou do mlýna. :wink:

Anonymous:
chtela bych radi jestli nekdo mate uz tu zkusenost s tim sverit se o sve zalibe partnerce nebo partnerovy. Jak na to? oklikou nebo primo?

Vendulka:
Nejlépe oklikou a přímo do očí mu (ji) to vrazit. ber nebo nechej být.

Navigace

[0] Seznam témat

[#] Další strana

[*] Předchozí strana

Přejít na plnou verzi