Abdl > Příběhy

Slibná kariéra 3

<< < (2/5) > >>

13jh02:
Krásně rozvíjíš děj do dalších nitek. Příjemně se to čte a člověk s napětím očekává další pokračování.

mskvor:
Omlouvám se a počitám se spoustou negativních reakcí, ale nemohu souhlasit s komenářem 13jh02. Čte se to blbě, protože katastrofální chyby v gramatice mi absolutně ničí jakékoliv potěšení z obsahu.  Pokud Kralka/Klárka trpí nějakou disgrafiií či něcím podobným tak ok, ale "sorry" nechápu,  že můžeš být na střední pedagogické škole. A ano, vadí mi to od prvních příběhů, ale mlčel jsem. Dokážu respektovat obdiv Luby, který to z předčítacího SW nepozná, ale nekritický obdiv ostatních mi vadí od začátku.

Kralka:
Omlouvám se ti, člověk jako ty o tom určitě něco ví.  Měla jsem takový život který by jsi nechtěl a tady jsme si připadala trošku mezi někým kdo mi alespoň v něčem rozumí.
Promin, jestli ti to tak vadí psát už nebudu.

Všem moc děkuji a jsme ráda že jsme tu mezi vámy mohla být. 

luba:
Dobrý den.
Co se mne týče, tak několik drobných chybiček jsem občas zaznamenal, ale není to zas až nic dramatického.
Ono je to hodně i o spěchu, také to znám, občas v Převratné novince také udělám nějakou tu botu za což se omlouvám.
Pro mne a troufám si říci, že i pro ostatní je podstatný obsah a tady bych se rád autorky zastal, vytříbený sloh, psychologické náboj a určité napětí.
Také bych rád vyzdvihl kultivovanost příběhů.
Je škoda, že těch píšících autorů není víc.
Vemte to tak, že autorka začala psát a má úspěch, kterého jsem ani já po deseti letech nedosáhl.
Vemte si, že, pokud jí to vydrží psát 10 let, tak nás tady všechny strčí do kapsy.
Jinak, všechny příspěvky zde napsané jsou na úrovni.
Ono to dá i odvahu na naše témata něco napsat.
Já, když napíši něco do Převratné novinky, také si někdy říkám, že tamto bylo až moc ulítlé, ale již je to tam.
Srdečně vás všechny zdraví a příjemný den přeje Luba.

peja:

--- Citace: mskvor  Října 05, 2017, 21:38:05 ---Omlouvám se a počitám se spoustou negativních reakcí, ale nemohu souhlasit s komenářem 13jh02. Čte se to blbě, protože katastrofální chyby v gramatice mi absolutně ničí jakékoliv potěšení z obsahu.  Pokud Kralka/Klárka trpí nějakou disgrafiií či něcím podobným tak ok, ale "sorry" nechápu,  že můžeš být na střední pedagogické škole. A ano, vadí mi to od prvních příběhů, ale mlčel jsem. Dokážu respektovat obdiv Luby, který to z předčítacího SW nepozná, ale nekritický obdiv ostatních mi vadí od začátku.

--- Konce citace ---

Proc odrazujes nekoho od psani krasnych povidek? Ano jsou tam preklepy, ale cist . ze ti to nejde cist je tvuj problem. Jinak jsem nekdr cetl text, kde byli v jednotlivych slovech prohazene pismenka a lidsky mozek to dokazal bez problemu precist. Bylo o to i nekde v televizi.

Navigace

[0] Seznam témat

[#] Další strana

[*] Předchozí strana

Přejít na plnou verzi