Abdl > Příběhy

Slibná kariéra 3

<< < (3/5) > >>

peja:

--- Citace: Kralka  Října 06, 2017, 07:50:04 ---Omlouvám se ti, člověk jako ty o tom určitě něco ví.  Měla jsem takový život který by jsi nechtěl a tady jsme si připadala trošku mezi někým kdo mi alespoň v něčem rozumí.
Promin, jestli ti to tak vadí psát už nebudu.

Všem moc děkuji a jsme ráda že jsme tu mezi vámy mohla být.

--- Konce citace ---
Kralko, kasli na nej a pis sve krasne pribehy. On je jeden z davu, kdyz ma problem, jeho vec. Toto neni literarni forum  kde uplne na pravopisu zalezi. Ns ruznych jinych tematickych forech se gramatika neredi nijak moc. Jinak pokud muzu radu, tak pis ve wordu ci alternative v openoffice.  Tam je automaticka kontrola pravopisu , slova s preklepy ti to podtrhne s jednoduse je opravis. Pak cely pribeh zkopirujes sem. Mej se a nenech se vytocit, takovych lidi je na svete dost. A pis svoje povidky.

Kralka:
Všem vam moc dekuji ale nechci aby jste se tu kvuli me hadaly. Nemuzu psat v programu protozr pisu v mobilu. Jinak nevim jestli budu psat. Jeste si to asi rozmyslim

mirekkkk:
Je to samozřejmě vaše/tvoje věc, jestli psát sem dál, ale já jsem všechny příspěvky četl s velkým zájmem a to, že jste/jsi žena, je ještě zajímavější (a víc vzrušující), je to zkrátka jiný pohled na věc (včetně ABDL :) ). Takže být vámi/tebou, psal bych dál a nenechal bych se odradit drobnými rozmíškami.

Kralka:
Mnohokrát děkuji, tobě i ostatním. Budu psát dál jen se mi prostě nelíbí jak se hádáte o to která povidka je dobra a ktera ne. Prijde mi jedno jaka je povidka pokud je psana nekym kdo chce ostatni potěšit.

JiříS:
Moc pěkné   :)

Navigace

[0] Seznam témat

[#] Další strana

[*] Předchozí strana

Přejít na plnou verzi